10.08.12
01:54
здравейте нов съм във форума , искам да попитам да ми предложите хранителен режим за покачване
в момента съм 60 кг предимно релеф без много подкожни мазнини , с бърз метаболизъм съм ! Видях на колегата Табличката с формулите но ще съм честен не разбирам математиката ! Благодаря ви !
На твойте килограми режима е много лесен, от всичко по много.Месо,яйца,извара,ориз,картофи,ядки....каквото ти душа сака.Ако искаш нещо по конкретно има търсачка,исписани са 132321123213 теми,почваш наред да четеш.А да и не знам къде го видя тоя релеф,ръцете ти са слаби,гърдите като си дигнеш ръцете изчезват,тоест и там няма никой.Като цяло си слаб,като единствения плюс който виждам е че нямаш коремче.
Мнението беше редактирано от balabanov на 10.08.12 04:12.
10.08.12
10:00
хахах мерси за де-мотивацията :)
10.08.12
11:18
И аз се чудя на 20 подкожни за какъв релеф говорим :D
Работата става с малко четене и повече практика.Хранителен режим и тренировъчен правилен ще доведат до резултати :)
10.08.12
14:15
казано от spoon Epsol на 10.08.12, 01:54:
здравейте нов съм във форума , искам да попитам да ми предложите хранителен режим за покачване
в момента съм 60 кг предимно релеф без много подкожни мазнини , с бърз метаболизъм съм ! Видях на колегата Табличката с формулите но ще съм честен не разбирам математиката ! Благодаря ви !
Е как така не разбираш математиката? Как се справяш в училище със събиране, изваждане и умножение. :X
11.08.12
00:34
не съм в училище ! и просто не я харесвам ! а за останалите аз помолих за помощ за съставяне на таблиза не за коментирането ми :) Както аз не ви коментирам така и вие не ме коментирайте !
Мнението беше редактирано от spoon Epsol на 11.08.12 00:35.