Промяна в целите.Нова цел:5кг отгоре.

09.08.12
10:41

Здравейте.Стана време за маса :),и така целта ми е да кача 5-7 кг макс(от повече намя нужда засега :) ).Говорим за порядака на 6 месеца(небързам за никъде).В момента съм 73 кг 183.От края на март досега,бях на ВМ-НВД.Хубав режим,като цяло добре изчистих от него(7 кг на долу минимална загуба на мускул).Но честно казано не се чуствах добре от него(раздразнителност , спад в силата , липса на желавие за тренировка)Но ползите са доста повече,и като цяло догодина живот и здраве пак съм на него.Но засега смятам да разнообразя.Спрял съм се на РБД(трябва да има от всичко :) ).(Ще ме извинявате за подредбана ва текста,грешки и тн. Пиша от телефон и е малко криво.).Ето и менюто:7:30:Овес 100 гр с 5 аминки и витамини.9:30:80 гр лешници.12:30:250 гр свинсо с кисело зеле.14:30 5 аминки. 15:00: Тренировка 16:30 луканка (орехите) с 3 домата и 50 грсирене.19: 50гр бъдеми. 21:30 300 мл мляко с 5 аминки. 23:00 Вече съм зъспал.Тва ми е яденето.Тренирането...4 дни силово,1 кардио.1 ден:Ръце.2 ден кардио.3 ден гърди корем.4 ден гръб.трапец.5почивам.6 Крака и рамо.7 почивам.Ами това е,ще се радвам да добавите нещо което пропускам.Стажът ми е година и половина.Тяга и клекове правя.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1