Хранителен режим

08.08.12
20:12

Здравейте билдъри , изготвил съм си хранителен режим . Тренирам редовно , като всеки ден тренирам различни мускулни групи , когато реша да си почиват мускулите си правя разтоварващи кросчета. Тъй като ми откриха гастрит с киселини , се наложи да извадя някои хранителни продукти от ежедневието си и сега ще ви представа плана ми на хранене .
Закусна 7-8ч. Макарони /Яйца/Овесени ядки/редувам
Късна закуска 10ч-Кисело Мляко плюс 1,2 банана .
Обяд 12-13ч-Пилешки пържоли плюс гарнитура салата (зелена/домати/краставици/морковена/каротефена) /Пиле с картофки / Ориз с пиле или сух ориз(без кожа)
Следобедна закуска 16ч: тука повтарям - късната закусна или някое ястие от обадя , което не съм ял на обяд
Вечеря 19:30-20ч. -Ястия пак основно с месо , пак едно от изброениете в обадя .
Именно заради гастрита съм се спрял кажи речи на еднотипни храни .
Тренировката ми е следната редовно гледам е около 18ч.

Набирания на лост 3х10 , последна серия до изтощение .
Лицеви опори -100/200
Трицепс - на стол (сещате се?) / с щанга от легнало положение към главата /
Коремни преси 100/200
Бицепс - Стандартно с щанга
Крака - Бягане /Клякане/Клякане с отскок
Рамо-Придърпване на щанга и оттласкване нагоре
Със сигурност изпускам нещо , тъй като са много нещата , но съм изложил най-важните .
Години 20г
Ръст 173см
Тегло 70кг

От другия месец започвам да посещам тренировки по Уинг Чун .

Целта ми е да оформя мускулите (релеф)

Поздрави!

Темата беше редактирана от Kosta Ivanov на 08.08.12 20:14.

08.08.12
22:29

Много неща са за смяна:
Макарони абсолютно не. Овесени ядки - много внимавай с количеството. Или мако или николко.

Всички упражнения с много повторения, махай ги.
Не знам защо още има хора които смятат че тонове коремни и лицеви носят каквато и да е полза.

брат ако може обогати упражненията ; повече упражнения с 1 серия по малко
тва е моята препоръка ако искаш пробвай :)

13.08.12
21:04

Аз съм автора , станаха някви небивалиции с профила и пиша от друго име .
Хубаво махам макароните , овесените ядки 2,3суп.лъжици не приемам повече . Намалих повторенията на лицевите опори и дигнах натоварването като сложих тежести (20кг)  по 5х15, същото важи и за коремните преси (10кг)3х25 .
Взех си протеин не е нищо особенно , като се има предвид , че го купих от аптека на Био гейм и е няква смесица с Л-Карнитин , защото в съдържанието пише л - бла , л- бла бла и т.н
Пия го по 30гр след тренировка и 30 преди лягане , като се колебая за преди лягане дали да го пия .

Поздрави .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1