Креатин Монохидрат + бцаа + фат бърнар

11.08.12
12:21

така бях направил тема вчера но мисля че заглавието не ми беше на кирилица и е изтрита моя грешка се пак ноо така сега ще попитам пак защото сам заинтересован доста :) закво иде реч мога ли да комбинирам КМ с Фат бърнар при положение че тренировката ми е сутрин може ли да пия фат бърнара сутрин а КМ вечер да може фат бърнара тогава вече да не пречи на водата от КМ естествено през тва време много вода знам че има голям риск от обезводняване а бцаа та си ги пия преди повреме и след тренировка за тях мисля че няма проблем така тренировката ми е близо 2 часа спаринги бои по чували общо взето кардио фолирам се и се пота доста но искам да влена в категория и трябва да сваля малко килца но и не ми харесва как изглеждат също и искам малко експлозия от креатина и малко мускулчета :) да след спарингите дигам щанги и правя упражнения за експлозия и обобщено всичко е Може ли да се постигне желания от мен ефект ако ги приемам по този начин?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1