Mr. Olympia 2012

Прескочи до:
СК

24.09.12
02:48

казано от Наталка на 24.09.12, 00:28:

казано от Riko на 24.09.12, 00:09:

Джей не ми е антипатичен, просто имам мнение, който го споделят и повече от 50-60 % от бодибилдинг феновете. Джей можеш да видиш и на другите хора мнението, освен 2009 няма заслужена на 100 % титла, да не говорим за подарената през 2007. Дориан обаче ми е твърдо един от най-противните кулутиристи, също и съдиите на мистър Олимпия и политиката. Именно заради Дориан културизма днес изглежда общо взето така, ако през 1992 бяха дали титлата на Кевин щяха може би да стоят по-ралично нещата, но кой знае.Има много примери за корупция в културизма, веднага се сещам за 1981, когато Колумбу печели с половин крак. Арнолд е подбутал съдиите да направат Колумбу шампион, вместо Падиля или Платз.

Но ти на всеки оспорваш титлите.И как Дориан променя нещата ?  Пак ти казвам нашето мнение тук не интересува хората, които коментираме.Те се радват на успехите си и смятат, че ги заслужават.Трудът им трябва да се признава.:) А това последното е говори никак добре за твоя идол Арнолд.На мен пък той ми е антипатичен или по-скоро не ме впечатлява с нищо.Каква е гаранцията, че щом подкупва съдиите за Колумбо не го е правил и за собствените си титли.Кой казва, че си заслужава всичките 7 титли ??? :)
Изненадах се, че не си пляснал Джей отдолу като пример.И на мен един Виктор Мартинез ми харесва много повече от Дориан, но какво разбирам аз от този мъжки спорт. :)

Тялото не играе почти никаква роля. Всичко движат фирмите.. Хората ти обясняват, че Джей не си е заслужил титлите не за друго, ами щото тялото му е УЖАСНО. Съдейки по физиката, Джей титла не требва да има.
И, жено, стига коментира бодибилдинг, че ще ми докараш някоя нервна криза..

24.09.12
09:47

Аз ще спра да пиша :D

24.09.12
09:48

Тялото не играе почти никаква роля. Всичко движат фирмите.. Хората ти обясняват, че Джей не си е заслужил титлите не за друго, ами щото тялото му е УЖАСНО. Съдейки по физиката, Джей титла не требва да има.

Докато уважавам и изслушва чуждото мнение ще си коментирам колкото си искам.Разбрах за Джей какво мислят и ми беше интересно да чуя различни гледни точки.Ха-ха-ха неговото тяло била ужасно.Твоето да не би да е по-хубаво, че си тръгнал до коментираш човек, който ти е далеч от класата.;) Как да ти кажа, че мнението ти не е водещо и човека си има титли и 5 пари не дава, че според “разбирач” като теб не бил ги заслужил.И гледай на живота по-ведро не се пали такъв, че да не ми тежиш на съвестта после.;)
А Рико недей да спираш, че твоите коментари са ми то най-интересните.Винаги има каква да науча то теб.:)

Стоил Калугеров, да “ТОЙ НЯМА ТЯЛО,УЖАСНО МУ Е ТЯЛОТО”.Ами дано пък повече хора имат такова УЖАСНО ТЯЛО. !!!!!!!! ;)

Мнението беше редактирано от Нати на 24.09.12 11:42.

24.09.12
09:54

Не, ей тука си права, че хората са си спечелили титлите и аз съм никой да ги съдя, дали са ги заслужили или не, аз просто си изказвам мнението. Не те карам да ме слушаш, ти или който и да е. Но е факт за целия свят, че в бодибилдинга играят много политики и определено не винаги най-добрия печели, примери бол.
Със здраве :0

Мнението беше редактирано от Riko на 24.09.12 09:54.

24.09.12
09:59

казано от Riko на 24.09.12, 09:54:

Не, ей тука си права, че хората са си спечелили титлите и аз съм никой да ги съдя, дали са ги заслужили или не, аз просто си изказвам мнението. Не те карам да ме слушаш, ти или който и да е. Но е факт за целия свят, че в бодибилдинга играят много политики и определено не винаги най-добрия печели, примери бол.
Със здраве :0

Това не е само в бодибилдинга навсякъде го има.Аз също казвам моето мнение, което както виждам се различава съществено от твоето.За това е форума все пак.И ти казах интересно ми е да ти чета коментарите доста са любопитни.;)

24.09.12
13:04

дориан срещу хийт на най-мускулеста поза дориан застива и няма никакъв шанс хаха..Колко има да запълва дупки докато стигне рамената на хит ..

Мнението беше редактирано от Teen Power на 24.09.12 13:25.

24.09.12
13:47

Дориан срещу Хийт би било успорвано, и двамата са в уникална кондиция, Дориан изглежда много по-твърд и гранитен, ама няма тези кръгли мускули на Хийт, по-голям е от Хийт, но Фил е по завършен от Дориан, а и краката са му доста по развити. Като цяло победа на Хийт, но доста-трудна ;) Вече обаче Кай би бил по-добър от Дориан ако излезне в кондиция, без място за спор.

24.09.12
13:50

виж на най-мускулестата поза фил и дориан обаче..

24.09.12
14:11

А тя дори не е от задължителните 7 пози ;-)

24.09.12
14:44

8 са задължителните...Най-мускулеста е между тях

24.09.12
16:29

Дано Кай да я вземе тази година

24.09.12
16:29

казано от Teen Power на 24.09.12, 14:44:

Ще ми качиш ли снимка да видя коя е тази поза, защото не успях да я намеря.Ако не те затруднявам. :)

24.09.12
17:01

Двоен бицепс отпред
Довн бицепс отзад
Страничен трицепс
Странични гърди
Преден лат спреад
Заден лат спреад
Корем и крака
Мускулестата не е из тях. Също към задължителните се броят обръщанията настрани и назад и отпуснато положение. Мускулестата е бонус, и няма особено значение, може да добави някоя точка но това е. Ако и тя важеше, Леврони ептен щеше да унищожи Дойран отпред.

24.09.12
17:08

казано от Наталка на 24.09.12, 16:29:

Ще ми качиш ли снимка да видя коя е тази поза, защото не успях да я намеря.Ако не те затруднявам. :)

Googled: most muscular

24.09.12
17:12

казано от Valdis на 24.09.12, 17:08:

казано от Наталка на 24.09.12, 16:29:

Googled: most muscular

Благодаря ти.:)
Рико, 8 са позите и най-мускулеста е сред тях.
Задължителни пози при мъжете:
1. Фронтален двоен бицепс
2. Най-широко гръб отпред
3. Страни гърди
4. Заден двоен бицепс
5. Най-широко гръб отзад
6. Страничен трицепс
7.Корем и бедра
8.Най-мускулеста поза

И за да не ми каже някой пак “жено не коментирай бодибилдинг” ще кажа, че тази информация ми я даде нашия Добри Делев.:)

Мнението беше редактирано от Нати на 24.09.12 17:19.

24.09.12
17:38

8 са задължителните,не спори за неща ,които не знаеш..После прочети правилника .. Ще видиш,че фигурират 8 задължителни.На състезанията даже ги дават по ред..Фронтален двоен най-широк гръб отпред заден двоен бицепс най-широк гръб отзад страни гърди страни трицепс най-мускулеста поза бедра и корем..

24.09.12
18:03

В сравнение с нас обикновените хора, Джей има уникална физика. В сравнение с Рони, Дориан, Фил-не. Определено с нищо не запомняща се, да не кажа по-силна дума като посредствена съпоставена с горните. Винаги воден в долната част на гърба, нищо по-специално от ръце, крака, общо взето толкоз. :)

24.09.12
19:22

Като са 8, защо не го накараха на преджъджинг да направи най-мускулеста. Обяснението е просто. Ще ви оставя сами да се досетите
Позите са 7. Най-мускулест може да се направи по много начини, също това е една от причините да не е една от задължителните пози.
Който не вярва да търси в гугъл..
Може и да не съм прав. Но както казах ако се брой най-мускулеста, трябва да се брой и отпуснато състояние, и обръщанията настрани. Имат значение, но не колкото другите 7 пози.

Мнението беше редактирано от Riko на 24.09.12 19:27.

24.09.12
19:28

Ае стига,вие не разбрахте ли,че спор с жена неможе да се печели,деба мааму. :D

24.09.12
19:33

Ето http://www.youtube.com/watch?v=EE9W4j2j37E
Наистина има доста начини да се изпълни,но е от задължителните,казах ти да прочетеш правилника за културизма ,там пише задължителните пози кои са.

24.09.12
19:46

Ми четох и видях, че са 7 + quarter turns + most muscular като допълнителни но не и задължителни

СК

24.09.12
19:52

казано от Наталка на 24.09.12, 09:48:

Докато уважавам и изслушва чуждото мнение ще си коментирам колкото си искам.Разбрах за Джей какво мислят и ми беше интересно да чуя различни гледни точки.Ха-ха-ха неговото тяло била ужасно.Твоето да не би да е по-хубаво, че си тръгнал до коментираш човек, който ти е далеч от класата.;) Как да ти кажа, че мнението ти не е водещо и човека си има титли и 5 пари не дава, че според “разбирач” като теб не бил ги заслужил.И гледай на живота по-ведро не се пали такъв, че да не ми тежиш на съвестта после.;)
А Рико недей да спираш, че твоите коментари са ми то най-интересните.Винаги има каква да науча то теб.:)

Стоил Калугеров, да “ТОЙ НЯМА ТЯЛО,УЖАСНО МУ Е ТЯЛОТО”.Ами дано пък повече хора имат такова УЖАСНО ТЯЛО. !!!!!!!! ;)

Ужасно за първо място на Олимпията. Не ми минавай с тия “твоето да не е по-хубаво, КЮКЮ” - аз не претендирам за Олимпията.

24.09.12
20:07

казано от Стоил Калугеров на 24.09.12, 19:52:

казано от Наталка на 24.09.12, 09:48:

Ужасно за първо място на Олимпията. Не ми минавай с тия “твоето да не е по-хубаво, КЮКЮ” - аз не претендирам за Олимпията.

Ужасно, не ужасно това тяло го е направило Мистър Олимпия 4 пъти.;) И не ти минавам с нищо отбелязвам факти просто.
Рико, като не е задължителна защо тогава я правят на миналогодишния финал ?
http://vbox7.com/play:8b8d4eb9ec
И ако не ме лъжат познанията точно твоят любимец Арнолд е бил ненадминат в тази поза, следователно още по негово време се е правела.;)

24.09.12
20:09

казано от Riko на 24.09.12, 19:46:

Ми четох и видях, че са 7 + quarter turns + most muscular като допълнителни но не и задължителни

нещо не си чел..Или не знам къде си чел..Мога да ти прикача док документ ,където пише задълтилените пози..

24.09.12
20:21

5 статии прочетох, гледах и преджъджинги, примерно тук. Не виждам някой да ги е карал да правят най-мускулест.
Аз лично стигнах до извод, че не е из задължителните, щом на половината видео я искат, на половината не. Факт е обаче, че всички други 7 ги има навсякъде.

Мнението беше редактирано от Riko на 24.09.12 20:24.

24.09.12
21:01

Ок,ти си знаеш..Гледай и преценявай по клипчета,а не по правилника www.bbbff.com/doc/pravilnik-klasicheski-kulturizam.doc
Така е навсякъде..

Обърни внимание на това

Задължителните пози са:
а/ фронтален двоен бицепс
б/ най-широк гръб отпред
в/ страни гърди
г/ заден двоен бицепс
д/ най-широк гръб отзад
е/ страничен трицепс
ж/ корем и бедра
з/ най-мускулеста поза

Мнението беше редактирано от Teen Power на 24.09.12 21:01.

24.09.12
21:22

Не искам да давам лошо прогнози,но бранч ми се вижда по-малък от преди.. Гледах туко-що някакво клипче на бранч и джаксън дето правят ръце..Интересно ми е този джаксън ако не вземаше нищо как ли щеше да изглежда с подобен начин на трениране..

Аве тея имаха късмет, че почнах редовно да уча и нямам време да се явявам в дисициплините им :D Пък не искам да изпускам материал заради някви си милиони (dull)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 24.09.12 21:26.

24.09.12
21:32

Днес
21:16
Добри, влиза ли в правилника за Мистър Олимпиа позата най-мускулест и колко са на брой позите 7 или 8 ?
Dobri Delev Julieta Svetlanova
Днес
21:18
da,vliza.8 sa zadyljitelnite.ot 5-6 godini e taka… predi tova tq ne be6e zadyljitelna.
Е той ако не знае няма кой.Рико, дано на него да повярваш.;)

24.09.12
21:58

Моето момиче,като те гледам,ако Кътлър дойде на семинар в бг,още като го видиш от 30 метра и ще се подмокриш.

24.09.12
22:00

прическата му е яка според мен и за това :))

24.09.12
22:01

Моята е подобна,ако си надъхана ми пиши на лично. ;)

24.09.12
22:09

Рони е скандален от клипчето. Иначе съм останал с впечатлението, че “мост мъскюлър” е за кеф на публиката. Не ги разбирам нещата, даже хич, но спорите за някви смешни работи. Иначе тренировките на Джони кво да ги коментираме, смешни са - прави някви упражнения с много чийт и той дори неразбирам какво прави ... луда работа

24.09.12
22:15

Да,точно Джони Кътлър и Рей Колман.

24.09.12
22:16

казано от allwillendinterror на 24.09.12, 21:58:

Моето момиче,като те гледам,ако Кътлър дойде на семинар в бг,още като го видиш от 30 метра и ще се подмокриш.

Ха-ха-ха така скоро не се бях смяла както но твоя коментар.;) Ако не си забелязал изразих положително мнение за доста бодибилдъри и за това, което правят.Има една приказка да не съдиш за хората по себе си.:) И тази тема не е, за да обсъждаме какво бих направила ако видя някого.А ако ти пиша на лично ще бъде само, за да ти кажа нещо, което ако тук изрека и ще ме блокират веднага.;) Понеже си яко остроумен дано да ме разбереш.

24.09.12
22:17

От там се започват добрите взаимоотношения,с емоции. Цун :*

24.09.12
22:20

Е стига де Наталка, момчето си е право до някъде. Сега не се сърди и си поиграй с котенцето от аватара ти. :D

Мнението беше редактирано от Old Timer на 24.09.12 22:21.

24.09.12
22:23

Също бих си поиграл с котенцето ти.

25.09.12
00:20

2 седмици Бранч!

25.09.12
05:33

Сентопани преди около седмица

Мнението беше редактирано от Timon на 25.09.12 05:33.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1