Болка в предната част на прасците

Здравейте, от около 2 седмици забелязвам, че мускулите в предната част на подбедрицата (който сгъва ходилото към коляното) ме болят сутрин и в първите крачки, които правя след заседяване или лежане. Като мускулна треска или възпаление, но е и при двата крака. Някой да знае  възможни причини за това?

13.08.12
09:35

Имаш ли чувство,че те боли самата кост ?

Не, самия мускул отпред е. Усещам го като го напрегна.

И при мен се проявява този проблем. Цялата предна част. Отивам да играя футбол и загрявам поне 20-30мин. Започвам мача и след има-няма 15-20 мин и болката се появява. Кракът ми натежава. Стъпвам като Оптимус Прайм :Д
Скоро не ми се е появявало. Нз какво беше и как отшумя.

13.08.12
16:32

Най-вероятно става на въпрос за тибиалиса. Сигурно ти е натегнат. Мачкай го преди и след тренировка =))) Ето ти едно клипче как да да се мачкаш. Ще ти трябва само една топка за тенис 

Мнението беше редактирано от Цеци на 13.08.12 16:33.

Абе аз като се позамисля над ежедневните си навици откривам, че прекарвам доста време лежейки с лаптопа на краката и понякога държа краката си сгънати в коленете и стъпвам на леглото на пети а това напряга тези мускули изометрично. Благодаря за отговорите :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1