13.08.12
21:40
Здравейте
Директно на въпросите(защото бързам) ми значи тренирам стрийт от малко над 2 седмици тренирал съм фитнес около 2 месеца активно съм се занимавал с спорт от малък футбол съм тренирал дълги години висок съм 174-5 тежа 65-67 там някъде.
В първите 2 седмици тренирах така 5х10 кофички 5х10 набирания (5 за бицепс 5 за гръб) сега промених нещата и искам 2-ро мнение
тренирам всеки ден а програмата ми е:
5х10 кофички(макар че мисля да кача повторенията)
20лицеви 15 секунди почивка и 10 набирания(подхват за бицепс) общо 100 набирания и 200 лицеви
почивка между сериите на кофите 1 мин на лицеви и набирания 1:30
тва го правя(лицевите и набиранията) 10 пъти и се чувства много напомпан и изтощен но незнам доколко е полезна тази програма и затова пиша тук
от успоредка планча го мога почти изпъввам краката и задържам малко и от земята също задържам и правя някви опити за изпъване но ми е по-трудно имам проблем с везните и силовите набирания с 2 ръце
значи при прехвърлянето на ръцете 1 по 1 правя около 5-6 силови а като пробвам с 2те не се получава гледал съм различни турториали и за везни и силово с 2ръце но не се получава явно бъркам някъде.
Искам и диета да почна да спазвам но диета така че да качвам мусколна маса.
Та общо взето ако можете да ми помогнете с програмата(дали я бива за нещо) за силовите(2ръце) за везните и за видове диети
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ! :)