Трибулус и ниво на естрогените?

01.08.12
09:52

Та въпроса ми е - как да разбера дали от трибулубса, покаченото ниво на тестостерона ще се ароматизира до естрогени??? И изобщо има ли такъв шанс?

HE

01.08.12
10:10

Периодично изследване на хормоните?
При всеки е различно.

01.08.12
10:49

Ясно. Благодаря.

01.08.12
14:18

казано от rumen_pro на 01.08.12, 09:52:

Та въпроса ми е - как да разбера дали от трибулубса, покаченото ниво на тестостерона ще се ароматизира до естрогени??? И изобщо има ли такъв шанс?

Трибулуса, или по-точно протодиосцина в препаратите от него, не качва директно нивото на тестостерон и е изключително малко вероятно да ти се повиши нивото на естрадиол. Трибулуса повишава лутеинизиращия хормон и като вторичен ефект - повишава концентрацията на дихидротестостерон, а самия ДХТ е доста ефективен антиестроген, макар и слабо да влияе на андрогенните рецептори в мускулите.

01.08.12
14:22

Те за тва някои сигурно го слагат в post cycle терапията

HE

01.08.12
14:26

казано от Teen Power на 01.08.12, 14:22:

Те за тва някои сигурно го слагат в post cycle терапията

Не, Джеймс каза достатъчно ясно, заради повишаването стойностите на лутеинизиращия хормон. Това е главното му приложение. Повечето олигофрени, обаче излизат от цикъл само със него, а не си дават сметка, че излизането е в пъти по-сложно от самия цикъл. Да не говорим, че мога да преброя на пръстите на едната си ръка хората, които си правят хормонални изследвания /а познавам доста, които зобят/. По мое скромно мнение при всяка заигравка със хормоните /независимо от, какво естество/, се правят периодични изследвания.

01.08.12
14:31

Да,прав си :D Имам един познат,където излизаше от цикъл (само с орални) със ЗМА и глутамин (глутаминът го вземаше на хапчета по 750 mg единият - два на ден - 1,5 gr глутамин.. :D)

02.08.12
00:39

Не ти пречи да комбинираш трибулуса с цинк, за да елиминираш всякакви съмнения.

02.08.12
17:34

Ще го комбинирам с Цинк и след колко време е най-добре да си направя хормонални изследвания? Като се има предвид , че миналия месец съм си правил и знам какви стойности са ми.

03.08.12
00:57

Дали има смисъл(в случая) от хормонални изследвания? Ако растат тежестите, мазнините намаляват (може да си следиш естрогеновите гънки, като тая на трицепса ) и си в добро настроение, значи си ок. Ако ти е толкова интересно с колко точно процента ще се увеличи теста вече е друг въпрос.

Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 03.08.12 00:58.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1