Възможно ли е протеинът да се превръща в глюкоза?

11.08.12
17:39

Здравейте! Искам да попитам нещо. Значи отивам си на фитнес аз тренирам си и след тренировка пия протеинов шейк + банан. След това веднага си тръгвам и трябва да измина около километър и нещо разстояние до вкъщи. Та въпроса ми е протеина да не би да се превръща в глюкоза ? Много ме притеснява това :(. Моля по кометентните да ми разяснят ,че съм притеснен.

11.08.12
18:32

Километър и нещо за колко време го изминаваш ?

Мнението беше редактирано от Аци на 11.08.12 18:33.

11.08.12
18:45

Ми не съм засичал. Живея в Испания и с кола като засякохме беше малко над километър към 1км и 200/300м но аз като съм пеша съкращавам малко и така :)

11.08.12
19:26

Какво точно те притеснява - че протеинът ще се превърне в глюкоза заради необходимостта да извървиш цял километър пеша или заради изминаването на 10-15 минути докато стигнеш вкъщи? По заглавието на темата съдя, че ако не ти се налагаше да изминаваш дълъг път до вкъщи нямаше да се притесняваш дали ще се превърне протеинът в глюкоза... Та от каквото и да идва притеснението ти то си е все толкова абсурдно... Пий си протеина след тренировка и приемай твърда храна около час по-късно. Може и да приемаш бърз въглехидрат отделно от протеина, примерно още във фитнеса, 15-20 минути по-късно протеина (предполагам не ти отнема повече време да се прибереш) и след час твърда храна...

11.08.12
19:31

Ми да попринцип като свърша тренировка пия протеина и веднага след него ям 1-2 банана. И веднага тръгвам. И се притеснявам приетия протеин да не започне да се преобразува на глюкоза защото нали извършвам дейност (ходене) :). Знам ли може да са ми погрешни притесненията затова питам.

11.08.12
19:44

Е нали не мислиш, че тука всички като си изпием протеина след тренировка лягаме и не смеем да мръднем, че да не вземе да стане на глюкоза :) Неоснователни са ти притесненията ;)

11.08.12
19:46

Ако щеш тичай до вас брат и не се притеснявай за глупости.

11.08.12
19:48

Добре, момчета благодаря ви много ;)

11.08.12
23:41

казано от Мартин Томов на 11.08.12, 19:44:

Е нали не мислиш, че тука всички като си изпием протеина след тренировка лягаме и не смеем да мръднем, че да не вземе да стане на глюкоза :) Неоснователни са ти притесненията ;)

хахаха направо ме разби :D :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1