12.08.12
12:44
Здравейте,
наскоро си купих този протеин, тази сутрин реших да го опитам. След около половин час след приемането му ме засърбяха очите и се подуха клепачите здраво. Принципно никога не съм имал никакви алергии към нищо. Не знам към коя съставка проявих алергия. Ако някой имал сходна реакция, да сподели.
Честно казано, след такава реакция някак си не ми стиска да го опитвам пак. Вярно, че го изпих сутрин на гладно, може би това има значение, ама цял ден съм подут. Нещо не ми се рискува пак. Язък, че си взех 2 кила....
казано от sandobg на 12.08.12, 19:00:
Честно казано, след такава реакция някак си не ми стиска да го опитвам пак. Вярно, че го изпих сутрин на гладно, може би това има значение, ама цял ден съм подут. Нещо не ми се рискува пак. Язък, че си взех 2 кила....
Почерпи 1 доза след хранене обаче някой твой приятел, ако и той направи “реакция” отивай към ХЕИ и други институции да си търсиш правата, все пак със здравето шега не бива.
13.08.12
09:05
Не черпи никой с нещо, което има потенциален вредител в себе си. :)
Може само ти да проявяваш алергична реакция, но може да е нещо, което влияе на всички. Не виждам защо трябва приятелите ти да страдат, за да установиш, че нещо, което си купил, не струва.
Определено има нещо в продукта, което не ти влияе добре. Просто го хвърли и повече не си купувай от него.
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 13.08.12 09:06.
13.08.12
09:09
Първата седмица кат’ пих протеин сутрин едвам си отварях очите ,целите бяха залепнали и постоянно си виках,че не е от протеина,ама баш от него си беше :D Странна работа е
Нямам намерения да го давам на някой да пробва, макар че би било интересно да видя дали наистина само аз реагирам или има нещо в продукта. За съжаление не сме дорасли още до американските стандарти, където можеш преспокойно да го върнеш, дори и половин кутия и да ти върнат парите. Все пак сега трябва да хвърля на вятъра 100 лв. Кофти.
казано от Teen Power на 13.08.12, 09:09:
Първата седмица кат’ пих протеин сутрин едвам си отварях очите ,целите бяха залепнали и постоянно си виках,че не е от протеина,ама баш от него си беше :D Странна работа е
За какъв протеин става въпрос, за същия ли? И да те питам оправи ли се с времето или не?
03.10.12
18:24
Имай предвид ,че в телешките протеини има добавен креатин монохидрат ,от който съвсем реално е да получих подуване ,заради алергия или задържане на вода. Вариантите за страничен ефект са много, най-доброто решение е да си пуснеш едни тестове на алерголог , защото никога не са излишни. На мен например ми излезна положителен за житни култури ,от които ми се запушваше носа и ми се подуваше гърлото. Много време ми костваше да разбера ,че не мога да ям продукти от жито , пшеница и тн.
13.10.12
11:24
Здравейте хора, имам няколко въпроса относто този протеин:
защо на Monster Beef Protein-а на AMIX пише “anabolic monster beef”, то не си ли е само протеин за какво анаболно става въпрос (worry). Ии като цяло какво е мнението ви за този протеин защото за 1път опитвам продукт на тази фирма ? Взех си 1килограм за 58лева пък ще видим резултатите, надявам се да е качествен.
Модерация: Преместихме темата в правилния раздел. Тема се прави по същия начин, както се прави дневник - чрез бутона “нова тема”.