тема за нинжи - хаха

Темата е заключена.
Прескочи до:
UC

30.04.05
20:54

аи секи да си напише своя историика когато са е бил сериозно с някои по улицата или където и да е било и да каже какви удари е вкарвал абе сичко :) интересна тема и ако има мнение по въпроса кои е на гадния и ужасен удър които можеш да нанесеш на някои и да го разглобиш напрао пак да каже :)

30.04.05
21:05

наи-злобното е тва : фащаш го с лявата ръка за блузата даваш дясната леко нагоре (на нивото на лицето) и максимално назад и го центрираш право в носа ако не се мръдне (въпреки че го държиш за блузата) или ако не ти хване ръката ще идва линеика :)
кофти е също да го сабориш на земята и когато тръгбе да става шут в файса

30.04.05
21:08

Абе ако приложиш една хватка от джудото или от борбата и го метнеш от високо на твърдо или бодливо ще стане най-гадно! Вервайте ми...
по-здрави

30.04.05
21:20

Един централен в главата и е в безсъзнание.

30.04.05
22:04

хах master я уточни каде по точно в главата :D иии ако някои знае каде още може да се одари че да падне в бесазнание казваите че наи-много се кафя на това  :lol:

30.04.05
22:04

хаха  ебати темата :)  наи неприатния  удар всеки го знае - като те сритат в топките  не е много честно но за сметка на това ефикасно

30.04.05
22:06

хах x_3_mar нали мноо яка тема .. незнам братле обаче има и изруди които сриташ в топките нищу им няма,а стават 10 пати по натварени ... и може в краина сметка на теб да ти се отрази хах

30.04.05
22:20

[quote author=“vanwilder”]хах x_3_mar нали мноо яка тема .. незнам братле обаче има и изруди които сриташ в топките нищу им няма,а стават 10 пати по натварени ... и може в краина сметка на теб да ти се отрази хах

не си  ги отцелил пич :) явно са  били прекалено малки

30.04.05
22:57

Абе за гадни удари бая знам, ма един приятел напрао ма разби.Та значи той е бая кораво копеле и спал с гаджето на некво нафукано идеотче(мафиотче).И кат ги фанал горепосочената личност на местопрестъплението и кат бласнал моя човек отишъл ,пернъл една циганска баница на мацката и нащо момче кат са изпраил и в гръб .Центрирал го оня в врата и го приспал,напрао го струпулил на земята.Аз сам чувал че имало някви жили които минавали през врата.май сънни артерии им викат и кат ги нацелиш не моеш да го свестиш после :lol:

01.05.05
00:55

[quote author=“Emil_mlo”]Абе ако приложиш една хватка от джудото или от борбата и го метнеш от високо на твърдо или бодливо ще стане най-гадно! Вервайте ми...
по-здрави

Ей тва е. брутални стават, като го хвърлиш назад. Тоест зграбчваш го смъкваш се надолу и като го поднасяш с крака го мяташ назад, като той пада по глава или си чупи ръцете  в най-добиря вариант. Падне ли както трябва, направо си сигурен, че няма да стане скоро... :)

Абе темата е веселяшка... ама няма смисъл да се разцъква така... тва си е тупаник не може да се теоритизира туко така... :wink:

01.05.05
01:01

Един суплекс и край !

01.05.05
09:28

Taка , ако искате да приспите някои , просто го прасвате странично във врата , така че да улучите сънната артерия , и за 2-3 мин ще спи

01.05.05
15:55

А така е тва имах в предвид :lol:

01.05.05
17:46

[quote author=“master”]Taка , ако искате да приспите някои , просто го прасвате странично във врата , така че да улучите сънната артерия , и за 2-3 мин ще спи

НАли? С едно шуто маваши? :lol:  Обаче нали знаеш, че времето за спане може да се удължи на... има няма.... ЗЯВИНАГИ, като му спраскаш врата? :?

п.п. Не, чесно тази тема е малко гола вода... :) Има си сайт за тези неща: www.daobg.com , тук няма смисъл.

02.05.05
23:44

Ейй голями биачи се извъдихте бе а на практика как сте или само си лафите тука, вместо да видите по друг начин да се разберете вие по най първобитния се опитвате.Значи аз трябва да съм пребил 100 вече нестава така пичове опитайте с добро първо ако не става....

BA

03.05.05
09:11

Абе хора кви са тея суплекси, шуто мавашита, хватки от джудото или от борбата и  метаници от високо на твърдо или бодливо..... Кви са тея работи бре! Сигурен съм че човекът пита как мое да набие некой по-силен от него !!! Вие като сте по 100кг мускули става, ама аз .... заеби тая работа  :wink:  Примерно мене жизнено ме интересува как мога да набия некой по силен от мене, щото я фанете се изправете вие както те 100кг срещу некой 120 или прочее...  :roll:  няма смисъл иначе! И аз като малък бех 60кг и като фанех иванчо от съседната улица дет беше 25 го въртех като пиле  :wink:

03.05.05
09:58

Човека, който метнах беше 130кила :) така че споко Но си имаше доста сериозни причини беше квартална свада и прочие.
по-здрави

03.05.05
15:00

[quote author=“basketball”]Абе хора кви са тея суплекси, шуто мавашита, хватки от джудото или от борбата и  метаници от високо на твърдо или бодливо..... Кви са тея работи бре! Сигурен съм че човекът пита как мое да набие некой по-силен от него !!! Вие като сте по 100кг мускули става, ама аз .... заеби тая работа  :wink:  Примерно мене жизнено ме интересува как мога да набия некой по силен от мене, щото я фанете се изправете вие както те 100кг срещу некой 120 или прочее...  :roll:  няма смисъл иначе! И аз като малък бех 60кг и като фанех иванчо от съседната улица дет беше 25 го въртех като пиле  :wink:

Не може с един пост да ти се обясни как да набиеш по силен от теб - тренировки му е маиката (и боини  спортове и с тежести).Всичко е основа на усилен труд и постоянство.

[quote author=“tpd”]

п.п. Не, чесно тази тема е малко гола вода... :) Има си сайт за тези неща: www.daobg.com , тук няма смисъл.

Дам, и там току що четох една тема: “Изкови си меч”
no comment…
Но не знам дали има смисъл...
Та: Искам хубаво тяло, братчед, кога ще спреш с щуравите теми... Пробвай някой път и една смислена.
В общи линии се присъединявам към Джорджо и неговото мнение. Който приказва много за бой, едва ли реално е изпадал в ситуация. По скоро избива комплекси или пък е побойник от типа биещи винаги значително по - слаби и зле подготвени жертви. Ако се биехте наистина, едва ли щеше да има толкова надъхани за приакзки.

03.05.05
16:22

Общо взето Д3ВЕР и Джорджо казаха , каквото има да се каже. Ама ми прави впечатление , че боят е доста дискутирана тема из форума !

ZW

03.05.05
16:43

Не бива да се прибягва до насилие, но ако стане неизбежно и ти не си агресора най-добре е един шут в топките за да се наведе, коляно в носа,придърпваш дрехите му над главата за да не може да си движи ръцете, удар с лакът в гърба(дясна или лява част зависи с коя ръка), така че да падне на земята и бягане :”) Това е само в случай на самоотбрана, в никакъв случай не толерирам агресивното поведение ...

03.05.05
17:19

[quote author=“zwei0”]Не бива да се прибягва до насилие, но ако стане неизбежно и ти не си агресора най-добре е един шут в топките за да се наведе, коляно в носа,придърпваш дрехите му над главата за да не може да си движи ръцете, удар с лакът в гърба(дясна или лява част зависи с коя ръка), така че да падне на земята и бягане :”) Това е само в случай на самоотбрана, в никакъв случай не толерирам агресивното поведение ...

А к’во става, ако не улучиш топките с първия шут?  8)

03.05.05
18:45

[quote author=”Петко К”]А к’во става, ако не улучиш топките с първия шут?  8)

Ако съперника ти не се повлияе и е значително по-силен от теб, няма смисъл да се правиш на мъж - минаваш към последната част ;]

03.05.05
21:02

Aма вие тука половината големи боици се изжъдехте бе , хора. :D

03.05.05
21:53

Мале мале еб*** ви у каратистите!Тука изкарахте че 80% от Българите надхварлят 100 кг!чЕ какъв ви е пр?Хващаш една по дебела трабица и кат го посбере6 здравата докато мойете да я даржите или докато тя или вапросната личност са още в цялостно състояние  !!Ако пак Ли1ностите са повече на брои Вадиш макаровия и се прибираш с олекнал палнител!  :wink:

03.05.05
22:00

[quote author=“x_3_mar”]хаха  ебати темата :)  наи неприатния  удар всеки го знае - като те сритат в топките  не е много честно но за сметка на това ефикасно

На улицата мръсни удари няма!!! :twisted:

мм определено няма да се права на някои “streetfighter”,ето ви една жестока статия за ефекта на боините изкуства при уличния бои или поне как да определите дали ще бъдат ефикасни.иначе подкрепям “удряш и бягаш”.
http://www.wingtsun-bg.com/home/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=43&forum=6
само за инфото :статистиката показва че ако се биете с някои които ви извади нож и боя продължи по дълго от 10-15сек шанса да сте наръгани е над 80%  :shock:
а другото е че ако решите да се биете с 2ма едновременно примерно наи вероятно ще ядете много бои,нищо не е кат по филмите(стига да не са по 20кг де..)

04.05.05
10:37

мм определено няма да се права на някои “streetfighter”,ето ви една жестока статия за ефекта на боините изкуства при уличния бои или поне как да определите дали ще бъдат ефикасни.иначе подкрепям “удряш и бягаш”.
http://www.wingtsun-bg.com/home/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=43&forum=6
само за инфото :статистиката показва че ако се биете с някои които ви извади нож и боя продължи по дълго от 10-15сек шанса да сте наръгани е над 80% 
а другото е че ако решите да се биете с 2ма едновременно примерно наи вероятно ще ядете много бои,нищо не е кат по филмите(стига да не са по 20кг де..)

Статията е много интересна и препоръчвам на всеки да я прочете ! Аз също се занимавам с Wing Tsun и мисля, че ГОЛЯМА грешка на повечето момчета е, че се мислят едва ли не за машини за убиване, но когато се случи нещо реално се оказва, че нещата стоят “малко” по-различно.  :D

04.05.05
19:50

Според мен най добре си е да удариш с сичка сила в главата на противника ..Никакви ретници никви балети..Тренрал съм Киокушин 4 години и не бих казал че ще има максимален шанс ако завъртя уширо маваши например,макар да и да го правя мн добре даже и с отскок не е 100 сигорно че ще уцелите врага..
За тва удар в главата след тва в диафрагмата(слънчевият сплит) и ако сте по опитни в джудо (щото съм тренирал и него)една въртележка или мелница както искате го разбирайте ,но няма да стане тоя човек поне 1-2 часа ;)Може в реанимацията...
Добре че не ми се е налагало да го правя ...
Значи преди време имах пречка с един тешкар едричък беше (тогава не се занимавах с бб и бях леко казано хилав)но бях сигорен че ще се справя с него..Стигна се до лек шамар от негова страна ..Аз се зачудих дали да отвърна,но се въздаржах пук и незнаех колко хора има в диското аз бях само с приятелката си;)
Та именно говоря ако искате да нямате проблем на улицата ..Накарайте някои полицай или военен да ви покаже малко Отбрана да видите за ко става на въпрос ,ключове на китката,възползване ву теглото  на противника (стил Айкидо и Джудо)
И сякакви Много полезни техники както и обезоражавания с голи ръце и така нататък .....
Но да ви кажа Външният вид е много важен хем за Увереност хем за респект.
Откакто дигам имам по голямо съмочувствие и не сички се праят на мъже..
И да тренираш карате 1000 години останеш ли си 60-70 кила забрави за уличните боеве

04.05.05
22:26

[quote author=“Epoc”]Според мен най добре си е да удариш с сичка сила в главата на противника ..Никакви ретници никви балети..Тренрал съм Киокушин 4 години и не бих казал че ще има максимален шанс ако завъртя уширо маваши например,макар да и да го правя мн добре даже и с отскок не е 100 сигорно че ще уцелите врага..
За тва удар в главата след тва в диафрагмата(слънчевият сплит) и ако сте по опитни в джудо (щото съм тренирал и него)една въртележка или мелница както искате го разбирайте ,но няма да стане тоя човек поне 1-2 часа ;)Може в реанимацията...
Добре че не ми се е налагало да го правя ...
Значи преди време имах пречка с един тешкар едричък беше (тогава не се занимавах с бб и бях леко казано хилав)но бях сигорен че ще се справя с него..Стигна се до лек шамар от негова страна ..Аз се зачудих дали да отвърна,но се въздаржах пук и незнаех колко хора има в диското аз бях само с приятелката си;)
Та именно говоря ако искате да нямате проблем на улицата ..Накарайте някои полицай или военен да ви покаже малко Отбрана да видите за ко става на въпрос ,ключове на китката,възползване ву теглото  на противника (стил Айкидо и Джудо)
И сякакви Много полезни техники както и обезоражавания с голи ръце и така нататък .....
Но да ви кажа Външният вид е много важен хем за Увереност хем за респект.
Откакто дигам имам по голямо съмочувствие и не сички се праят на мъже..
И да тренираш карате 1000 години останеш ли си 60-70 кила забрави за уличните боеве

С всичко съм съгласен , освен с последното изр.В боя няма разлика колко ще тежиш.Ако сбиеш културист и каратист(не говоря за някои ден тренира 3-4 год и си милсли че е много добър , а за истински каратист) , кои ще победи според теб - естествено че каратиста.Освен това в уличния бои няма правила !!!

05.05.05
06:53

Ти ако си 60-70 кг ти се изправи 100-150 кг ако ще и черен колан да имаш се същата работа не се мислете за рамбовци ами излезте на улицата и вижте как стоят нещата ..В уличния бой помага изцяло масата и малко познания в самия бой другото няма значение!!!!!

мда,съгласен съм с Ерос,това че не тренираш нещо не означава че не знаеш какво да правиш при бои.ще ви пасте-на нещо в моя защита от статията която ви дадох да прочетете: “От всички проблеми в “динамичното семейство”, това е най-голямото “проблемно дете”: инерцията на вашият нападател. Инерцията е дефинирана като скорост по маса ( М = m х V ) . От гледна точка на самоотбраната, това значи, че неговата цяла телесна маса се придвижва към вас при определена скорост. Когато някой ви напада, не само юмруците и краката му идват към вас – движи се цялото му тяло! Ако вие не направите нещо по въпроса, той ще се сблъска с вас. И ако вие тежите 55-60 кг., а той тежи 100 кила... ами ... направете си сметката!”.....”Когато някой такъв ви се нахвърли, ще откриете колко нискоефективни са юмруците и ритниците за спиране по инерцията на тялото”...”Футболисти (има се предвид американският футбол, очевидно - бел. прев.), борци и почти всеки голям опонент често ще разчитат на изблъскване с превъзхождаща маса”.....”Това, което те доказаха беше наличието на грамаден пропуск в отбраната на повечето удрящи стилове срещу директно нахвърлящи се отгоре ви нападатели.”

П.П. в подкрепа на мастер мога да кажа единствено че в К1 Mighty Mo загуби от един дет е 70кг.

05.05.05
10:23

Те са професионалисти!!!
Гледах когато се инт мн от КИОКУШИН интервю с ЕМО Костов и той каза че на улицата е много по различно от татамито..И каза също че е мн непрдсказуемо на улицата и че не винаги е излизал победител от схватки пък знаете той е Двукратен Световен Шампион по Киокушин един от най контактните спортове а именно Фуул Контакт!!!!!
Правете си изводи!!!!

Точно каратето е за мен позьорски спорт. Никакъв ефект на улицата. Шотоканът е направо смешен, имах една съученичка дето май взе и дан а уменията й бяха трагични - предимно позьорски, нито бързина, нито сила, нито комбинативност. Кйокушинът е маааалко по - добре, но определено и само с него не става.
Пък и едно е тренировката в залата, друго навън.
Единствените спортове, в които тренировката малко се доближава до действителността, са борбите и боксово производните. При тях единственото, което се различава, е че няма да ти разрешат примерно да бръкнеш в око, да удариш по глътката, да скъсаш ухо на противника, но ударите са си удари, мачкането си е мачкане, само дето е на тепих/ринг.
Не познавам всички стилове, може да има и други, но каратето...
Не знам на кой да заложа от на културист и каратист, но от уличен бияч и каратист - знам... От боксьор и каратист. От борец и каратист...
И килограмите... Пак казвам - срещу наистина много добър по - слабият или този, който е във лоша форма може да загуби, но при равни условия... За какво са измислени категориите, мислите?
Мастер, колко кила си? Ако си 60 - 70, дори и 80 аз съм 115, без специални бойни умения. Ела на следващата среща и просто ще направиш показно - как ще ме спреш с удар от карате, ако те връхлетя . Няма да се бием или да правим спаринг, просто ми е интересно - ти удряй, колкото можеш, аз ще те бутна леко... Познавам горе долу каратето, познавам ударите и стойката в изходно положение :)

05.05.05
13:59

[quote author=“D3BEP”]Точно каратето е за мен позьорски спорт. Никакъв ефект на улицата. Шотоканът е направо смешен, имах една съученичка дето май взе и дан а уменията й бяха трагични - предимно позьорски, нито бързина, нито сила, нито комбинативност. Кйокушинът е маааалко по - добре, но определено и само с него не става.
Пък и едно е тренировката в залата, друго навън.
Единствените спортове, в които тренировката малко се доближава до действителността, са борбите и боксово производните. При тях единственото, което се различава, е че няма да ти разрешат примерно да бръкнеш в око, да удариш по глътката, да скъсаш ухо на противника, но ударите са си удари, мачкането си е мачкане, само дето е на тепих/ринг.
Не познавам всички стилове, може да има и други, но каратето...
Не знам на кой да заложа от на културист и каратист, но от уличен бияч и каратист - знам... От боксьор и каратист. От борец и каратист...
И килограмите... Пак казвам - срещу наистина много добър по - слабият или този, който е във лоша форма може да загуби, но при равни условия... За какво са измислени категориите, мислите?
Мастер, колко кила си? Ако си 60 - 70, дори и 80 аз съм 115, без специални бойни умения. Ела на следващата среща и просто ще направиш показно - как ще ме спреш с удар от карате, ако те връхлетя . Няма да се бием или да правим спаринг, просто ми е интересно - ти удряй, колкото можеш, аз ще те бутна леко... Познавам горе долу каратето, познавам ударите и стойката в изходно положение :)

Говорим за уличен бои нали ... е тогава  ти докато ми връхлетиш , няма да се осетиш кога ще ти сритам един в топките един удър във врата и си аут - поне за 2-3 мин , а през това време аз ще избягам ( не искам да те обиждам , това което пиша е съвсем приятелско , всмисъл без да се заяждам)

Освен всичко не е казано че като съм каратист , трябва да те удрям с удари от каратето. :wink:

05.05.05
14:04

[quote author=“master”]Освен всичко не е казано че като съм каратист , трябва да те удрям с удари от каратето. :wink:

Тогава каква е ползата, че си каратист? Бягаш бързо?  :wink:
Шегичка.  :P

[quote author=“master”]Освен всичко не е казано че като съм каратист , трябва да те удрям с удари от каратето. :wink:

Тогава каква е ползата, че си каратист? Бягаш бързо?  :wink:
Шегичка.  :P

Аслъ. Черен колан по бягане - 12 пресечки.
Master:
Еми говориш за предимствата на каратиста в уличния бой, следователно така трябва - с карате да побеждаваш. Може не всичко което направиш да е от карате, но определено ударите, с които ще ме свалиш, трябва да са.. Ето, и аз ти казвам: няма да те удрям, казвам ти даже точно как ще те нападна.
А тея магии с удара в ташаците и незнам къде си не ми е ясно как си ги представяш? Бил ли си се някога сериозно? Или си гледал на филм?

05.05.05
18:22

На сериозно съм се бил 3 пъти - първия път ми бяха изкъртени 2 зъба ( добре че ми ги оправиха) , 2тория път счупих на един носа и му пръснах скулата - оттървах се само с подуто око , и3тия път един се опита да ме гърби , аз му праснах един и избягах.Искам да ти кажа че ползата ми от каратето ми е че ударите ми са по бързи и точни , с което са и по силни - това ми е ползата от каратето ( една от ползите де) , с което ми се отваря възможност да от 1 удар в тялото , противника да е на земята.Абе просто ако не тренираш боен спорт ,това може да ти звучи смешно , но друго си е ако си тренирал.

Тук вече няма как да съм по - съгласен с теб, но друго щеше да е ако спортът е бил бокс, а не карате.
Макар че там се яде и бой....

05.05.05
20:39

Аз нямам проблеми при уличния бой понеже бягам бързо, живея наблизо и бухалката ми е зад вратата. И смятам, че масата няма значение в случая даже девиза ми е “не ме глей, че съм като вафла в гърдите шото иам много кофти удар”.

06.05.05
12:08

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
Кефиш ма Гошко,наистина :lol:

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1