01.05.05
12:48
Къде ли не гледах за този филм, но просто не мога да го намеря. Има някой неща които го правят просто уникален. Значи това е последната олимпия на Дориан. Второ отива на нея със скъсан бицепс. Трето Несър ел Сомбати е в чудесна форма и взима позите отпред. Тогава идва ред на позите отзад, които Дориан естесвено печели и взима съответно олимпията. Оттам идва известния израз че олимпия се печели отзад. Та ако някой успее да намери този филм, нека го сподели с нас. Смятам че на всички би ни било интересно да го видим.
Ще внеса лека корекция - откъсната е 3/4 от единия му ТРИЦЕПС! И е с колики в корема на самата Олимпия, а с драйфане часове преди нея!
Гледал съм касетата, Несър е огромен, релефен и на една ръка от титлата.
Но момчето което притежаваше тази видео касета в момента е в Щатите и няма как да я взема от него или техните :(
Иначе е велика битка!
Аз го имам на видео касета тази Олимпия. Ако можем някаде да я запишем, защото имам само едно видео ще се радвам. Иначе Олимпията наистина е невероятна Дориан ис БИГ :) а Насер направи състезанието на живота си
по-здрави
08.05.05
16:28
[quote author=“Emil_mlo”]Аз го имам на видео касета тази Олимпия. Ако можем някаде да я запишем, защото имам само едно видео ще се радвам. Иначе Олимпията наистина е невероятна Дориан ис БИГ :) а Насер направи състезанието на живота си
по-здрави
Ще се радвам ,ако го рипнеш и качиш някьде по фритата :)