24.09.12
02:48
казано от Наталка на 24.09.12, 00:28:
казано от Riko на 24.09.12, 00:09:
Джей не ми е антипатичен, просто имам мнение, който го споделят и повече от 50-60 % от бодибилдинг феновете. Джей можеш да видиш и на другите хора мнението, освен 2009 няма заслужена на 100 % титла, да не говорим за подарената през 2007. Дориан обаче ми е твърдо един от най-противните кулутиристи, също и съдиите на мистър Олимпия и политиката. Именно заради Дориан културизма днес изглежда общо взето така, ако през 1992 бяха дали титлата на Кевин щяха може би да стоят по-ралично нещата, но кой знае.Има много примери за корупция в културизма, веднага се сещам за 1981, когато Колумбу печели с половин крак. Арнолд е подбутал съдиите да направат Колумбу шампион, вместо Падиля или Платз.
Но ти на всеки оспорваш титлите.И как Дориан променя нещата ? Пак ти казвам нашето мнение тук не интересува хората, които коментираме.Те се радват на успехите си и смятат, че ги заслужават.Трудът им трябва да се признава.:) А това последното е говори никак добре за твоя идол Арнолд.На мен пък той ми е антипатичен или по-скоро не ме впечатлява с нищо.Каква е гаранцията, че щом подкупва съдиите за Колумбо не го е правил и за собствените си титли.Кой казва, че си заслужава всичките 7 титли ??? :)
Изненадах се, че не си пляснал Джей отдолу като пример.И на мен един Виктор Мартинез ми харесва много повече от Дориан, но какво разбирам аз от този мъжки спорт. :)
Тялото не играе почти никаква роля. Всичко движат фирмите.. Хората ти обясняват, че Джей не си е заслужил титлите не за друго, ами щото тялото му е УЖАСНО. Съдейки по физиката, Джей титла не требва да има.
И, жено, стига коментира бодибилдинг, че ще ми докараш някоя нервна криза..
Тялото не играе почти никаква роля. Всичко движат фирмите.. Хората ти обясняват, че Джей не си е заслужил титлите не за друго, ами щото тялото му е УЖАСНО. Съдейки по физиката, Джей титла не требва да има.
И, жено, стига коментира бодибилдинг, че ще ми докараш някоя нервна криза..
Докато уважавам и изслушва чуждото мнение ще си коментирам колкото си искам.Разбрах за Джей какво мислят и ми беше интересно да чуя различни гледни точки.Ха-ха-ха неговото тяло била ужасно.Твоето да не би да е по-хубаво, че си тръгнал до коментираш човек, който ти е далеч от класата.;) Как да ти кажа, че мнението ти не е водещо и човека си има титли и 5 пари не дава, че според “разбирач” като теб не бил ги заслужил.И гледай на живота по-ведро не се пали такъв, че да не ми тежиш на съвестта после.;)
А Рико недей да спираш, че твоите коментари са ми то най-интересните.Винаги има каква да науча то теб.:)
Стоил Калугеров, да “ТОЙ НЯМА ТЯЛО,УЖАСНО МУ Е ТЯЛОТО”.Ами дано пък повече хора имат такова УЖАСНО ТЯЛО. !!!!!!!! ;)
Мнението беше редактирано от Нати на 24.09.12 11:42.
Не, ей тука си права, че хората са си спечелили титлите и аз съм никой да ги съдя, дали са ги заслужили или не, аз просто си изказвам мнението. Не те карам да ме слушаш, ти или който и да е. Но е факт за целия свят, че в бодибилдинга играят много политики и определено не винаги най-добрия печели, примери бол.
Със здраве :0
Мнението беше редактирано от Riko на 24.09.12 09:54.
казано от Riko на 24.09.12, 09:54:
Не, ей тука си права, че хората са си спечелили титлите и аз съм никой да ги съдя, дали са ги заслужили или не, аз просто си изказвам мнението. Не те карам да ме слушаш, ти или който и да е. Но е факт за целия свят, че в бодибилдинга играят много политики и определено не винаги най-добрия печели, примери бол.
Със здраве :0
Това не е само в бодибилдинга навсякъде го има.Аз също казвам моето мнение, което както виждам се различава съществено от твоето.За това е форума все пак.И ти казах интересно ми е да ти чета коментарите доста са любопитни.;)
24.09.12
13:04
дориан срещу хийт на най-мускулеста поза дориан застива и няма никакъв шанс хаха..Колко има да запълва дупки докато стигне рамената на хит ..
Мнението беше редактирано от Teen Power на 24.09.12 13:25.
Дориан срещу Хийт би било успорвано, и двамата са в уникална кондиция, Дориан изглежда много по-твърд и гранитен, ама няма тези кръгли мускули на Хийт, по-голям е от Хийт, но Фил е по завършен от Дориан, а и краката са му доста по развити. Като цяло победа на Хийт, но доста-трудна ;) Вече обаче Кай би бил по-добър от Дориан ако излезне в кондиция, без място за спор.
24.09.12
13:50
виж на най-мускулестата поза фил и дориан обаче..
24.09.12
14:44
8 са задължителните...Най-мускулеста е между тях
24.09.12
16:29
Дано Кай да я вземе тази година
казано от Teen Power на 24.09.12, 14:44:
Ще ми качиш ли снимка да видя коя е тази поза, защото не успях да я намеря.Ако не те затруднявам. :)
Двоен бицепс отпред
Довн бицепс отзад
Страничен трицепс
Странични гърди
Преден лат спреад
Заден лат спреад
Корем и крака
Мускулестата не е из тях. Също към задължителните се броят обръщанията настрани и назад и отпуснато положение. Мускулестата е бонус, и няма особено значение, може да добави някоя точка но това е. Ако и тя важеше, Леврони ептен щеше да унищожи Дойран отпред.
казано от Наталка на 24.09.12, 16:29:
Ще ми качиш ли снимка да видя коя е тази поза, защото не успях да я намеря.Ако не те затруднявам. :)
Googled: most muscular
казано от Valdis на 24.09.12, 17:08:
казано от Наталка на 24.09.12, 16:29:
Googled: most muscular
Благодаря ти.:)
Рико, 8 са позите и най-мускулеста е сред тях.
Задължителни пози при мъжете:
1. Фронтален двоен бицепс
2. Най-широко гръб отпред
3. Страни гърди
4. Заден двоен бицепс
5. Най-широко гръб отзад
6. Страничен трицепс
7.Корем и бедра
8.Най-мускулеста поза
И за да не ми каже някой пак “жено не коментирай бодибилдинг” ще кажа, че тази информация ми я даде нашия Добри Делев.:)
Мнението беше редактирано от Нати на 24.09.12 17:19.
24.09.12
17:38
8 са задължителните,не спори за неща ,които не знаеш..После прочети правилника .. Ще видиш,че фигурират 8 задължителни.На състезанията даже ги дават по ред..Фронтален двоен най-широк гръб отпред заден двоен бицепс най-широк гръб отзад страни гърди страни трицепс най-мускулеста поза бедра и корем..
24.09.12
18:03
В сравнение с нас обикновените хора, Джей има уникална физика. В сравнение с Рони, Дориан, Фил-не. Определено с нищо не запомняща се, да не кажа по-силна дума като посредствена съпоставена с горните. Винаги воден в долната част на гърба, нищо по-специално от ръце, крака, общо взето толкоз. :)
Като са 8, защо не го накараха на преджъджинг да направи най-мускулеста. Обяснението е просто. Ще ви оставя сами да се досетите
Позите са 7. Най-мускулест може да се направи по много начини, също това е една от причините да не е една от задължителните пози.
Който не вярва да търси в гугъл..
Може и да не съм прав. Но както казах ако се брой най-мускулеста, трябва да се брой и отпуснато състояние, и обръщанията настрани. Имат значение, но не колкото другите 7 пози.
Мнението беше редактирано от Riko на 24.09.12 19:27.
24.09.12
19:28
Ае стига,вие не разбрахте ли,че спор с жена неможе да се печели,деба мааму. :D
24.09.12
19:33
Ето http://www.youtube.com/watch?v=EE9W4j2j37E
Наистина има доста начини да се изпълни,но е от задължителните,казах ти да прочетеш правилника за културизма ,там пише задължителните пози кои са.
Ми четох и видях, че са 7 + quarter turns + most muscular като допълнителни но не и задължителни
24.09.12
19:52
казано от Наталка на 24.09.12, 09:48:
И, жено, стига коментира бодибилдинг, че ще ми докараш някоя нервна криза..Докато уважавам и изслушва чуждото мнение ще си коментирам колкото си искам.Разбрах за Джей какво мислят и ми беше интересно да чуя различни гледни точки.Ха-ха-ха неговото тяло била ужасно.Твоето да не би да е по-хубаво, че си тръгнал до коментираш човек, който ти е далеч от класата.;) Как да ти кажа, че мнението ти не е водещо и човека си има титли и 5 пари не дава, че според “разбирач” като теб не бил ги заслужил.И гледай на живота по-ведро не се пали такъв, че да не ми тежиш на съвестта после.;)
А Рико недей да спираш, че твоите коментари са ми то най-интересните.Винаги има каква да науча то теб.:)
Стоил Калугеров, да “ТОЙ НЯМА ТЯЛО,УЖАСНО МУ Е ТЯЛОТО”.Ами дано пък повече хора имат такова УЖАСНО ТЯЛО. !!!!!!!! ;)
Ужасно за първо място на Олимпията. Не ми минавай с тия “твоето да не е по-хубаво, КЮКЮ” - аз не претендирам за Олимпията.
казано от Стоил Калугеров на 24.09.12, 19:52:
казано от Наталка на 24.09.12, 09:48:
И, жено, стига коментира бодибилдинг, че ще ми докараш някоя нервна криза..Докато уважавам и изслушва чуждото мнение ще си коментирам колкото си искам.Разбрах за Джей какво мислят и ми беше интересно да чуя различни гледни точки.Ха-ха-ха неговото тяло била ужасно.Твоето да не би да е по-хубаво, че си тръгнал до коментираш човек, който ти е далеч от класата.;) Как да ти кажа, че мнението ти не е водещо и човека си има титли и 5 пари не дава, че според “разбирач” като теб не бил ги заслужил.И гледай на живота по-ведро не се пали такъв, че да не ми тежиш на съвестта после.;)
Стоил Калугеров, да “ТОЙ НЯМА ТЯЛО,УЖАСНО МУ Е ТЯЛОТО”.Ами дано пък повече хора имат такова УЖАСНО ТЯЛО. !!!!!!!! ;)Ужасно за първо място на Олимпията. Не ми минавай с тия “твоето да не е по-хубаво, КЮКЮ” - аз не претендирам за Олимпията.
Ужасно, не ужасно това тяло го е направило Мистър Олимпия 4 пъти.;) И не ти минавам с нищо отбелязвам факти просто.
Рико, като не е задължителна защо тогава я правят на миналогодишния финал ?
http://vbox7.com/play:8b8d4eb9ec
И ако не ме лъжат познанията точно твоят любимец Арнолд е бил ненадминат в тази поза, следователно още по негово време се е правела.;)
24.09.12
20:09
казано от Riko на 24.09.12, 19:46:
Ми четох и видях, че са 7 + quarter turns + most muscular като допълнителни но не и задължителни
нещо не си чел..Или не знам къде си чел..Мога да ти прикача док документ ,където пише задълтилените пози..
5 статии прочетох, гледах и преджъджинги, примерно тук. Не виждам някой да ги е карал да правят най-мускулест.
Аз лично стигнах до извод, че не е из задължителните, щом на половината видео я искат, на половината не. Факт е обаче, че всички други 7 ги има навсякъде.
Мнението беше редактирано от Riko на 24.09.12 20:24.
24.09.12
21:01
Ок,ти си знаеш..Гледай и преценявай по клипчета,а не по правилника www.bbbff.com/doc/pravilnik-klasicheski-kulturizam.doc
Така е навсякъде..
Обърни внимание на това
Задължителните пози са:
а/ фронтален двоен бицепс
б/ най-широк гръб отпред
в/ страни гърди
г/ заден двоен бицепс
д/ най-широк гръб отзад
е/ страничен трицепс
ж/ корем и бедра
з/ най-мускулеста поза
Мнението беше редактирано от Teen Power на 24.09.12 21:01.
24.09.12
21:22
Не искам да давам лошо прогнози,но бранч ми се вижда по-малък от преди.. Гледах туко-що някакво клипче на бранч и джаксън дето правят ръце..Интересно ми е този джаксън ако не вземаше нищо как ли щеше да изглежда с подобен начин на трениране..
24.09.12
21:25
Аве тея имаха късмет, че почнах редовно да уча и нямам време да се явявам в дисициплините им :D Пък не искам да изпускам материал заради някви си милиони (dull)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 24.09.12 21:26.
Днес
21:16
Добри, влиза ли в правилника за Мистър Олимпиа позата най-мускулест и колко са на брой позите 7 или 8 ?
Dobri Delev Julieta Svetlanova
Днес
21:18
da,vliza.8 sa zadyljitelnite.ot 5-6 godini e taka… predi tova tq ne be6e zadyljitelna.
Е той ако не знае няма кой.Рико, дано на него да повярваш.;)
24.09.12
21:58
Моето момиче,като те гледам,ако Кътлър дойде на семинар в бг,още като го видиш от 30 метра и ще се подмокриш.
24.09.12
22:00
прическата му е яка според мен и за това :))
24.09.12
22:01
Моята е подобна,ако си надъхана ми пиши на лично. ;)
Рони е скандален от клипчето. Иначе съм останал с впечатлението, че “мост мъскюлър” е за кеф на публиката. Не ги разбирам нещата, даже хич, но спорите за някви смешни работи. Иначе тренировките на Джони кво да ги коментираме, смешни са - прави някви упражнения с много чийт и той дори неразбирам какво прави ... луда работа
24.09.12
22:15
Да,точно Джони Кътлър и Рей Колман.
казано от allwillendinterror на 24.09.12, 21:58:
Моето момиче,като те гледам,ако Кътлър дойде на семинар в бг,още като го видиш от 30 метра и ще се подмокриш.
Ха-ха-ха така скоро не се бях смяла както но твоя коментар.;) Ако не си забелязал изразих положително мнение за доста бодибилдъри и за това, което правят.Има една приказка да не съдиш за хората по себе си.:) И тази тема не е, за да обсъждаме какво бих направила ако видя някого.А ако ти пиша на лично ще бъде само, за да ти кажа нещо, което ако тук изрека и ще ме блокират веднага.;) Понеже си яко остроумен дано да ме разбереш.
24.09.12
22:17
От там се започват добрите взаимоотношения,с емоции. Цун :*
Е стига де Наталка, момчето си е право до някъде. Сега не се сърди и си поиграй с котенцето от аватара ти. :D
Мнението беше редактирано от Old Timer на 24.09.12 22:21.
24.09.12
22:23
Също бих си поиграл с котенцето ти.
Сентопани преди около седмица
Мнението беше редактирано от Timon на 25.09.12 05:33.