Съвет за комбиниране на PEAK Tri-Anabol ?

14.08.12
17:41

Здравейте , тренирам от близо 6 години , храня се нормално , към добавки прибягвам от време на време . Целта при тренировките ми е чиста мускулна маса и релеф. Отдавна не съм пил добавки и сега съм се спрял на PEAK Tri-Anabol   .Ползвал съм и други продукти на същата фирма като Креатестон професионал и протеин и останах доволен. Понеже три -анабола се пие само в тренировъчни дни реших да го комбинирам с др . продукт за покачване на чиста мм. Това е причината да пиша тук , защото се чудя с какво да го комбинирам .Имам няколко идей , но предпочитам да чуя повече мнения , затова ще се радвам ако споделите вашето.Благодаря предварително :)

14.08.12
18:51

Аз пих Tri-Anabola заедно с Amino Anabol на същата фирма и останах много доволен . Наскоро видях , че са пуснали и нов предтренировъчен продукт- Nitronium
Бих ти препоръчал някоя креатинова матрица , но не знам дали е удачно, защото в Tri-Anabol се съдържа креатин

Мнението беше редактирано от ME4O_TURIST на 14.08.12 18:57.

14.08.12
20:17

Amino Anabol фактически е BCAA хм... иначе и аз  това се чудя за креатина , защото не искам да си натоварвам организма излишно , а какво мислиш да добавя протеин вместо Amino Anabola ?
и да попитам - как точно пиеш три анабола и амино анабола ?

Мнението беше редактирано от Kristian Arnaudov на 14.08.12 20:20.

14.08.12
23:28

Три-анабола първите дни го пих по 1 доза след тренировка, след това увеличих на 2 дози . Amino Anabol са си BCAA (преди, по време и след тренировка) Единственият минус е че са на капсули и идват малко неизгодно .
Би ли споделил мнението си относно Createston Professionel ?

14.08.12
23:42

по колко капсули взимаш преди , по време и след тренировка ?
ами последната добавка която пих беше именно Createston Professionel зимата. Изпих голяма кутия и помня  , че беше доста скъпичко. Иначе какво да ти кажа..Учуди ме това , че стопих излишни мазнини и се орелефих повече , като същевременно качих и чиста мускулна маса , но не много. Фактически килограми почти не качих , но причината е , че изгорих излишните мазнини и на тяхно место качих чиста маса.Като цяло останах доволен , но за тези пари можеше и повече. Ако никога не си пил Креатестон преди - ще има по- голям ефект. Аз съм Пил  и Креатестон Массив. От него се качва доста повече, обаче се качват и мазнити по цялото тяло  и после доста чистене трябва.

15.08.12
15:04

а ти ще споделиш ли твойто мнение за ефекта от tri anabola и amino anabola

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1