Ab-Swing заслужава ли си ?

30.04.05
23:08

Напълно съм наясно че рекламните клипове на ТВ-магазините са абслолютни лъжи...но все пак ме интересува дали Аб-Суинг-а улеснява уппажненията..не че искам да ми е по лесно....просто за някакво по-голямо удобство става дума...Имам воля,не ме мързи...аз си се трудя и легнал на земята,просто се чудя каква би била разликата ако се “мъча” на този уред....

30.04.05
23:30

разликата ще е че ще се мъчиш едва ли не напразно,съветвам те да си го избиеш от главата тоя “уред” - той е за мързеливите богаташчета

02.05.05
11:04

НЕ ГО ВЗЕМАЙЙ!
този уред е само за напреднали профисионалисти!
не е шега работа,веднага ще претренираш!

NI

02.05.05
12:22

Няма смисъл от такъв уред.За тези пари можеш да си вземеш комплект дъмбели,много повече работа щи свършат.

02.05.05
14:52

[quote author=“xtasss”]НЕ ГО ВЗЕМАЙЙ!

:shock: А, базик си прайш??

Ако праивлно се сещам аб-суинг е онова на което се клатиш и правиш корем...

Вижда ми се пълна простотия, упражненията със собствено тегли и без ниаккви уреди са най-доборто нещо, според мен. Така са тренирали хората от столетия, така тренирам и сега, не мисля, че си струват тези новите лиготийки.

NE

02.05.05
21:12

[quote author=“tpd”][quote author=“xtasss”]НЕ ГО ВЗЕМАЙЙ!

:shock: А, базик си прайш??

Ако праивлно се сещам аб-суинг е онова на което се клатиш и правиш корем...

Вижда ми се пълна простотия, упражненията със собствено тегли и без ниаккви уреди са най-доборто нещо, според мен. Така са тренирали хората от столетия, така тренирам и сега, не мисля, че си струват тези новите лиготийки.

Един приятел, който тренира от може би над 3 години, ми каза че аб-суинга много му помогнал и даже ми го препоръча. Парите може да са известен проблем, но ... ако ги имаш излишни и искаш да пробваш нещо различно за корем- защо не!?!

02.05.05
22:56

Хм... изненадам съм да го чуя. НЕ знаех, че има такова нещо, мислех, че епълен т*шак... но нямам намерение да опитвам.

А правя вързвам си караката на коста горе и се вдигам да си ситгне петите. Така колкото пъти мога.  Много ми помага. :D Хем стимулира и кръвообращението. :lol:

02.05.05
23:32

супер е препоръчвам ви го!
аз качих с него 10кг чиста мускулна маса!!!

03.05.05
00:21

[quote author=“xtasss”]супер е препоръчвам ви го!

:? ?? :shock:  :?  :lol:

03.05.05
11:38

[quote author=“xtasss”]супер е препоръчвам ви го!

10 кила на корема :shock:

я дай няква по обстойна информация как го ползваш отя уред и колко ти е стазжа , че с тея фрапантни постове направо изумяваш аудиторията

03.05.05
11:40

[quote author=“liebeskummer”][quote author=“xtasss”]супер е препоръчвам ви го!

я дай няква по обстойна информация как го ползваш отя уред и колко ти е стазжа , че с тея фрапантни постове направо изумяваш аудиторията

ти му вярваш :shock:  :shock:  :shock:
с това клатушкане най-много да ти се завие свят,а и се води уред за стягане,къде да ги качи тез 10кг,ай стига глупости

03.05.05
11:44

[quote author=“freakster”][quote author=“liebeskummer”][quote author=“xtasss”]супер е препоръчвам ви го!

ти му вярваш :shock:  :shock:  :shock:
с това клатушкане най-много да ти се завие свят,а и се води уред за стягане,къде да ги качи тез 10кг,ай стига глупости

може да бачка за телешоп  :lol:  :lol:  :lol:

03.05.05
14:09

Или вкарва супер смешен лаф!

п.п. Брао КЪЦИИ!  :lol:  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1