02.09.13
23:38
Аз също имах проблеми със съня и дори валериан не ми действа :D Но от мелатонина останах много доволна и все още го ползвам при безсъние, няма никакви странични ефекти доколкото знам. Единствено няколко пъти ми се случи че след като го приемах доста дни подред станах много сънена и ми се спеше по цял ден, но това не знам дали беше точно от него.
Благодаря Теди, тези дни и аз мисля да пробвам:)
03.04.2013
- вода с лимон
- 2 кафета
- боровинки с 1 ч.л. мед и 100гр. кисело мляко
- 2 яйца, зелен лук и зелена чушка пържени в малко зехтин
- половин праскова
- 2 фпх с нещо тип крема сирене, ама не точно :D половин домат, 1/4 краставица
- фреш ягода
- 4-5 бисквитки, уж вегански с 200мл прясно мляко (wasntme) + круша
Много, много разходкиии :))
Мнението беше редактирано от Fighter на 03.09.13 22:16.
Привет! Позаредиха ме с доста домашни продукти, така че всичко домашно ще отбелязвам с *.
06.09.2013г.
Закуска:
- кафе, круша*
- 150-200 мл прясно мляко*, 1 ч.л. мед*, половин филийка хляб
Обяд:
- салата - домати, краставици, гъби, половин яйце, 20-30гр. сирене, 6 маслини
- малко грозде*
Ябълка* по някое време следобяд
Вечеря:
- голям розов домат*, 2 хапки лютеница*,малко сирене
- пилешка супа* (изцяло домашни продукти (inlove)), 1 фпх
Мнението беше редактирано от Fighter на 06.09.13 23:19.
07.09.2013
08:30 - 2 яйца* почти без жълтък (не беше умишлено, просто бяха твърде рохки и докато ги разрязвах го изтървах),1/4 краставичка*, 1 домат* тип консервен
- няколко зрънца грозде
15:00- 2 фпх с 1с.л лютеница*, малко сирене, 1/2 краставица*
16:00 - 2 круши* (към 300-350гр. общо)
20:00 - доста пилешка супа, 1 краставица*, 1 парченце локум
21:30 - 3-4 с.л макарони на фурна
Откъм движение се представих доста слабо днес :D
Мнението беше редактирано от Fighter на 07.09.13 22:24.
08.09.2013
08:30 - кафе, макарони на фурна
13:00 - пиле* с картофи*, салата (домати*,краставици*,з.чушки*, сирене)
14:00 - няколко зрънца грозде*
16:00 - 5 сини сливи*
17:00 - 2 топки сладолед
20:30 - 2 рибки цаца, 1 пържено картофче :D (нз защо ги пиша даже), малкото остатък от обедната салата + 3 филии фпх с лютеница* (НЕ МОГА ДА И УСТОЯ! ЗВЕРСКА Е :D) с доооста сирене
Правих малко коремни преси,клекове, лицеви абе най-основните.. и естествено редовното ходене 2-3 часа
И въпреки всичко продължавам да си свалям... тая сутрин кантара закова 45.7…
Всяка вечер се будя адски жадна (въпреки че така и не намалих водата пак си стигам 10+ литра) и супер гладна, пия малко вода и лягам с нетърпение да дойде сутринта да се наям, че не искам да се тъпча посред нощите, а държа да отбележа, че само последните 2-3 дни не съм яла или пила поне прясно мляко преди сън. Попринцип обичам да си похапвам късничко (wasntme). На какво може да се дължи това? (think)
Мнението беше редактирано от Fighter на 08.09.13 21:59.
08.09.13
23:22
Какво значат звездичките?
Да, НО не съм го искала!
Мнението беше редактирано от Fighter на 09.09.13 13:06.
09.09.2013
Днес тренирах! По-късно ще опиша.
Храната:
08:30 - ябълка*, 3-4 лъжици кис. мляко*
12:30 - домат*,краставица* (зехтин,оцет, сол),1 фпх с лютеница* и сирене
16:15 (малко след трен) - стотина грама кис. мляко*, шепа боровинки, 2 лъжички мед*
Тук някъде имаше половин чаша фанта (газирано не мога да понасям попринцип, но така се случи...)
20:30 - 1 1/2 чушка* с кайма* и ориз, 1 лъжица кис. мляко*
21:30 - ябълка*
Вчера се изложих малко.. не бях тренирала отдавна и вечерта нз какво ми стана,но всякаш не усещах тялото си,бях ужасно гладна и към 12 реших да хапна малко кисело мляко с мед и канела, обаче пред очите ми попадна и един кекс.. и така към вчерашното меню добавям чаша кисело мляко с мед и солидно парче кекс... поне се успокоявам,че всичко беше домашно :Д А и имах чувството, че сутринта наистина няма да мога да се движа, в буквалния смисъл и честно казано се поизплаших малко.
Толкова са ми заслабнали и малкото мускули, които са ми останали,че ми се появи и мускулна треска, въпреки че тренировката не беше супер натоварваща. Както и да е.Реших да се постарая да хапвам по-солидно през деня и да увелича протеина, че ми се струва много малко на фона на въглена, с който напоследък се тъпча. Надявам се тоя глад вечер да изчезне най-накрая, че ми писна вече да се чудя какво да ям да се залъжа за 15 мин. преди да си легна и да се будя гладна посред нощите. Пробвах с ядки... е не знам как повечето се засищат от тях, но аз определено НЕ се наяждам с тях,даже напротив. Установих, че мазнините хич не ме наяждат. Явно ще трябва да продължа да изпробвам разни комбинации, докато открия ЧУДОТО, КОЕТО ЩЕ МЕ НАКАРА ДА СЕ ПОЧУВСТВАМ СИТА!
И да се отчета за днес:
08:30 - Направих си омлет от 3 белтъка*, забърках шепа малинки с 1 лъжица кисело мляко* и ги сложих в омлета. Навих го като палачинка и намазах с половин лъжичка мед*. Получи се божествено (inlove). + 1/2 ябълка*
И такааа след закуска трябваше да отида да свърша малко задачки и реших да се поразходя... е няма такъв поход! от 9 до 14 не съм спряла да вървя на доста висока скорост :D Само към 12 направих манджа пауза, която се състоеше от голяма ципура на скара със салатка зеле и моркови.
16:00 - круша *
18:30 - 2 пълнени чушки с 1 лъжица кисело мляко
21:30 - бяло фрапе
00:15 - 150 мл прясно мляко, шепа орехи
И още, и още дългии разходкиии :))
Мнението беше редактирано от Fighter на 11.09.13 00:24.
11.09.2013
08:00 - мляко с нес с лъжичка мед
10:00 - около250гр. пъпеш
14:30 - 2 пълнени чушки с 1 лъжица кис. мляко + шепа малини с 1ч.л. мед за десерт
18:30 - сандвич - някакъв много хубав хляб на прясно изпечен на плоча, кашкавал, моцарела, пил.филе, домат, маруля, малко кетчуп и майонеза
21:00 - бяло фрапе
00:00 - 200гр. праскова
Много разходки, много нещо ми се насъбраха и днес. Лека вечер :)
Мнението беше редактирано от Fighter на 12.09.13 19:27.
12.09.2013
08:00 - кафе
09:00 - 250гр. кисело мляко*
12:00 - пъстърва на скара, зелена салата
13:30 - стотина грама грозде
16:00 - няколко глътки фреш...
18:30 - 2 пил. шешчета, салата ( домат, краставица, з. чушка, люта чушка)
19:30 - половин ябълка, лъжичка мед
Мнението беше редактирано от Fighter на 12.09.13 21:18.
15.09.2013
08:30 - кафе, нектарина
12:30 - 2 яйца*, 30-40 гр. пушени пил. гърди, тънък резен кашкавал, малко сирене, гъбки от буркан ( исках да направя омлет, но ми се е прецакал тефлона и се получиха бъркани яйца), 1ф. Вита, 1 домат* + малко грозде* за десерт
18:00 - пилешка супа* с 1/2 ф. Вита
20:00 - черен чай с мед
22:30 - ябълка
23:30 - чаша кисело мляко*
Пак правих само малко коремни и лицеви от коляно
16.09.2013
Тоя хляб Вита бил мн вкусен... цял ден само това ям... друго не мога и да погледна. Дано скоро му се наситя :Д Има и едни круши, домашни .... (inlove)
08:30 - 1 филия и половина Вита със сирене за мазане (не е крема сирене), 20гр. пил. пушени гърди, няколко резана домат
10:00 - 3 сини сливи
16:00 - като сутринта, само че 2 препечени филии, круша*
20:00 - фреш ябълка и морков
23:00 - варено яйце*, препечена филийка с доооста сирене, круша*
Упражнения: 1 час пилатес
Мнението беше редактирано от Fighter на 16.09.13 23:16.
17.09.2013
Нямах време да ям много, много ...
08:30 - кафе, чаша кис. мляко*, малка ябълка*
14:00 - 2 моркова
15:30 - пиле с картофи на фурна
18:00 - фреш от ягоди
21:00 - бяло фрапе без захар
23:30 - препечена филийка с малко сирене и пилешко, ябълка
18.09.2013
08:30 - кафе, малка ябълка, няколко орехчета
12:00 - салата (маруля, краставица, цвекло, морков), 80гр. риба тон в собствен сос, 4 маслини
14:00 - принцеса с кашкавал ии малко след това банан с лъжичка мед
18:30 - малко салата, картофена яхния с доста сирене
22:00 - 200гр кис. мляко, ябълка
Вечер изпитвам някакъв неконтролируем глад и не мога да си обясня защо и най-вече как да го контролирам ... ям, ям ... и нищо. Гледам да си легна малко след това за да не ям отново!
23.09.2013
07:30 - смокиня, 3 с.л. овесени ядки, 30 гр. сирене, 2 ч.л. Котидж
12:30 - Събуей - тортила с телешко печено,кашкавал, зеленчуци и малко сосове - млечен с подправки и пикантен
18:30 - няколко зрънца грозде, карначе, домат, 20-30гр. пълнозърнест хляб
21:00 - нектарина
... и след това бях супер гладна, хапнах няколко фъстъка и реших да пробвам с друго, 2 лъжици кисело мляко и половин лъжичка мед, пак установих, че няма да е това и накраяяя 21:30 - картофена крем супа със супер много мляко то си беше по-скоро млечна супа с наличието на картоф + половин филийка Вита препечена (вместо крутони).... и мога да продължа да ям ;хх
Упражнения: Нищо освен многоооо ходене 6-7 часа (налагаше се) с 2 почивки по 10 мин. ; Докато не кача поне 3 кг. няма да тренирам, просто няма как .. не издържам на тренировките и не мисля, че е подходящо да тренирам за момента.
Много ще се радвам, ако чуя мнения по въпроса с вечния глад, тренировките... абе всичко. Много се обърках вече.
Приятна вечер! :)
Мнението беше редактирано от Fighter на 23.09.13 22:22.
28.09.2013 - около 45 кг ... :x (dull)
10:30 - домашен кекс с орехи и нектарина вътреее (inlove)
14:30 - пиле “Жулиен” (ядох само месото,гъбите и запечения кашкавал отгоре, сметановия сос не ме изкефи), около 250гр. картофи соте - ресторанстки ..
Много търчане из софийските улици
19:30 - бяло фрапе
21:00 - прибрах се освирепяла от глад в нас, пробвах да ям месо, яйце.. абе като цяло нещо по-протеиново, ноооо само и единствено кекс ми се ядеше и предпочитах да не ям, ако трябва да е нещо друго.. таа парче кекс с половин чаша прясно мляко
Преди лягане - орехи (стабилно)
Мнението беше редактирано от Fighter на 30.09.13 00:33.
29.09.2013
08:30 - кафе, 1/2 нектарина
09:30 - 2 филийки Вита със свежо сирене, резанчета домат и 1 белтък
към 14:00 - паниран калмар (запечен на фурничка, не пържен), омлет от 2 яйца, гъби и сирене с малко масло и 1 домат, 3-4 хапки диня
16:00 - 2-3 ореха
17:00 - макарони на фурна, половин зелена ябълка
22:00 - сандвичи - 2 питки със сусам, пилешки филенца на скара, малко кашкавал + малко доматче и маруля
Упражнения: коремни преси х 90
клекове х30
Иначе си беше мързелив ден като цяло, без много движение.
Имам чувството, че съм изяла света, въпреки че сега, като препрочитам не ми изглежда толкова много ми е тежко на стомаха, може би от питките вечерта. Както и да е. Това е засега надявам се :D
Лека вечер :)
Мнението беше редактирано от Fighter на 30.09.13 00:52.
02.10.2013
09:00 - 2 фх Вита със свежо сирене, домат и малко пуешко филе, кафе
13:00 - 200гр. шопска салата, картофена крем супа с крутони
16:30 - нектарина
20:00 - доста голямо пил. бутче + салата (домати,краставици,маруля)
21:30 - зелена ябълка
Бях на лекар отново. Правиха ми разни изследвания, за сега няма нужда от по-сериозно лечение, само много храна и почивка. Казаха ми, че спорта е последното, което ми трябва в момента, било те и някакви танци... Не съм много съгласна, но ще видим.
04.10.2013
08:00 - 1 фпх препечена, 2-3 лъжички домашно сладко от ягоди, 1 белтък и 1/3 жълтък :D (тия жълтъци все ми бягат, но аз и тва не ги обичам много), кафе
12:00 - крем супа от броколи с крутони, пилешко бутче + няколко картофчета
15:30 - банан
19:30 - мешана история - домат*, 1/2 краставица*, 50гр. пилешко, 1/2 фпх, 1 панирано рибено топче ( вътре с риба тон мисля и нещо друго), 1 пилешка хапка с корнфлейкс, който махнах, че не го обичам много,много и 2-3 хапки ябълка
21:30 - довърших си ябълката
23:30 - 2 ореха, към 300гр. кисело мляко с мед и канела ( за лека нощ :D)
Мнението беше редактирано от Fighter на 04.10.13 23:37.
Moon light, каква диагноза сложи лекарят? Те обичат да препоръчват пълно обездвижване за щяло и нещяло ;)
Недей да си правиш такива жестоки самокритики за някакво парче кекс, според мен си постоянно гладна просто защото не ядеш достатъчно (hug)
05.10.13
18:18
Не мога да разбере, защо се наложи това че вечерята е някакво греховно ядене. Двете най-важни хранения са следтренировъчното и вечерята, а ако съвпадат супер. Хапвай си спокойно вечер, но гледай да са качествени и питателни неща- яйца,месо,риба, защото многото въглехидрати могат да ти причинят чести будения. По време на сън храносмилането е най-добро, понеже е най-нисък кортизола и храната се усвоява напълно. Освен това, това е времето, в което тялото възстановява най-бързо и има нужда от много градивни елементи - протеин,мазнини,витамини,минерали!
Анелия, поставиха ми диагноза хронична малнутриция. Иначе от както съм в това положение не ми пука толкова какво ям. Гледам просто да се заситя по някакъв начин. Проблема с движението, обаче е сериозен. Майка ми е супер притеснена и е нон-стоп около мен, следи ме постоянно. Види ли ме да правя някакви упражнения се започват едни неприятни сцени ... опитвам се да и обясня, че това само ще помогне, но ефекта е нулев. :(
А относно вечерята... нея никога не я пропускам, по никакъв повод. И аз съм се убедила, че това е най-важното хранене за деня!
Днес менюто е просто под всякаква критика!
08:30 - банан, кафе
10:30 - няколко резанчета круша, 4-5 ореха
12:30 - крем супа броколи, 1,5 фпх (крутони), 1 яйце, нещо като бисквитка за финал
16:00 - 2-3 хапки пица (бях супееер гладна, пицата беше супер гадна и ми се отяде :D)
17:00 - бяло фрапе
18:15 - нещо като дюнер - казвам нещо защото 1. Не съм виждала толкова малка арабска питка 2. Не съм яла толкова сухо месо в дюнер 3. Имаше 3 картофа ( добре, че не обичам пържени картофи :D), соса си беше леко люта бяла вода! :D Добре, че беше айрана да ме засити поне малко. И все още си стоях гладна, гладнаааа....
21:30 - тук дойде така очакваната вечеря - крем супа отново с крутони ... 15 мин. след това зверски глад - хапнах пилешко с малко наличие на кожа и някакви мазнинки тук там (като манджа си беше) + 1/2 филия ... дотук добре след 15 мин. настъпи отново адския глад ии надуших пресничкия кекс, който за мое съжаление тоя път беше само с ядки без плод в него, та си намерих домашно сладко от капини мисля и си намазах едно стабилно парче.
И така преди малко приключих с яденето или поне се надявам да е така, че коремчето пак дава сигнали. :D
Айде спирам да се обяснявам, че мога роман да изпиша. Даже ще се опитам да си легна преди да огладнея прекалено много и да довърша кекса :D Трагедия....
Съжалявам за странните, дълги обяснения, но ... имах нужда да споделя. Лека вечер и спокойни,сладки сънища (wave)
Мнението беше редактирано от Fighter на 05.10.13 23:14.
Moon light, не трябва да те е страх да ядеш (hug)
Качването и свалянето на килограми е много простичък процес: човек или изяжда повече калории, отколкото изразходва (тогава качва килограми), или по-малко (тогава сваля килограми).
Отворих първия калкулатор, който ми попадна пред очите и сметнах следното:
ако си 170 см и 47 кг
- за да си останеш 47 кг, трябва да изяждаш 1530 калории на ден, ако въобще не се движиш
ето линк към калкулатора, да не изглежда все едно говоря наизуст
- ако тренираш както преди (интензивно, 3 пъти на седмица), за да си останеш 47 килограма ти трябват почти 2000 калории на ден
пак линк
В момента ядеш по 1000, може би 1200 калории максимум на ден и тук броя всичките фрапета, кексове, всичко. Затова и докторът е забранил всякакви тренировки - за да не изразходиш и малкото изядено, и да не остане нищо за основните жизнени функции.
Ако в някой ден мислиш, че си изяла прекалено много - просто си преброй калориите и виж дали наистина е така. Аз броя моите с MyFitnessPal, но със сигурност има и по-приятни за ползване сайтове (може да попиташ на форума).
Ако се случи да са повечко и това не ти харесва, достатъчно е в следващите няколко дни да се движиш по-активно (вместо да не ядеш почти нищо). Ще ги изразходиш и всичко ще е наред. Мисля че е по-добрият вариант, вместо притеснения, стрес, гладуване и болести.
Това е само предложение (в случай, че докторът вече не го е предложил). Знам, че не си искала съвети и целта ми не е да давам такива, само информация.
Всичко добро от мен и ти пожелавам да се възстановиш бързо (y)
Мнението беше редактирано от Анелия на 06.10.13 22:05.
Анелия, изключително много ти благодаря за информацията и съветите! (hug)
Аз все си мисля, че ям по много, и че стигам към 2000 + калории на ден, но явно ги смятам грешно. Поредното доказателство за конфликтните ми отношения с математиката! :D Аз определено не искам да остана 46-47 кг... малко мазнинки, хубава мускулатура определено не са ми излишни.
А това, че не искам съвети не е вярно - точно обраното, радвам се, когато виждам и чувам мнения на хора, много по-навътре в материята от мен.
А някой може ли да ми каже нормално ли е да пия над 7-8 литра вода на ден (това ми е минимума)? Захарта ми е около 4,2-5 на гладно и 5,9 около 1-2 часа след ядене, даже бях яла сладко! Смисъл нямам съмнения за диабет. Когато се опитам да не пия толкова вода (което ми е адски трудно), даже не огладнявам. Какво да правя, да се опитвам ли да я огранича или щом ми се пие да си пия...?
И все пак да се отчета за днес 07.10.2013:
07:00 - 2 филийки с масло, 2 варени яйца, кафе
13:30 - 2 резанчета праскова...
15:00 - някакви крекери - около 25гр.(отдавна не съм яла такова нещо, тия са нови, не бяха лоши, но бързо стават гадни за това не ги довърших)
18:00 - 1,5 чушки с кайма и булгур (все още не съм сигурна дали си беше ориз или булгур :Д) с малко сос и кисело мляко; малко салата цвекло и моркови
20:30 - още 1 чушка, 50 грама пилешко иии още салата :Д
Мнението беше редактирано от Fighter на 07.10.13 20:54.
08.10.2013
08:30 - малка сладка домашна ябълкаа (inlove), кафе
09:30 - 1 фпх, 3 белтъка, ~20гр. сирене, лъжичка домашно сладко от диви ягоди
13:00 - пил. бутче, 100гр. шопска салата, 100гр. картофена
14:00 - фреш ябълка и портокал
16:30 - ябълка*
19:00 - 200 мл. фреш портокал
21:00 - голям дюнер без картофки
Обмислям и чаша домашно козе мляко преди лягане.
Правих малко клекове и коремни.
Това е за днес. Спокойна вечер! (wave)
09.10.2013
08:30 - чаша козе пр.мляко*, 1,5 фпх, малко мед (inlove)
12:30 - половин бутче*, малко зелен фасул и половин картоф от гювеч, салата моркови и цвекло
13:00 - голяма ябълка*
16:30 - 3 крекера, ваниолов пудинг
20:00 - пилешка супа с целина,гъби и прочие зеленчуци без застройка, няколко залъка бял хляб
23:30 - 2 хапки банан, орехи
Правих коремни преси върху швейцарска топка, клекове, глутеус ритник и лицеви опори.
Мнението беше редактирано от Fighter на 09.10.13 23:53.
Охх как хубавко си похапнах днес :D
09:00 - 3с.л. овесени ядки със сирене, круша
12:00 - 300гр. леща яхния, гръцка салата с фета, царевична питчица (г/д 50гр.)
13:00 - нещо голямо, сладко, сладоледено, овито в бял шоколад с орехи :D Водеше се сладоледена бисквита с йогурт и смокини (wasntme)
16:30 - ябълка
19:00 - бяло фрапе
22:00 - пилешки тост (от Мимас, с кис. краставички, домат, краставици, зеле, пилешко варено бяло месо, малко кетчуп и горчица), 1,5 фалафела с мъъъничко сосче, 100мл. айран
23:00 - ябълка
И малко преди тостера дегустирах 2 супи (картофена и някаква испанска), пийнах си и студен чай на Нестий... абе добре е днес.
Имаше и много, многооооооооо ходене, ама наистина много :D
Лека вечер от мен (wave)
13.10.2013
09:00 - 200гр. кис. мляко 3,6 %, половин банан, 3-4 oреха
12:30 - 150гр. бяло печено пилешко, малка салатка - зеле*, доматче*, малко цвекло*
16:00 - праскова
20:00 - филе от скумрия на скара ~150, 1/2 задушен картоф, четвърт краставица, 1 листо маруля :D
23:00 - подкарах фъстъците (печени...) и си пиша 70-80гр. фъстъчкии, много многооо вкусни!
Мнението беше редактирано от Fighter на 14.10.13 00:01.
14.10.2013
08:00 - почти 2 ф. царевичен хляб с лютеница* и сирене, 3 зрънца грозе
09:00 - 3 бразилски ореха
14:00 - стотина гр. пилешко печено, 1/2 краставица, 1,2 домат, малко ориз
17:30 - кроасан с шунка и кашкавал, фреш портокал
21:00 - мъничко царевичен хляб , домат, краставица, сирене, 5 маслини, няколко хапки картофено кюфте
И както всяка вечер продължавам да си ямм и немога да се спра! :D Както почти всяка вечер ябълка последвана от обилно количество фъстъци, че ми писнаха тия орехи. Не съжалявам де, чувствам глад, усещам, че тялото ми има нужда от всичката тази храна. Притеснява ме само факта, че наистина немога да се спра. Купих си 500гр. фъстъци и съм сигурна, че сложа ли целия пакет пред мен на масата бързичко ще му видя сметката. Както и да е, стига съм се обяснявала.. лека вечер (wave)
15.10.2013
08:30 - 150гр. кисело мляко 3,6%, нектарина
10:30 - 150гр. кис.мляко с лъжичка мед и канела
12:30 - 150гр. пъстърва, 200-250гр. печени картофи, зеле
14:00 - нектарина
20:30 - Събуей - черен хляб (без средата, мекото), телешко печено, кашкавал, разни зеленчуци и съвсем малко сос барбекю
23:30 - мус шоколадо-млечно-карамелен 50-60гр. :Д 50гр. бразилски орех
Спокойна вечер :)
Мнението беше редактирано от Fighter на 16.10.13 00:38.
10:00 - 150гр. кисело мляко, 1 смокиня, 1 нектарина
12:00 - 203 стафиди, 1 бразилски орех
13:00 - крем супа от тиква (грабна ми сърцето, любов от първата лъжица :D), руце от патладжан с малко сирене и копър вътре - и си беше резен патладжан, даже не и пловинка...., запечен с резанче домат отгоре (тия трябва да се научат да правят по-големи порции (fubar))
17:00 - мака ябълка
18:30 - салата - 1/2 домат, 1/4 краставица, маруля, 3 маслини, 2 солени палачинки с пилешко, кис. краставички, царевица и сметана - общо 300 грама.
Ще е цяло чудо, ако по-късно не допиша още нещо.
Днес се претеглих - 46кг съм си, но нещо сантиметъра е тръгнал леко надолу...
08:30 - 10гр. царевичен хляб, 2ч.л. домашно сладко, 150гр. кисело мляко
12:30 - 70-80гр. пуешко филе, 1 доматче, 4 зелени маслини, 2фпх, мъничко сирене
13:00 - 5-6 ягоди
14:30 - 2 солети, 2 ореха :Д
16:30 - чай с четвърт лъжичка мед
19:30 - супа топчета
22:00 - 40 гр. (предполагам 10-12 са толкова) бразилски ореха
23:00 - десетина фъстъка, огромна зелена ябълка
Или аз не смятам правилно или наистина само ми се струва, че стигам 1600-700 калории поне, а всъщност едвам стигам 1300. Препоръчайте ми някой смислен калкулатор, плиййййс...
И само да вметна, че всеки ден правя 50+ коремни, 10-15 лицеви (не издържам на повече..), клекове, махове и т.н., но не ги пиша, че направо ме е срам пред тренировките на другите дами,не че храната е много на ниво, но тя сега ми е по-важна.
Мнението беше редактирано от Fighter на 17.10.13 23:33.