Малко помощ за съставянето на no-xplode домошарка :)

GI

01.08.12
14:37

Здравейте съфорумници, както виждате от заглавието на темата предполагам се досещате,че ми е писнало да робувам на марките и на техните азотни буустери.С времето стигнах до извода,че не се нуждая от 80% от съставките на тези супер но-буустери и ,че си давам “парите на вятъра”.А и не мисля,че слагат толкова неща,по-скоро е рекламен трик.Преди една седмица ме черпиха с доза от стария но-експлоде на бсн и не беше лош,но не го усетих така както в началото когато го пиех преди.После на следващата тренировка пих “новата” версия 2.0 нямам думи.......
Направих малко проучване,прочетох това и онова и достигнаха до извода,че двете съставките,от които  наистина имам нужда са
л-аргинин и кофеин.Моля Ви за идеи по колко грама да ги комбинирам,дали да добавя още нещо и ако някой е правил нещо подобно да каже ?
Да добавя кофеина е на таблетките фирмата не е от значение,гледах в интернет и цените са многооооо евтини,а за л-аргинина нямам наблюдения да споделите марка,която сте опитвали и Ви е харесала?

Благодаря Ви предварително и чакам вашите идеии,мнения и предложения :) : ) :)

01.08.12
14:53

AAKG - Primaforce - по 5грама
Кофеина - 200мг ?

GI

01.08.12
14:57

Да на 200 мг. гледах тези на алмакс 100 таблетки 5-7 евро са някъде.А как мислиш дали ще действа добре и дали да сложа бта аланин много се чудя?!?
Малко ще копирам пшочти джака :D само здравеца да сложа и си става джак :D :D :D

HE

01.08.12
15:01

Аз бих добавил и Бета-аланин ;)

01.08.12
15:15

Е то много неща могат да се добавят. Да сложи, също така виж креатинова матрица и бцаа :) и още и още :)

GI

01.08.12
15:22

Направих си следната формула продукти:
All max cafeine 200mg-100 таб.  ще пия по 2 таблетки -                                      50 дози              10лева
PRIMAFORCE Beta-Alanine 200g.  ще пия по 4гр                                                50 дози              40лева
PRIMAFORCE AAKG /Arginine Alpha-Ketoglutarate/ 250g   ще пия 5 грама                      50 дози              40лева

90 лева-50 дози = 1,80 на доза

Ще пия тази смес 40-45 преди тренировка?!?Как Ви се струва цената???Сравнение правя с но-екслпода 2 .0 45 дози - 80лева

ПС. ако не сложа бета аланина цената за 1 доза става смешна 1лев дозата :Д

Мнението беше редактирано от Georgi Ivanov на 01.08.12 15:26.

01.08.12
15:51

В случая не си на далавера определено ;) Може да се говори за далавера, ако поръчаш от Америка в по-големи количества и хванеш промоция ;)

01.08.12
15:54

Ако стакнеш нещата от Bulkpowders ще излезе по-на сметка, особено ако бъркаш по-голямо количество. А 400мг. кофеин са доста, но и това е индивидуално, аз лично не ги усещам. Към всичко бих добавил и цитрулин и орнитин в адекватни дози.

01.08.12
17:28

казано от Valdis на 01.08.12, 15:54:

Ако стакнеш нещата от Bulkpowders ще излезе по-на сметка

Особено в момента като бетата и креатина са в яка промоция ;)

VG

01.08.12
17:47

Знаеш ли какво е основното действие на Аргинина и какво е основното действие на Кофеина върху кръвоносните съдове

Мнението беше редактирано от vagabont grpoznikov на 01.08.12 17:51.

GI

03.08.12
00:52

казано от vagabont grpoznikov на 01.08.12, 17:47:

Знаеш ли какво е основното действие на Аргинина и какво е основното действие на Кофеина върху кръвоносните съдове

На къде биеш?!?

HE

03.08.12
10:07

казано от Georgi Ivanov на 03.08.12, 00:52:

На къде биеш?!?

Най-вероятно иска да каже, че едното свива, а другото разширява кръвоносните съдове ;)

Също така предупреждавам и аз, че 400мг кофеин са малко в повече :D Аз не ги усещам особено, но аз съм поне 1,5х твоите килограми, а и съм доказано податлив само от на инжекции нагоре като стимуланти :D :D :D

VG

03.08.12
20:59

На къде биеш?!?

Не искам да те разубеждавам,само те подсещам да внимаваш :-)

04.08.12
00:11

казано от vagabont grpoznikov на 03.08.12, 20:59:

На къде биеш?!?

Не искам да те разубеждавам,само те подсещам да внимаваш :-)

Колега извинявай, но би ли споделил по-точно какво мислиш и да пообясниш нещата. Не се заяждам, просто любопитство :)

Правих подобен експеримент миналата година - комбинирах аргинин, орнитин и цитрулин малат. Прибавянето на бета аланин е отлична идея.

GI

04.08.12
18:46

Ако е възможно може ли да споделиш марки и дози ?
Благодаря предварително

Приемах по 6.5 g аргинин, 1.5 g орнитин и 5 g цитрулин малат.
Марките са съответно Scitec, Now и Generic Nutrition.

05.08.12
00:52

казано от Кольо Пияндето на 05.08.12, 00:13:

Приемах по 6.5 g аргинин, 1.5 g орнитин и 5 g цитрулин малат.
Марките са съответно Scitec, Now и Generic Nutrition.

И в крайна сметка как беше ?

казано от AgBOKATA на 05.08.12, 00:52:

И в крайна сметка как беше ?

Цитирам от дневника си:

За 2 седмици направих 9-10 тренировки, пробвах с по-ниски и по-високи дози. Впечатленията ми до тук са, че напомпване има, макар не така агресивно, каквото дава един класически предтренировъчен продукт като Jack3d например. Чрез форума попаднах на любопитната информация за изследвания, според които аргининът не е пряко отговорен за напомпването на мускулатурата. Може и така да е, признавам, че не огледах подробно изследванията (само огледах заключенията им). Ако това е вярно, то значи при мен аргининът и другите азотни прекурсори дават сравнително силничко placebo. Като цяло - доволен съм - 6.5 g аргинин, 1.5 g орнитин и 5 g цитрулин малат са една солидна доза, придаваща приятно “обемно” усещане по време на тренировка. Пак казвам - дори и да е placebo, за мен е ОК.

Мисля си, че разликите между моя експеримент и предтренировъчните продукти идват от наличието на високи дози стимуланти на нервната система при вторите. Но пък човек бързо и лесно може да си осигури кофеин.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1