казано от Роси на 03.08.17, 10:58:
Сряда, 2.08.2017
Вторият ред шоколад беше изяден от яд. Просто имаше голямо мрънкане и реване вчера и много се ядосах :(
Колко добре те разбирам! 🙂
Използвам малкото ми спам-че ,за да те поздравя за тичането с количката. На мен ми е ужасно трудно. Задъхвам се още на петата минута и спирам. Ти и Веси сте истински героини в моите очи 🙂
Хайде, дано мрънкането бъде по-малко, а усмивките и кикотенето повече! 🙂
Благодаря, June!
Четвъртък, 3.08.2017
Движение:
1) Тичане: 4.61км за 26:26 минути
2) 3х10 колелце от колене
Храна:
- палачинка от 2 яйца, кокосово брашно, рожков и кокосово масло - намазана с 2 ч.л. бадемов тахан и поръсена с кокосови стърготини; нектарина; кафе с бадемово мляко и ч.л. Мусковадо
- варено яйце; 1 кочан царевица; сирене; домат; 2 плочки черен шоколад
- flap jack; банан; 2-3 тънки резена Сан Даниеле
- сьомга на тиган със сметанов сос и пълнозърнести макарони от спелта; банан; диня
+ някакви плодове (2-3 сини сливи и малко праскова)
Вода:
- Към 1л
Добавки:
- Now Daily Vits; Now Omega 3; Now Mg Citrate 400mg; MSM 2g
- Вчера тичах без количка и ми се потвърди хипотезата, че тичането с количка помага на тичането без количка 🙂 По-трудно е и после като си без ти е по-лесно и си по-бърз. Това ми е най-доброто време по маршрута за момента 🙂 Останах изненадана, защото не бях в много добра форма - някак нямах сила и все имах чувството, че се влача. По принцип, когато съм без количка, тичам почти до вкъщи и така правя 5км, но вчера накрая просто бях много скапана и спрях по-рано. Вечерта мислех, че ще ходим на площадката, но нещо плановете се развалиха.
- Обядът явно ми беше малко, защото към 15.00 бях ужасно гладна. Да, минали бяха 2 часа,
но аз не бях просто гладна, а зверски гладна. Поне успях да скалъпя нещо без млечни, макар и да ми се вижда множко като калории.
Банално или не започвам с дневника със старта на Новата година. Отдавна искам да се върна във форума, но все отлагам, а мисля, че е добре да го направя.
В момента в живота ми е абсолютен хаос. Отвън може и да не изглежда така, но вътрешно така го усещам. От ноември тръгнах отново на работа на 50%, а от другата седмица минавам на 70%. Много ми е трудно да намирам време за тренировки, но общо взето успявам да се задържа на 4 седмично - 2 тичания, 1 зала и една домашна. Понякога и толкова не успявам, рядко пък връзвам две зали седмично. С храненето съм на вълни - периоди на добро балансирано хранене с такива, в които преобладават повече въглехидрати. И това ми е трудно да планирам. Просто невинаги (даже често) не се получава това, което съм си наумила.
Здравословно също нещо се влошиха нещата. От септември насам, когато малката тръгна на ясла и започна да й тече носът почти непрекъснато, аз съм била болна сигурно 4-5 пъти. Да, все за кратко, но мисля, че не успявам да се възстановя напълно и затова лесно хващам следващата настинка. Като цяло голяма роля, според мен, играе липсата на качествен сън, както и многото стрес. И за двете, признавам, съм си виновна аз до голяма степен - не си лягам рано, защото все искам нещо да свърша след като детето заспи и отделно се ядосвам за глупости твърде често.
Мисля да записвам тренировките си пак с цел поглед върху седмичното движение и мотивация за повече дисциплина 🙂
Вторник, 2.01.2018
- Слънчеви поздрави: 5А + 3Б
- Тичане: 5.5км за 33 минути
- Не знам защо, но днес в 5.00 бях кукуряк при положение, че си легнах в 1.00. Затова се възползвах от това невиждано от много отдавна сутрешно спокойствие и си направих поздравите. Много добре се чувствах след това, но липсата ми беше усетена и се наложи да се върна в леглото при дребната. Задрямах докато я приспя и после като се събудих се чувствах много недоспала. Цял ден бях така и се чудих да ходя ли да тичам, домашна тренировка ли да правя. Накрая тичах, но доста лежерно. Все пак след това, както винаги, се чувствах страхотно 🙂
Сряда, 3.01.2018
- Много ходене (може би 10-12км)
Домашна тренировка:
- 10 кръга: 10 клека СТ + 5 лицеви опори
- 4х глутеус мост с крака върху пейка
- 3х10 колелце от колене
- За днес бях планирала или бягане, или домашна тренировка. Времето е много ветровито, а и се оказах непланирано с женски проблеми, които липсваха почти 2 години. Затова карах по-лежерно с кратка тренировка у дома. Получи се добре, въпреки катерещото се върху мен дете 😆
Четвъртък, 4.01.2018
- 5А + 3Б
Тренировка в залата:
- тяга: 4х10@щанга + 5кг
- кофички на успоредка: 7, 8, 7
- БГ клек: 3х12@6кг
- набиране с успореден хват: 8, 7, 7@15кг противотежест
- планк: 3х до отказ
- стреч
- Залата беше замислена за утре сутрин, но се отдаде възможност днес следобяд и се възползвах. Така или иначе времето не е особено приятно за бягане. Доволна съм от тренировката, макар и да не беше точно това, което си бях намислила. Откакто работя все ходя в някакви странни часове като 14.00-15.00, но въпреки това залата все е пълна и почти никога не успявам да направя това, което искам ☹️.
- Имам лека мускулна треска на раменете от вчера. Очаквах и на задните бедра, защото пламнаха на глутеус моста, но засега няма нищо. Днес мисля, че с тягата и набиранията добре си натоварих гърба. Ще видим как е положението утре.
Петък, 5.01.2018
- 5А + 3Б
Събота, 6.01.2018
- 5А + 3Б
- Домашна тренировка:
- 10 кръга: 10 напада на крак + 10 кофички на пейка
- 2х30 глутеус ритник на крак
- 50, 40 къси коремни преси
- Вчера бях със сериозна мускулна треска на задната верига и раменете и затова реших да почивам.
- Вкъщи не мога да тренирам с каквато и да е тежест. Каквото и да взема в ръка малката идва при мен да го дърпа 😳. Затова домашните тренировки са леки. Това е положението. По-добре от нищо.
Мнението беше редактирано от Роси на 07.01.18 23:06.
Роси, здравей 🙂
Радвам се, че поднови писането. Липсваше ми :*
Защо не правиш домашните си тренировки, докато спи дребната ? Така няма да ти ги проваля 🙂 Като идея просто 🙂
Здравей, Веси 🙂 Благодаря за включването. Идеята ти е добра, но трудна за реализиране при мен. Дребната спи по максимум половин час на ден - или в раничка на гърба ми, или в количка, която бутам навън, или в леглото, ако съм до нея. Изобщо дневният сън е голям проблем все още. Ако мъжът ми си е вкъщи ок, но ако съм само аз - няма как.
Неделя, 7.01.2018
- 5А + 3Б
- Бягане 6.46км за 38:25 минути
- Като обобщение за седмицата ще кажа, че започнах годината сравнително добре откъм движение: 2 бягания, 2 домашни тренировчици, 1 зала и 4 пъти слънчеви поздрави. Толкова време не съм намирала от месеци. Дължи се на факта, че бях отпуска, както и мъжът ми, т.е. разполагахме добре с времето си и се наспивахме що-годе. От утре отново съм на работа на малко повече часове от преди. Ставане в 6.30, час път в едната посока и така. Имам някакъв план в главата си за тренировките през седмицата, но ми се струва леко амбициозен, особено ако продължа да си лягам след полунощ. Ще видим докъде ще добутам. Важното е да не се впрягам като видя, че не става това, което съм си наумила!
Понеделник, 8.01.2018
- 5А + 3Б
- Домашна тренировка:
- 10 кръга: 10 клека + 5 лицеви опори (5 от кръговете клековете бяха с дете 10-11кг пред гърди)
- 100 скока на въже
- 2х10 колелце от колене
- Малко движение като за цял ден на стол, но по-добре от нищо.
- Вечер много огладнявам и все по-често ми се случва да се натъпча на вечеря. Май ми трябва по-стабилна следобедна закуска...
Сряда, 10.01.2018
- 5А + 3Б
- Плуване: 16х50м бруст за ? (забравих да погледна часовника)
Четвъртък, 11.01.2018
- Почивка
- Четвъртък беше планиран за почивка като се надявах поне поздравите да мога да си направя, но се успах доста и трябваше колкото се може по-бързо да тръгна за работа.
Петък, 12.01.2018
- Колело с ремарке: 5-6км
- Ходене: 12-13км
- Домашна тренировка:
- 10 кръга: 10 редуващи се скачащи напада + 10 кофи на пейка
- 5 пъти: 10 тръстъра с 2х5кг
- 3х10 колелце за корем от колене
- Петък беше планиран за зала, защото ми е почивен ден, но имаше смяна на програмата. Стигнах до залата и получих мейл от яслата, че вилнее някакъв гаден стомашно-чревен вирус и има доста натръшкани деца. Бил доста заразен. Реших да не пускам Магдалена на ясла и затова кръгом и обратно. Срещнахме се с баща й пред яслата и после у дома. Цял ден нагоре-надолу с нея по задачки. Привечер намерих сили за малката домашна тренировка. Така е при мен - почти никога не успявам да изпълня това, което съм замислила за седмицата, но какво да се прави. Да си родител изисква да си гъвкав и да правиш компромиси с плановете си 🙂. Надявам се поне наистина да съм успяла да спестя този вирус на малката.
Събота, 13.01.2018
- Почивка, но цял ден ходене и търчане. Според крачкомера на телефона имам около 25000 крачки.
Неделя, 14.01.2018
- 5А + 3Б
- Тичане: 6.3км за 37 минути. Най-добро време досега по този маршрут 🙂
- Отново е краят на седмицата и си правя равносметка за движението. Изпълних си всичко по плана с изключение на залата в петък, която заместих с домашна тренировка поради обстоятелствата в яслата. В сряда след плуването бях вече скапана, но затова бях предвидила четвъртък да ми е почивен. Ако и нощта сряда-четвъртък беше спокойна, щях наистина да си почина, но уви не беше. Отделно искам да си отбележа, че гузната съвест, че съм някъде и правя нещо, което ми харесва, а не съм с детето си леко ми пречи. Това е засега. Да видим какво ще поднесе новата седмица. Пак имам план 🙂
Мнението беше редактирано от Роси на 20.01.18 00:01.
Понеделник, 15.01.2018
- 100 клека СТ
- 100 глутеус моста на диван
- Седмицата не започна особено добре, защото нощта беше тежка. Днес съм на 3-4 часа сън и не действам особено рационално. Сутринта се успах и бързах за работа, а сега умирам за сън. Само раздвижването по-горе успях да скалъпя, просто защото исках малко да се раздвижа след цял ден седене. Малко, но от сърце.
Вторник, 16.01.2018
- 5А + 3Б
- Домашна тренировка:
- 12 кръга: 10 напад реверанс със смяна на краката + 5 лицеви опори (първите 4-5 кръга 7 лицеви опори)
- 4х20 глутеус ритник на крак
- 3х10 колелце от колене
Мнението беше редактирано от Роси на 18.01.18 09:20.
Сряда, 17.01.2018
Тренировка в залата:
- тяга: 4х10@щанга + 5кг
- повдигане на дъмбели от лег: 3х10@2х8кг
- БГ клек: 12@6кг; 12, 12@7кг
- едностранно гребане с дъмбел: 8@10кг
- планк: х3 до отказ
- коремни преси пръсти към пети - 2х50
- кростренажор: 20 минути
- стреч
- Лошото време ми помогна вчера. Отмениха зимния фест на открито в яслата и затова успях да стигна до залата и да направя сравнително добра тренировка. От тягата не съм особено доволна. Мисля, че е нещо кривичка. Останалото се получи добре. Още вчера имах мускулна на Дто от балетните напади във вторник, а днес вече съм робокоп. Остана и време за кардио, което по принцип не обичам, но вчера се прежалих.
Четвъртък, 18.01.2018
- Почивка
Петък, 19.01.2018
- Тичане: 6.3км за 36 минути. Най-добро време досега по този маршрут, т.е. по-добро и от неделя, но мисля, че вятърът ми е помогнал.
Мнението беше редактирано от Роси на 21.01.18 22:19.
Събота, 20.01.2018
- 5А + 1Б
Неделя, 21.01.2018
- 5А + 3Б
- Тичане: 6.3км за 36:14 минути
- Доволна съм от тичането днес. Почти същото време като в петък
- Поглед към изминалата седмица: 2 домашни тренировки, от които първата дори и тренировка не бих нарекла. Затова пък залата в сряда беше много добра и двете ми тичания също. За съжаление, поради липса на сън и бързане за работа, не успях да правя слънчеви поздрави толкова често колкото ми се иска.
Понеделник, 22.01.2018
- 5А + 3Б
- Домашна тренировка:
- 5 кръга: 10 скачащи напада с редуване + 10 кофи на пейка
- 3х10 колелце от колене
- Тази седмица “почивам” понеделник вместо петък, защото яслата е затворена днес. Затова и целият ден беше много активен. Малката просто ми спира тока. Реших да си направя тренировката след като заспи, но днес реши, че ще се лигави и затова тренирах чак в 21.00….в средата на хола, а около мен играчки, дрехи, книги, посуда - каквото си пожелае човек. Но реших, че раздвижването е на първо място и после ще се занимавам с подреждане. Ако изобщо има смисъл да се подрежда...
Вторник, 23.01.2018
- 5А + 3Б
- Тичане: 6.3км за 38:11 минути 😩
- Днес за първи път от началото на месеца, от когато гледам да съм редовна с движението ме домързя сериозно. Много се чудих дали да ходя да тичам и бях на път да не, но пресметнах, че ще е трудно да вместя тичане и тренировка до края на седмицата и искам или не искам отидох да тичам. Затова и не се получи много добре. По време на самото тичане се чувствах Ок, но явно не съм била кой знае колко в кондиция. Липсата на желание за тичане си обяснявам с натрупана умора, липса на сън (легнах си към 23.20) и евентуално наближаващ цикъл. Не знам кое е или са всичките, но може и все пак да пропусна някое раздвижване тази седмица, ако продължа да съм парцал. Имам и по-голям апетит.
Сряда, 24.01.2018
- 5А + 3Б
Тренировка в залата:
- клек: 10@щанга + 5кг; 10@щанга + 10кг; 8, 8@щанга + 15кг
- румънска тяга: 10@щанга; 10, 10@щанга + 5кг
- военна преса: 10@малка щанга; 6, 6@малка щанга + 2,5кг
- руски суинг: 12@12кг; 15, 15@10кг
- повдигане на краката от стенд - 3х15
- странични наведи - 3х10@10кг на страна
- стреч
- Хубава тренировка се получи днес. Не ми се мисли за утре 😫 Единствено от тягата не съм особено доволна. Ще трябва да погледна някое и друго видео. 12ката на суинговете ми беше тежка и затова взех 10ка. С 15кг клекът беше много добре. Можех и до 10 повторения на избутам, но не ми се размазваше. Мислех, че 5кг отгоре много ще ми натежат, но не беше толкова много колкото очаквах. Виж, 2,5кг на военната много ми натежаха...Но и за нея трябва още да поработя. Даже може би щеше да е по-добре да си остана само с щангата и да упражнявам техниката. От сравнително скоро съм я включила в тренировките и има какво да се желае.
Мнението беше редактирано от Роси на 24.01.18 22:39.
Трети опит за пост. Тъй като не ми се пише пак какво и защо, ще е кратък.
Четвъртък, 25.01.2018 - Събота, 27.01.2018
- Почивка.
- Просто кофти седмица и предпочетох да си почина.
Неделя, 28.01.2018
- Тичане: 8.78км за 52:21 минути.
- Идеята беше да тичам маршрута за женското състезание пролетта, но обърках пътя и трябваше да потичам повече. Доволна съм от средната скорост предвид, че има един доста дълъг баир нагоре.
- Седмицата е с малко по-малко движение. Ако трябва да съм точна - една домашна тренировка по-малко, но затова пък си починах по-добре. Отново нищо не беше нормално и както планирано, но какво да се прави 🙂
Понеделник, 29.01.2018
- Домашна тренировка:
- 2х50 глутеус мост с крака на дивана
- 3х10 колелце от колене
- Уж бях свежа, а като почнах няма сили. Все още чакам цикъла...
Вторник, 30.01.2018
Почивка
Сряда, 31.01.2018
Зала. Няма да описвам. Кляках и правих бедрено сгъване и разгъване, а за горна част - само хоризонтален скрипец. Планк и някакви коремни и накрая 15 минути кростренажор. Беше малко по-лека тренировка, но на другия ден пак си имах сериозна мускулна треска.
Четвъртък, 1.02.2018
Почивка
Петък, 2.02.2018
Тичане: 6.2км за 37 минути. Бавно, но какво да се прави.
Събота, 3.02.2018
1-2-3-4-5-6-7-8 лицеви опори
2-4-6-8-10-12-14-16-18-20 клека
Идеята е от дневника Веси 🙂 Допада ми 🙂
Неделя, 4.02.2018
Тичане: 6.5км за 39 минути. Отново опит за маршрута за женското бягане и пак не го нацелих 😄
- Тази седмица така успях да закрепя положението с движението. При мен, за съжаление, има дни, в които основно седя и едва вечер се раздвижвам за кратко (например понеделник) и такива, в които просто не си сядам на Дто (пример: в петък тичах, после 2-3 часа чистих, после газ с колелото за дребната, после гости и така). Тази седмица ще пътуваме и залата със сигурност отпада. За домашните тренировки ще реша в зависимост от обстановката и програмата, а за тичане ми остава неделя. Принципно искам и във вторник вечер да ида да тичам, но засега нещата клонят по-скоро към не, защото съм цял ден на работа, ще трябва да напазарувам малко и после да достягам багаж. Не ми се ще да си лягам късно, защото искаме да тръгнем рано в сряда.
Мнението беше редактирано от Роси на 04.02.18 23:18.
Понеделник, 5.02.2018
Вкъщи:
- 12 кръга: 10 скачащи напада + 10 кофи на пейка
- 2х50 къси коремни преси
Вторник, 6.02.2018
Почивка
Сряда, 7.02.2018
Вкъщи: 30, 50 клека
Тичане: 6.5км за 37:57 минути
Четвъртък, 8.02.2018
Вкъщи:
- 1-2-3-4-5-6-7-8-10 лицеви опори
- 2-4-6-8-10-12-14-16-18 клека
Петък, 9.02.2018
Вкъщи: 3 кръга:
- 10 бърпи
- 10 клек@2х7кг
- 10 бърпи
- 6 раменна преса от стоеж @2х7кг
- 10 бърпи
- 10 плие@7кг
- 10 бърпи
- 10 изтласкване на дъмбели от лег@2х7кг
- Плануваната кратка почивка в Алпите отпадна. Понеделник срещу вторник малката вдигна много висока температура. Вторник я заведох на лекар и се оказа, че има възпалено ухо. Отделно й избива преден кътник, а според мен и някой друг зъб. Решихме, че няма да пътуваме. Аз си останах вкъщи цяла седмица и работих на пресекулки до колкото ми се позволи. Движението го “закрепих” с разходки и домашни тренировки. През деня е просто невъзможно да се тренира вкъщи. Ходих да тичам, когато се прибра половинката, а днес тренирах вечерта в 20.30. Вчерашната тренировка едвам я скалъпих. Искам на работа. Там си почивам по-добре 😄
Неделя, 29.07.2018
- Тичане 6км
- Последното ми тичане беше преди месец, а препоследното - преди около два...Тренирам вкъщи, но не съм достатъчно редовна и си личи. Не се чувствам добре в кожата си. Не съм както преди. Зле е положението. Искам пак да водя дневник, за да се следя колко и кога тренирам и, ако това ми помага, да си върна дисциплината.
Понеделник, 30.07.2018
- 12 кръга: 6 лицеви опори + 6 скачащи напада. Последните 3 кръга с по 4 лицеви.
- 3х планк на лакти (60, 45, 50сек)
- Исках да правя друга тренировка, но ми се спеше и станах късно. На последните кръгчета няма сила за повече лицеви.
Вторник, 31.07.2018
- 3 А + 3 Б
- колело 23км (Отиване и връщане от работа - по 11.5км в посока. Хълмист терен.)
- От април живеем в друг град, който е по-близо до работата ми и позволява ходене с колело. За съжаление едва от около месец и половина го практикувам по 1-2 пъти седмично. Много е приятно сутрин. Връщането, обаче, сега в жегите, си е тегаво.
- Имам мускулна треска от лицевите вчера. Със сълзи на очи правих слънчевите поздрави сутринта.
- Вчера следобед плавах с ето такова нещо в езерото. Оказа се много приятна занимавка и доста по-лесно от колкото очаквах. За да се обърнеш, трябва доста да се постараеш, освен ако не се появят отнякъде вълни.
Пусни някоя снимка на езерото, умирам си за водоеми 🙂
И аз съм на подобна вълна, но каяк.
Сряда, 1.08.2018
- Нямам особено движение днес. Снощи си легнах много късно заради много неотложни неща за вършене след работа и затова станах чак в 7 и нещо. Сега отивам на лятно тържество в яслата и после ще имам малко колело с ремарке с 11-12кг в него 🙂 Това ще е за днес.
Мнението беше редактирано от Роси на 02.08.18 09:22.
Четвъртък, 2.08.2018
- малко ставни ротации
- 3х12 БГ клек@7кг
- 10, 8, 7 раменни преси от стоеж@2х7кг
- 3х20 глутеус мост на един крак
- 3х10 едностранно гребане с дъмбел@7кг
- 7, 8, 8 колелце от корем
- 60 сек суинг@8кг, 60 сек почивка; 50сек суинг, 50сек почивка.....10сек
- Това беше днес. Предполагам, че утре ще съм дърво от суинговете, а искам да тичам. Ще видим 🙂
Петък, 3.08.2018
- Тичане 7км (хълмист терен)
- Успях да стана да тичам. Да, имам ужасна мускулна от вчера, но беше сякаш по-добре от тичането в неделя. Вече не живеем на равно и маршрутът ми е хълмист. Първо слизам малко, после имам леко изкачване, после слизане още по-надолу и след това тичам по равното докато не стигна голямото изкачване, което ми е крайната точка. Нямам сили, а и желание да тичам нагоре и затова се прибирам пеш. Чистото тичане е 7км според апът.
Събота, 4.08.2018
- Без особено движение. Само готвене и борба с жегата. Но за сметка на това в петък ми се разказа играта следобед. Както винаги бях с колело и ремарке, но този път пазарувах преди да взема малката. Досега не съм карала с толкова товар. Бях като охлюв, а и пак беше жега.
Неделя, 5.08.2018
- 7км тичане
- А след тичането плаж, т.е. 3-4 часа тичане нагоре-надолу.
Понеделник, 6.08.2018
- клек - 4х10@2х7кг + 10 скока след всяка серия
- лицеви опори - 8, 8, 6
- тяга на един крак - 3х10@2х7кг
- руско извиване - 3х30@7кг
- катерач - 3х30
- Това успях да скалъпя днес сутринта. Не съм особено доволна, защото много бързах, а и накрая не се чувствах кой знае колко изцедена. Станах в 6.15, за да тренирам на спокойствие, но уви - не се получи. В града ни има само една фитнес зала. Досега не съм ходила да я видя, но мисля скоро да го направя. Работното й време не е особено удобно (от понеделник до събота от 15.00 до 22.00), но вече имам идея как да си организирам времето, за да направя две тренировки седмично там. Може би към края на месеца ще намина, защото преди това заминаваме за десет дни в отпуска.
И аз напоследък нямам време или кондиция, но по- добре 30 мин, отколкото без 🙂
Това 2х7 кг гири или дъмбели са ти?
Здравей, Радост 🙂
Ако дъмбели наричаш разглобяемите тежести, значи да - с дъмбели тренирам. Всеки е по 7кг. Така мога да тренирам с два дъмбела с еднаква тежест. Иначе на един може да се добави още малко. Това е, което имам вкъщи. Това е и другата причина да искам да си извадя карта за фитнеса.
Да, разглобяеми са дъмбелите, на мен ми идват малко груби.
Седем кг е сериозно за бройка, аз още съм на 4 кг, но ми попадна промоция за 7 кг гири и ще ги взема, пък да видим кога ще ползвам 🙂
казано от Radost на 07.08.18, 11:19:
Седем кг е сериозно за бройка, аз още съм на 4 кг, но ми попадна промоция за 7 кг гири и ще ги взема, пък да видим кога ще ползвам 🙂
Би ли споделила откъде ще ги вземаш, че много отдавна си търся такива. Аз имам по 5кг, и ми трябват и 7. Над 10кг си ги редя вече на лостовите дъмбели.
Вторник, 7.08.2018
- 3А + 1Б; малко упражнения за мобилност
- 20км колело
- Днес бях с колело, но навръщане ми се спука задната гума и последните 3км бутах 🙁
- От вчерашната тренировка нямам грам мускулна. Много съм разочарована.
Сряда, 8.08.2018
- малко колело с ремарке и малко клекове СТ
Четвъртък, 9.08.2018
- колело 23км (Отиване + връщане до работа по 11.5км в посока)
- Половинката успя да ми смени гумата още във вторник вечерта и аз съм отново щастлива 🙂
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече