30.04.05
23:08
Напълно съм наясно че рекламните клипове на ТВ-магазините са абслолютни лъжи...но все пак ме интересува дали Аб-Суинг-а улеснява уппажненията..не че искам да ми е по лесно....просто за някакво по-голямо удобство става дума...Имам воля,не ме мързи...аз си се трудя и легнал на земята,просто се чудя каква би била разликата ако се “мъча” на този уред....
разликата ще е че ще се мъчиш едва ли не напразно,съветвам те да си го избиеш от главата тоя “уред” - той е за мързеливите богаташчета
НЕ ГО ВЗЕМАЙЙ!
този уред е само за напреднали профисионалисти!
не е шега работа,веднага ще претренираш!
02.05.05
12:22
Няма смисъл от такъв уред.За тези пари можеш да си вземеш комплект дъмбели,много повече работа щи свършат.
[quote author=“xtasss”]НЕ ГО ВЗЕМАЙЙ!
:shock: А, базик си прайш??
Ако праивлно се сещам аб-суинг е онова на което се клатиш и правиш корем...
Вижда ми се пълна простотия, упражненията със собствено тегли и без ниаккви уреди са най-доборто нещо, според мен. Така са тренирали хората от столетия, така тренирам и сега, не мисля, че си струват тези новите лиготийки.
02.05.05
21:12
[quote author=“tpd”][quote author=“xtasss”]НЕ ГО ВЗЕМАЙЙ!
:shock: А, базик си прайш??
Ако праивлно се сещам аб-суинг е онова на което се клатиш и правиш корем...
Вижда ми се пълна простотия, упражненията със собствено тегли и без ниаккви уреди са най-доборто нещо, според мен. Така са тренирали хората от столетия, така тренирам и сега, не мисля, че си струват тези новите лиготийки.
Един приятел, който тренира от може би над 3 години, ми каза че аб-суинга много му помогнал и даже ми го препоръча. Парите може да са известен проблем, но ... ако ги имаш излишни и искаш да пробваш нещо различно за корем- защо не!?!
Хм... изненадам съм да го чуя. НЕ знаех, че има такова нещо, мислех, че епълен т*шак... но нямам намерение да опитвам.
А правя вързвам си караката на коста горе и се вдигам да си ситгне петите. Така колкото пъти мога. Много ми помага. :D Хем стимулира и кръвообращението. :lol:
[quote author=“xtasss”]супер е препоръчвам ви го!
аз качих с него 10кг чиста мускулна маса!!!
:? ?? :shock: :? :lol:
[quote author=“xtasss”]супер е препоръчвам ви го!
10 кила на корема :shock:
я дай няква по обстойна информация как го ползваш отя уред и колко ти е стазжа , че с тея фрапантни постове направо изумяваш аудиторията
[quote author=“liebeskummer”][quote author=“xtasss”]супер е препоръчвам ви го!
я дай няква по обстойна информация как го ползваш отя уред и колко ти е стазжа , че с тея фрапантни постове направо изумяваш аудиторията
ти му вярваш :shock: :shock: :shock:
с това клатушкане най-много да ти се завие свят,а и се води уред за стягане,къде да ги качи тез 10кг,ай стига глупости
[quote author=“freakster”][quote author=“liebeskummer”][quote author=“xtasss”]супер е препоръчвам ви го!
ти му вярваш :shock: :shock: :shock:
с това клатушкане най-много да ти се завие свят,а и се води уред за стягане,къде да ги качи тез 10кг,ай стига глупости
може да бачка за телешоп :lol: :lol: :lol: