Mr. Olympia 2012

Прескочи до:

13.08.12
12:12

Класирани:
Фил Хийт
Jay Cutler (по всяка вероятност няма да участва)
Kai Greene
Victor Martinez (Не се знае дали ще участва)
Dexter Jackson
Ronny Rockel
Lionel Beyeke
Branch Warren
Dennis Wolf
Evan Centopani
Michael Kefalianos
Johnnie Jackson
Cedric McMillan (няма да участва)
Bill Wilmore (не знам)
Juan Morel (няма да участва)
Essa Obaid (не знам)
Shawn Rhoden
Най-вероятно ще участват и : Хидетада, Пакуслки и Фрееман.
Като цяло не се очаква интересна олимпия според мен. За 1во място ще спорат Кай и Фил, като според мен Фил ще я спечели без проблем. За 3то място ще спорат Бранч и Уолф, а след тях може би за 5 и 6, Сентопани и Шон Роден. Виктор според мен няма да се пусне.

Темата беше редактирана от Riko на 13.08.12 12:21.

13.08.12
12:22

Виктор каза,че ще се пусне :) И се готви за Олимпията. Всъщност наистина не знам до колко ще има конкуренция,но на сцената всичко се решава :)

Jay що няма да ходи... няма кинти за протеин ли ? :D

13.08.12
12:38

Операцията на бицепса
обаче казва че ще ‘оди

13.08.12
16:21

според мен кай ще я вземе..

13.08.12
18:58

Jay ще ходи на олимпия
иначе верно ще бъде интересно.. тоа Ben Pakulski ебати изруда стана последнага година.. Shawn Rhoden също има шанс за топ6 .. раправят че има физиката на Flex Wheeler а аз иначе съм за Кайчу :д а Бранч за мен има гадна физика..
http://www.youtube.com/watch?v=ZUzZV6S6Ckw

13.08.12
20:05

Джей го отпишете... на едно място казва, че ще ходи, на друго казва, че няма да ходи. Дори и да се появи, той е в трагично състояние в момента, много е далеч от формата му, няма да влезне и в топ 5..

Фил Хийт бе момчета .... Фил Хийт :)

13.08.12
20:25

Rhoden е много добър,но му липсва масата,за да се класира на челните места.Michael Kefalianos в 6та или 10ка трябва да влезне,Японецът и той в топ10.
Роели Уинкар ми беше голям фаворит ама на Тампа про-то стана трети и няма шанс за Олимпията.. Огромен,но тези ръце адски много му пречат,големи са кат’ катапулти ..

13.08.12
20:40

ся има още някво състезание и Roelly ще участва най верноятно ще го спечели и ще има квота за олимпия може би ще участва и аз съм му фен ;д

13.08.12
20:43

И аз така ама ще му е бая трудно да спечели,а дори да спечели на Олимпията дали ще влезне даже в топ10 е под въпрос.. В оффсийзън изглежда супер в залата всичко точно,но колко ми харесва в залата ,толкова и НЕ ми харесва на сцената. Нещо подобно се случваше и с Денис Джеймс до преди няколко години,но и сега май така,в оффсийзън огромен,радост за окото,но на сцената двойно по-малък и за това губи.

13.08.12
22:31

С две ръце за Кай :)

Джей тренира зверски и е върнал 20 кг,но още е далеч от предишната си форма.По негови думи той е свалил около 45 кг покрай травмата с бицепса,което е нечовешко.Според слуховете Джей няма да може да се подготви за Мистър Олимпия,а се готви за “Арнолд Класик”,но той все още не е дал официално изявление къде ще участва.Като бивш Мистър Олимпия той има право да се появи в последния момент на самия кантар и да заяви,че ще участва,точно както беше направил Арнолд при последната си 7-ма победа на Мистър Олимпия.

14.08.12
08:24

Фил и Кай са на финал. Финала ще бъде спечелен от Фил. Джей по-добре да не участва повече, ако си щади здравето неможе да се пребори вече с конкуренцията стига му толкова, нека не прави грешката на Рони...

14.08.12
16:07

Най-много искам да видя Кай в кондиция, както и Виктор да видим какво направи за няколко месеца ;-) Е, всички знаят какво правеше Леврони за 3-4 месеца.

14.08.12
16:09

Той Виктор си е във форма така или иначе.Няма база за сравнение с Леврони :D Леврони е само един и така ще се остане :D

14.08.12
17:02

казано от Riko на 14.08.12, 16:07:

Най-много искам да видя Кай в кондиция, както и Виктор да видим какво направи за няколко месеца ;-) Е, всички знаят какво правеше Леврони за 3-4 месеца.

Виктор с този 5-6 месечен престой в затвора доста го спънаха, незнам как ще стане работата, но знае ли човек.

14.08.12
19:26

казано от Teen Power на 14.08.12, 16:09:

Той Виктор си е във форма така или иначе.Няма база за сравнение с Леврони :D Леврони е само един и така ще се остане :D

Далеч е от формата си, след тоя престой на топло..

14.08.12
19:27

Знам,само видях няква снимка на баницата му,голяма е (muscle) :D

Виктор е бил в затвора ли бе.. що ?! :D

14.08.12
20:22

Изтече му визата и законите в САЩ винаги могат да ти е*ат майката...

e… аз си викам, че прекарал 5-6кила бяло през границата за да изкара пари за подготовката за Олимпията ;dd

14.08.12
20:54

Ако знаете пък колко са ми еднакви всичките стероидни изроди. :) Що за спорт е това? Мъжка художествена гимнастика, даже по-зле, щото там поне има някакви установени критерии, а и има допинг-проби.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 14.08.12 20:55.

14.08.12
21:15

Така е съвременният бодибилдънг,но и преди са употребявали стероиди и в това няма нищо лошо. Иначе може да гледаш клечки с 39-40 ръка,дето си седят едни и същи или спадат с всяка година :)

14.08.12
21:29

казано от Teen Power на 14.08.12, 21:15:

Иначе може да гледаш клечки с 39-40 ръка,дето си седят едни и същи или спадат с всяка година :)

И ще е по-добре... Сега повечето професионални спортове са витрина на постиженията на фармацевтиката и биотехнологиите, а не средство да се вдъхновят хората да спортуват и да се грижат за себе си, което е основната им функция. Ако последното не е изпълнено, то спортистите са просто едни паразити - точно като всичко останали представители на поп-културата. И това важи с най-голяма сила за флагмана на стероидните простотии - така нареченият културизъм.

14.08.12
21:32

Вече всички зобат и това е факт.От 65-70 килограмовите на състезанията до 130 килограмовите мр олимпия. Няма да е по-добре,защото малко хора ще имат интерес да гледат една и съща физика с години в конкуренция със също толкова лоша конкурнция. Останалото вече,което казваш е доста силно изказване и се надявам,че го разбираш като го препрочиташ.. :)

14.08.12
21:37

казано от Teen Power на 14.08.12, 21:32:

Вече всички зобат и това е факт.От 65-70 килограмовите на състезанията до 130 килограмовите мр олимпия. Няма да е по-добре,защото малко хора ще имат интерес да гледат една и съща физика с години в конкуренция със също толкова лоша конкурнция. Останалото вече,което казваш е доста силно изказване и се надявам,че го разбираш като го препрочиташ.. :)

Всички зобят от началото на 70-те насам, а не от сега. Останалата част от изказването ми е съвсем умерена с оглед на това, което се случва по залите - хлапетата се вдъхновяват от тези изроди, но цялото вдъхновение не отива в желание да тренират упорито и да изтърпят всички лишения и болки за 10 години напред, а да се боцнат и нещата да станат на момента. “Съвременният” културизм е именно това - посланник на стероидите сред децата.

14.08.12
21:39

Всеки си прави сам изборът..Прав си ,имам примери около мен хора където не знаят какво е хранителен режим приемат.. Това е широка тема ,няма смисъл да човъркаш ;)

14.08.12
21:45

казано от Boby_ на 14.08.12, 21:37:

казано от Teen Power на 14.08.12, 21:32:

Всички зобят от началото на 70-те насам, а не от сега. Останалата част от изказването ми е съвсем умерена с оглед на това, което се случва по залите - хлапетата се вдъхновяват от тези изроди, но цялото вдъхновение не отива в желание да тренират упорито и да изтърпят всички лишения и болки за 10 години напред, а да се боцнат и нещата да станат на момента. “Съвременният” културизм е именно това - посланник на стероидите сред децата.

Евала за точното мнение. Всичко е въпрос на култура и разум. Зоб има още от времето на Хитлер през 2рата световна война ;). Хлапетата искат да са такива каквито им показват по телевизора, списания и картинки на хранителни добавки... , а не искат да имат хармонично и красиво тяло (говоря за тези, които искат за няколко месеца да направят мускули и да се перчат). Простотията е пълна и се увеличава всяка изминала година което е най-лошото. Много се отклонихме вече от темата ...

14.08.12
21:54

Мисля, че объркахте темата.. Тук не е място за спор кой и дали трябва да употребява стероиди, всеки си има глава на раменете.. Един употребява алкохол, друг стероиди, трети наркотици, мен пък ми е през к*ра за олимпийските игри така, че ;)

15.08.12
00:21

казано от ClearBlueSky Heaven на 13.08.12, 22:31:

С две ръце за Кай :)

подкрепям

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=rajQLHVv5j8&NR=1

15.08.12
11:06

казано от Boby_ на 14.08.12, 20:54:

Ако знаете пък колко са ми еднакви всичките стероидни изроди. :) Що за спорт е това? Мъжка художествена гимнастика, даже по-зле, щото там поне има някакви установени критерии, а и има допинг-проби.

Боби, винаги съм ти уважавал мнението, но защо пишеш в темата като не си заинтересован изобщо? :)

Едит:

Мнението беше редактирано от Андриан К на 15.08.12 11:08.

15.08.12
15:31

Абе да ви питам.. що така тая година - почти няма клипове и филми. Помня поне миналата година имаше доста клипове на Фил и Джей.. как се подготвят за олимпията, на кой програмата за гръб е по-добра. Кай имаше няколко серии от тренировки и още няколко такива. Та ся като напиша “kai greene 2012 olympia” и ми излизат разни клипове от 2011. Поне за мен беше интересно да следя как тече подготовката на такива атлети, а ся...

15.08.12
16:27

http://www.flexonline.com/
http://www.musculardevelopment.com/
ето 2 полезни сайта е тук има клипове и други раоти ;д
има време ще има клипчета ( надявам се ) ся е излезнала неква серия на Kai Greene in life ... невероятен човек е ;д мн ме кефи начина му на говоррене.. всичко Evan Centopani е същия )

15.08.12
18:44

a колко пари печели първия ?

15.08.12
18:48

казано от Андриан К на 15.08.12, 11:06:

казано от Boby_ на 14.08.12, 20:54:

Боби, винаги съм ти уважавал мнението, но защо пишеш в темата като не си заинтересован изобщо? :)

Да, прав си - наистина не е точното място за такава дискусия тази тема и аз не се интересувам от фаворитите за победа в мр. Олимпия. Поради липса обаче на смислена дискусия на тема що за спорт е културизмът и какви ценности изповядва използвах случая да кажа какво мисля. В крайна сметка това е форум, разделът е “Общи теми”, а и не съм ви развалил чак толкова сладката приказка. :)

15.08.12
18:50

казано от UnleashTheFury! на 15.08.12, 18:44:

a колко пари печели първия ?

направиха ги 200 000 $ мисля :

Не бяха ли 1милион далара бе... аз що си мисля, че 1вия печели 1милион ;dd та тея 200,000$ не ги греят особенно тъй като договорите им за реклами сигурно надвишават неколкократно тази сума :D И ако първия се избираше по начина на говорене...

15.08.12
20:03

Преди беше 100 000 $ .. :D И то не съм абсолютно сигурен,че са 200 000$

15.08.12
20:35

250 000$

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1