Хранителен режим + стак за мускулна маса

15.08.12
03:35

Здравейте! Понеже пиша за първи път нека се представя с няколко думи. На 26г. съм, 183 см, 73-75кг, мазнини около 25%, тренирам от около година и 1/2 (с чести прекъсвания). Последната карта за фитнес, която си взех беше за 3 месеца преди около 40 дена. За този период с помощта на ефедрин (орално) успях да смъкна около 7-8кг, за съжаление без особен успех върху най-големия ми проблем корема. За оставащите малко повече от месец и 1/2 реших да почна цикъл за качване на мускулна маса + усилена работа за корем. Програмата, която започнах преди седмица е тази http://www.bb-team.org/workout/4282_fitnes-split-4up-1, като съм добавил малко повече корем и кардио. В момента пия само ефедрин (ампули), който ми дават стабилен “отскок”, но след повече от месец употреба усещам, че  почна да ми влияе на агресивността и съм решил да го спра. Досега не съм имал хранителен режим, дори бих казал, че се храня доста нездравословно (породено и от режима ми лягане около 3-5 и ставане около 12-14 часа).
Бих се радвал ако някои ми помогне със съвет за хранителен режим (съпоставен с лягането и ставането, което поради естеството на работата ми не мога да променя)
Също така мога да отделя и около 150-200 лв (по скоро 150) за стак като засега съм се спрял на един от тези 3 продукта (хемавол, асаулт или васотропин), които са около 70-80 и имам нужда от съвет кой от тях да избера както и с какво да го комбинирам за оставащите около 50-100лв. (преди около 9-10 месеца пих джак, но след половината кутия спрях да усещам силен ефект въпреки, че минах от 1 на 2 лъжици)

Нека конкретизирам въпросите си, защото се олях :)

1. Подходяща ли е програмата, която започнах и ако не коя е по-подходяща
2. Хранителен режим за качване на мускулна маса
3. Стак за мускулна маса

Благодаря предварително ако някои отдели време да ми отговори на всичките въпроси и се извинявам ако съм объркал раздела.

Темата беше редактирана от Vakattack на 15.08.12 05:21.

18.08.12
00:37

Първо можеш да почетеш темите в раздел хранене за хранителен режим и общо като знания  за храненето при сваляне и качване.Там има цялата информация.Без четене и да ти се казват отделни неща малко трудно ще схванеш цялата система на качването.Според мен не трябва да си харчиш парите за разни хапчета,ампули и други такива глупости,качването е по-трудно от свалянето,но  и то трябва да се прави бавно за да не се натрупат мазнини които после да сваляш.
Тренирай усилено,смятай си калориите,харчи си парите по-добре на месо яйца и хранителни продукти,чети темите от раздел хранене,http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49742- тази тема е доста точна и добра,и най важното храни се здравословно.
ПП.Според най-добрият хранителен режим е НВД,но може да започнеш и с РБД.
Надявам се да съм бил полезен :)

Мнението беше редактирано от гн.Хаджиев на 18.08.12 00:42.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1