ZA6TO ORELEFQVANETO E TOLKOVA TRUDNO NE6TO???

Темата е заключена.

27.04.04
21:47

Gore dolu sum dovolen ot rezultatite koito sum postignal dosega -za 5 godini oba4e re6ih 4e sega e vreme i da orelefq.Ostavqh orelefqvaneto za po-natatuk za6toto si misleh 4e e en6to kude kude po-lesno ot trupaneto na masa.Da ama ne.Zapo4nah i osven 4e nqma koi znae kakuv e fekt zapo4nah i da gubq muskulna masa.Sega daje nqkoi me buzikat 4e sum stanal kato kakavida- 4e sum stanal veika puk nqma i golqma razlika vuv vida.AKO NQKOI MOJE DA MI DADE NQKAKUV SUVET DA ORELEFQ BEZ DA GUBQ MUSKULNA MASA MOLQ DA MI PI6E-6TE SE RADVAM NA VSQKAKVI SUVETI!!!

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:21.

27.04.04
23:02

GIBON, чистенето на подкожните мазнини без свалянето на мускулна маса е ходене по ръба. Всички ние го искаме, но проблема, е че това е доста индивудално за всеки. Изключително зависи от типа метаболизъм, който имаме. Иначе като съвет ще ти кажа да не падаш под 2г. протеин на ден на килограм тегло. Да взимаш някакви аминокиселини след аеробиката или чиста суроватка. Да се храниш по на често. Да не заебаваш тежките тренировки и основните упражнения.
Успех

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1