30.07.12
04:47
Привет.
Насочил съм се към OxyELITE Pro бърнерче и към протеин на MyoFusion матрица.
Дали е добър избор, особено протеина ?
Благодаря предварително.
30.07.12
10:14
Привет.
Насочил съм се към OxyELITE Pro бърнерче и към протеин на MyoFusion матрица.
Дали е добър избор, особено протеина ?
Благодаря предварително.
И двата са продукта са “доказани”,но хората казват че вече Окси-то не е това което е било преди,а за “новият” майофюжън чух че имало някакъв скандал с по малък % белтъчини в доза :) Иначе дай малко повече информация за себе си да видиме имаш ли нужда от такъв тип продукти ?!
Това с Оксито което вече “не било същото” е абсолютен мит, лансиран от разни хора, четящи хвърчащи Интернет статии, пиещи поредната опаковка, очаквайки същия ефект както когато са го приемали първия път без нужната почивка, или правят нещо друго не както трябва. Да не говорим, че съставките на този продукт са неизвестни, тъй като компанията разработила продукта си е “вързала гащите юридически”, пазейки формулата в тайна. Аз не бих сметнал този аргумент за валиден, ако реша да си поръчам Окси.:) , ефекта му си е същия (тази година изпих 1 опаковка в лятното пред-чистене)
30.07.12
11:58
Ами на НВД съм вече от 2 месеца и свалих 20 килограма, бях към 130, а в момента съм 110кг.
1.85 съм висок и съм на 23 години.
В момента съм на чистене и искам да си взема протеин и бърнерче.
След като изчистя ще направя и 1 период за качване на маса, че искам да кача 3-4см на ръцете, че са ми сравнително малки(43-44) в съотношение с другите части.
Кардио правя по 5 седмично и 5 пъти седмично правя и силова тренировка, така се пада, че доста често имам по 2 тренировки на ден.
Кардиото ми е 25мин. кросчета, след това 20-тина бегови и после 12 спринта, като 4х30 спринт 30 метра, връщане ходом до изходна позиция и пак спринт докато не ги направя и 4-те, после 1 минута почивка и следващата серия, 4х50 същото и 4х30 без спиране.
Това кардио ми влиза много добре и за това не правя HIIT.
А за протеин да ми препоръчате някой, ако не е този ?
И как ще е най-добре да пия оксито, като съм 110 кила ?
Мнението беше редактирано от Todor Stamatov на 30.07.12 12:04.