29.09.12
12:21
Декс и Роден излеждат също уникално, Бранч е грозен и отвратителен, не трябва да бъде дори в топ 6, че и по-зле.. Ах колко мразим корумпираната политика в бодибилдинг.
1Кай
2Фил
3Роден
4Декстър
5Еван
6Бранч (и пак е голям подарък)А реалноста с корупцията ще бъде може би така:
1Фил
2Кай
3Бранч
4Декстър
5Еван
6Роден
Уолф къде го забрави???
29.09.12
12:23
Мнението беше редактирано от Димитър Иванов на 29.09.12 12:23.
Уолф нещо го нямаше, но е по-добър от Бранч, но просто политиката ще вкара Бранч в топ 6.
29.09.12
12:50
Каи има по добри бицепси и гръб,но в рамена,трицепси фил го бие.
29.09.12
12:58
Краката също клонят към Кай и то доста убедително !
Я обадете Роули , къде го виждате ? Доста далеч от топ 6 ми се струва , но пък изпуснах лайв уебкаста и на снимки е друго... :)
Момчета къде мога да гледам Олимпиата? Смисъл финала знам къде да го гледам, но другите категории и т.н къде да ги гледам? :)
Шон Роден е уникален думи просто нямам, толкова красива физика рядко се вижда, по мое преценка е за 3то място, след него Декстър!
Разбрах, че за днеска е свършила Олимпиата.. :D Някой ако може да ми даде линк с клипче от нета с позингите на състезалите ще съм му много благодарен. :) Да ги видим животните! :)
29.09.12
13:30
Разбрах, че за днеска е свършила Олимпиата.. :D Някой ако може да ми даде линк с клипче от нета с позингите на състезалите ще съм му много благодарен. :) Да ги видим животните! :)
http://www.bodybuilding.com/fun/2012-olympia-webcast-replays.html - избери си какво ти се гледа. :)
Ето повторения на prejudginga
http://streaming.bodybuilding.com/2012-olympia-webcast/?q=mr-olympia-prejudging-comparisons-replay
http://streaming.bodybuilding.com/2012-olympia-webcast/?q=mr-olympia-prejudging-individual_mandatories-replay
Мерси братлета!!!! Тихомире, точно преди да ми го дадеш го намериш, но много благодаря. :)
Шон Роден е уникален думи просто нямам, толкова красива физика рядко се вижда, по мое преценка е за 3то място, след него Декстър!
Тоя пич има баси и талийката, сигурно е 70см. И от това се получва супер яката Х образна форма
29.09.12
13:55
уолф не остава по-назад :))
29.09.12
14:20
Бранч не ми изглежда чак толкова воднист тук... Вярно , нищо общо с формата , която беше достигнал преди контузията де .
Тия Роули , Бейеке , Фрийман въобще не са за там ! :Х
1.Кай
2.Фил
3.Бранч
4.Декс - може и 1 позиция нагоре даже
5.Шон
6.Уолф
7.Хиде
Аз така виждам нещата. :)
Не изглежда зле ! :) Кога точно е финала там ще е интересно.:) Олелееееееее Бранч какво търси там ? Изобщо не си е на мястото ! :D На този предджъджинг признавам Фил и Шон !
Мнението беше редактирано от Нати на 29.09.12 14:59.
29.09.12
15:15
Малко жените..Тези май се водят Бикини Олимпия.. Победителката е красивата nathalia melo .. Слагам снимките по-ред топ4 ..
EDIT: Не са по ред..Не не се нареждат снимките както съм ги постнал..
Мнението беше редактирано от Teen Power на 29.09.12 15:16.
29.09.12
15:22
Това е друга риба,моето момче.Не онзи карнотропозавър рекс по-горе: ))
29.09.12
15:40
След като ги изгледах - тази година определено е на Кай!
29.09.12
15:53
Това е друга риба,моето момче.Не онзи карнотропозавър рекс по-горе: ))
онази ако нямаше такава маса и тя щеше да е хубава..
@Велев,смятам,че Хит ще я вземе..Политиката е такава,а Кай има черно минало ако мога така да го нарека и едва ли ще го направят Мр Олимпия.. Всъщност той леко се прецаква сам ,понеже може да излезне с доста по-добър детайл.. Ако Фил вземе Олимпията тази година следващите 2-3-4 години едва ли ще има кой да го спре.
29.09.12
15:59
Фил също е в страхотна форма, но лично в моите очи тялото на Кай превъзхожда. С малко, но превъзхожда...поне за мен. Както и коментаторите казаха, леко е свалил килата, което според мен е много добър ход. Последно време беше много едър...ама гадно едър. Сега е страхотен!
А това за черното минало не го схванах. Нима миналото има връзка с конкурса? Нали все пак се гледа физиката. Ако ще и изнасилвач да излезе, ако тялото му е по-добро от на останалите... :)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 29.09.12 15:59.
Фил също е в страхотна форма, но лично в моите очи тялото на Кай превъзхожда. С малко, но превъзхожда...поне за мен. Както и коментаторите казаха, леко е свалил килата, което според мен е много добър ход. Последно време беше много едър...ама гадно едър. Сега е страхотен!
А това за черното минало не го схванах. Нима миналото има връзка с конкурса? Нали все пак се гледа физиката. Ако ще и изнасилвач да излезе, ако тялото му е по-добро от на останалите... :)
Има си доста тъмно минало и организаторите никога няма да допуснат такъв човек да спечели, може би.Нали с победата му се обвързват с него, реклами, спонсорства ... Едвали биха си вкарали автогол така.Това ще им навреди на имиджа.Но знае ли се. Играят на тази Олимпия такива схеми, че не очаквай най-добрия да спечели.;)
29.09.12
16:09
така си мислиш ти аз и останалите,но там не си мислят точно така..И аз смятам,че на сцената трябва да се гледа само тялото без оглед на минало/бъдеще и никакви политики..
Виктор Мартинез много спадна,направо ми става тъжно като го гледам....
кай най-накрая излезе в пълния си потенциал.
до сега винаги бъркаше някъде,но този път е на 95%.сега остава на финала и фил да излезе на макс и да видим кой кого (devil)
така си мислиш ти аз и останалите,но там не си мислят точно така..И аз смятам,че на сцената трябва да се гледа само тялото без оглед на минало/бъдеще и никакви политики..
Виктор Мартинез много спадна,направо ми става тъжно като го гледам....
То си е за яд ! Има толкова потенциал в него, който вече няма и да доразвие може би.:(
29.09.12
16:20
Е, то ако миналото на Кай се взима под внимание...баси тъпото. Така в близките години няма да има кой да бие Фил. Ужасно надарен е тоз човек. То не е ген, то не е чудо.
Евентуално Джей да излезе с някаква неочаквана форма и да го бие някоя Олимпия, но като цяло Фил е млад и може да си държи титлата още дълги години. Кай ще блесне едва, когато Фил се контузи или излезне от играта. Както стана с Джей и Рони.
Абе не знам, ще видим, но е грехота физиката на Кай да не бъде възнаградена заради някакво си минало...което така и не знам какво точно е, особено тъмната част. :)
Единственото нещо дето не ми харесва в Кай е трапеца(горната част)/... навсякъде са на кантар,като на някои места даже Фил изостава !
Декстър тая година наистина е острие, с Роден трябва да си поделят 3то и 4то място, а след тях Еван и Уолф, Бранч грозника няма място между тия физики, но не спират да го бутат мъсъл тек, не разбраха ли, че вместо да се радватфеновете, става обрантото, Бранч напоследък е хейтван яко, и има защо.Мойте вуажения, но с таиз физика не е за топ 6 на мистър Олимпия изобщо.Също вище и пресконференцията преди Олимпията ;-) Дори Уолф и Пакулски имаха топките както се вика да кажат какво мислят, стига с това мило отношение един към друг, и стига тая корупция в тоя спорт. Не стига, че е малък ами и така скоро няма да се развие, непрекъснато 1 и същ шампион да рекламира добавки, те хората няма вечено да са прости да си мислят, че като пият мъсъл тек и ще станат като Фил.. Трапеца на Кай генетично е с кофти инсерция, и няма как да го пдобори на тоя етап, щом Кай не е успял :)
Мнението беше редактирано от Riko на 29.09.12 17:05.
29.09.12
17:07
Като стана въпрос за Бранч...много ми е антипатичен тоя човек. Въобще не го харесвам - и като тяло, и като маниер. И според мен въобще няма място сред първите места. Същото мисля и за вълчето. Стабилен е, но нещо не хваща окото.
Интересно ми е какво мислите за Джони Джаксън. Според мен заслужава много висока позиция...топ поне 4-то или 5-то място. :P
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 29.09.12 17:09.
29.09.12
17:34
Джони Джаксън наистина трябва да е в топ10..Много добре излезна на сцената според мен..
и аз съм фен на Джони. Казах го още в началото на темата и се кефя, че има и други, които го оценяват. Липсата на крака и прасци си му отрежда едно 6то място според мен.
Роден... Роден много ме изненада. Заслужава да е 3ти, ама естествено няма кой да му го даде това 3то място. Тъй, че - 4ти -5ти...
От Еван очаквах повече честно казано.
А Кай превъзхожда Фил с мнооооого. Ама пак няма кой да му даде 1вото място.
Декстър също ми харесва и понеже Роден едва ли ще го оценят подобаващо поне Декстър да е в топ3
29.09.12
17:44
Изчакайте да видим до утре като се набухат с въглехидрати,тогава ще е битката..Но много конкуренти има за едно и също място.... И накрая ще е нещо от сорта на фил кай бранч уолф сентропани и нататък не знам..Както преди така и сега .. А Хидетада японеца и Майк Кефалианос на кое място ще ги сложат?
29.09.12
17:49
Вади ама макс в топ15 сигурно ще го сложат,много големи имена има голяма конкуренция а позирането му макар и подобрено е все още средно ниво.. За мен в топ10 пръснати някак трябва да са
кай
фил
уолф
сентропани
бранч
декстър джаксън
джони джаксън
хидетада ямагаши
ben paluski
И тук още някой когото не мога да определя.. Любимец ми е тони фрийман,хайде нека е той хаха .. :)
Декстър тая година наистина е острие, с Роден трябва да си поделят 3то и 4то място, а след тях Еван и Уолф, Бранч грозника няма място между тия физики, но не спират да го бутат мъсъл тек, не разбраха ли, че вместо да се радватфеновете, става обрантото, Бранч напоследък е хейтван яко, и има защо.Мойте вуажения, но с таиз физика не е за топ 6 на мистър Олимпия изобщо.Също вище и пресконференцията преди Олимпията ;-) Дори Уолф и Пакулски имаха топките както се вика да кажат какво мислят, стига с това мило отношение един към друг, и стига тая корупция в тоя спорт. Не стига, че е малък ами и така скоро няма да се развие, непрекъснато 1 и същ шампион да рекламира добавки, те хората няма вечено да са прости да си мислят, че като пият мъсъл тек и ще станат като Фил.. Трапеца на Кай генетично е с кофти инсерция, и няма как да го пдобори на тоя етап, щом Кай не е успял :)
Аййййй сега виждам, че думите ти за Джей са си били направо суперлативи !:D Да, Бранч малко на плъх ми прилича сред тези теларки.Уоф не изпъква с нищо, но този Роден доста ме изненада.Може би Фил, Кай, който хеч не ме кефи и Евън и Шон за-то място.Интересно ще е !:)