Поголовна разлика в цените на добавките в България и чужбина

30.07.12
22:30

Здравейте, колеги!
От краткия ми престой на Острова забелязвам доста интересни работи в областта на фитнеса и поредното, което ми направи особено впечатление бяха цените на хранителните добавки. По-специално на Оптимум Нутришън и Пи Ейч Ди бяха доста по-високи от тези в България - към 50-60 Паунда (100-120 лева) за 5 либри/2.5 кг, докато в България вървят отново по 50-60, но в левове. Някъде съм ги срещал и по 80 лева, но това не е от толкова голямо значение. Това ме накара да се замисля къде е проблема - нашите уж качествени магазини ли продават менте на по-ниска цена или тези кутии във Англия са на изкуствено завишена цена, но на второто не съм много склонен да вярвам тъй като тука наистина знаеш какво си купуваш и цената почти винаги отговаря на качеството. Какво мислите по въпроса? От тука ли да си зема или от България като се прибера, защото мисля да съчетая на Пи Ейд Ди изолата или на Би Ес Ен (на тази марка също имаше огромни разлики в цените) синтата/тру-масата или третия вариант Уей Шейк на Синтракс с една креатинова матрица - Селлмас или тази на ОН. Ще се радвам също и ако изразите мнение за комбинацията :) Що-годе до 100-120 лева да направя нещо.
Поздрави!

Темата беше редактирана от Fundamental Guy на 30.07.12 22:36.

31.07.12
13:36

казано от Fundamental Guy на 30.07.12, 22:30:

Това ме накара да се замисля къде е проблема - нашите уж качествени магазини ли продават менте на по-ниска цена или тези кутии във Англия са на изкуствено завишена цена, но на второто не съм много склонен да вярвам тъй като тука наистина знаеш какво си купуваш и цената почти винаги отговаря на качеството. .

а помислял ли си защо в щатите цените са по-ниски и от българските - там по-големи ментета от нашите ли продават ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1