13.08.12
10:51
Прочетох доста и мисля, че имате какво да ми кажете и вие за моята програма.
на 27 г. съм ..... 191 см. съм висок и тежа около 117 кг.
Доста съм мазничък .... като имам доста голям “излишък” около вътрешната част на бедрата...
Програма:
ден 1 гръб рамена
Пул-даун отпред - 1х12, 2х12-15
Гребане с дъмбел от опора - 1х12, 2х12-15
Гребане на скрипец - 1х12, 2х12-15
в суперсерия с
пул-оувър с дъмбел - 1х12, 2х12-15
раменна преса с дъмбели - 1х12, 2х12-15
гребане с щанга - 1х12, 2х12-15
обратен кросоувър - 1х12, 2х12-15
40 мин бягане на пътека
ден 2 бедра корем
Бедрено разгъване - предно бедро - 1x12, 2x12-15
Лег преса с тесен разкрач - 1x12, 2x12-15
Сгъване от лег - 1x12, 2x12-15
Римска мъртва тяга 1x12, 2x12-15
Повдигане на един крак на пръсти 3x12-15
повдигане на краката от полулег
коремни преси от тилен лег
40 мин бягане на пътека
ден 3 гърди, ръце
повдигане на щанга от полулег 1х12, 2х12-15
повдигане на дъмбели от тилен лег - 1х12, 2х12-15
флайс от полулег - 1х12, 2х12-15
френско разгъване - 1х12, 2х12-15
в суперсерия с:
сгъване с щанга от стоеж - 1х12, 2х12-15
сгъване с дъмбели от полулег - 1х12, 2х12-15
в суперсерия с:
разгъване на скрипец с въже - 1х12, 2х12-15
40 мин бягане на пътека
почивен ден - 1 час круша, колело и тн.
Диета и добавки:
- ставането сутрин - много, много трудно, но все пак се старая да е поне около 9
9:00 - протеин - whey concentrate - с някакъв шоколадов вкус ... абе екстра е сутрин на гладно 30 гр. и след 20 мин хапвам мюсли с прясно мляко - заедно с тях взимам витамини NOW ADAM х1
след закуската креатин - MP и след около 20 мин отивам на тренировка
11:30 - след тренировка - 30 гр. протеин + обяд .... пилешко със зеленчуци и мнооого много много вода.....
14:00 - ядки
16:00 - кисело мляко
18:00 - 2-3 бисквити с малко кисело мляко
20:00 - вечеря .... горе-долу същото като обяда
Проблемът идва след обяда - че огладнявам ... често....
Другия проблем - ако вечерта хапвам към 8 .... и после излизаме, което се случва почти всяка вечер лятото, е доста трудно ... примерно отиваме на заведение и трябва да гледам другите как ядат, а аз само на минерална водичка???? И понякога си поръчвам по някое пилешко филе ..... нищо, че е станало 11 вечерта примерно. Предполагам това ми е голяма грешка, но при положение, че вечерям около 8 в 11 или 12 определено съм склонен да изям цял петел....
Другия проблем, знам че ще кажете, че няма право на такива неща ако искам да постигна нещо, но хайде де ... лято е ... в дискотечните вечери кво правим? :)))
Старая се да пия по 2-3 големи уискита макс. разреждам с вода, но се е случвало да взема и някоя кола..., а да и прибирането към 4-5 сутринта..... или понякога в 8 или 9 също е проблем.....
Целите:
1.просто да сваля колкото се може по -голям процент мазнини за сметка на мускулната маса и да се чувствам по-добре с ... по-добър външен вид.
2.да оправя бедрата си, че са ми наистина голям проблем....
1. Храната е зле. Ядеш много малко истинска храна. Спри креатина и протеина - не ти трябват на момента. Яж истинска храна, яж и повече мазнини. Ако лягаш късно - яж си и в 22-23 часа.
2. Тренировката. Програмата не струва. Не знам от колко време тренираш, но не мисля, че имаш нужда от сплит. ТРЕНИРАЙ КРАКАТА! Тренировката за крака най-добре “забързва” метаболизма. Ако държиш да правиш кардио - колело. За пътека ти е рано. Предполагам си обездвижен и като нищо ще си претовариш колената.
Защо да е зле храната? Какво значи “малко истинска храна”?
А в интервала от 6 до 11 вечерта да не ям ли? Какво да ям ако лягам по-късно?
Другото - не съм чак толкова обездвижен и не съм имал проблеми с колената. И преди съм свалял кг и съм правил кардиото по 40 мин пътека .... но интервалното кардио наистина тогава вършеше работа
Имаш две хранения, които могат да се нарекат хранения - обяда и вечерята. Междинните с ядки и кисело мляко са залъгалки. не се мъчи с 6 хранения на ден. 3-4 стигат. Ако лягаш в 24 - ядеш в 22-23 часа. Имаш малко източници на протеин от храната (не си написал, колко е пилешкото). Имаш малко въглехидрати (само от мюслито), което не е чак толкова зле. Нямаш НИКАКВИ мазнини! Махни от закуската тия дози протеин. Закусвай с яйца. Яж телешко, свинско, риба. Гарнитура от ориз и картофи няма да те убие. Просто не ти трябва строга и рестриктивна диета.
За бягането - обсъждано е:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/62965
ТРЕНИРАЙ КРАКАТА!
Добре ..... разбрах за бягането .....
а какво да направя като огладнявам следобяд...???
Относно пилешкото - хапвам по едно средно -голямо филе...
Защо да махам протеина сутринта?
Мнението беше редактирано от bubblebee на 13.08.12 18:53.