Протеин + Л-карнитин / Fat Burner

15.08.12
13:19

Здравейте! От скоро се занимавам с фитнес и имам желание да го комбинирам с тренировките ми по футбол ! На 18 години съм ( 174 см / 65 кг ) . Искам да Ви попитам какъв ще бъде ефектът ,ако комбинирам суроватъчен протеин и добавка за отслабване ( л-карнитин или Fat Burner ) .Спрял съм се на протеина на OPTIMUM NUTRITION - 100% Whey Gold Standard (0,908 кг) (казват ми ,че е добър)  и търся някакъв л-карнитин или друга добавка за отслабване - имам доста мазнини по корема и задника :Д и искам да ги изчистя :) Какво можете да ми предложите ,което ще ми свърши работа :) Ако не сте съгласни и с протеина ,дайте мнение :) Ще съм благодарен ,ако някой ми пообясни малко какви храни се ядат най-много и на какво трябва да наблегна :)  Съжалявам ,нямам много време да чета различни статии и да се ровя ( ходя на работа, тренировки ,а и се готвя за едни изпити :). Целта ми е да отслабна в корема и задника ,като в същото време и  да кача маса :)  Благодаря Ви предварително :)

Темата беше редактирана от Georgi Georgiev на 15.08.12 13:23.

GI

15.08.12
13:30

казано от Atanas Georgiev на 15.08.12, 13:19:

Целта ми е да отслабна в корема и задника ,като в същото време и  да кача маса :)  Благодаря Ви предварително :)

Златната рибка от кутията на он каза да си намислиш ново желание,защото това било нерелано :Д

15.08.12
13:36

Знам ,че е трудно ,ама бих направил всичко възможно ,за да стане :Д

Избраната опаковка протеин ще приключи МНОГО преди да си разбрал дали правиш нещо в посока постигането на тази цел, но щом като имаш излишни средства - лошо няма. Опасявам се, обаче, че ще се наложи да отделиш време за четене. Всички ходим на работа и тренировки.

15.08.12
19:37

Какво смятате ,ако комбинирам Л - карнитин  преди тренировка , а след тренировка -протеин ?

15.08.12
21:06

От добавките ефект никакъв няма да видиш абсолютно, само ще си дадеш парите, но аз съм почти сигурен, че това няма да те разубеди да ги купиш, така че be my guest. :D Прочети малко за хранене и тренировки и не се хвърляй на добавки, с правилно хранене се отслабва, а не с прахчета. Да не говорим, че на височина 175 см и тегло 65 да отслабваш е абсурдно.

Освен това няма такава магия, с която да отслабваш и да качваш едновременно? Как го мислиш тва ти? :D

Мнението беше редактирано от Stoyan Petrov на 15.08.12 21:09.

16.08.12
16:49

казано от Atanas Georgiev на 15.08.12, 13:19:

Здравейте! От скоро се занимавам с фитнес и имам желание да го комбинирам с тренировките ми по футбол ! На 18 години съм ( 174 см / 65 кг ) . Искам да Ви попитам какъв ще бъде ефектът ,ако комбинирам суроватъчен протеин и добавка за отслабване ( л-карнитин или Fat Burner ).

Забрави за карнитина и бърнърите до онзи момент, в който ще започнеш поста си така: “От доста време се занимавам с фитнес, интересувах се, прочетох и изпробвах различни хранителни и тренировъчни режими, постигнах еди какво си и искам да продължавам еди как си...” и така нататък...
Няма да те агитирам на дълго и широко, ще мотивирам позицията си с един цитат на Том Венуто (далеч съм от мисълта, че знаеш кой е, но това може да ти послужи като насока)
“Fat Loss Lie #1:
You need supplements to lose fat.
Exercise, nutrition and the proper mental attitude (positive self-image) are the only things you need to lose fat permanently. Supplements are not a requirement. Some basic supplements are helpful for “nutritional insurance,” and some supplements can help speed up the fat loss process a little, but not nearly as much as the advertising leads you to believe.
Even supplements that have been proven effective are only responsible for a small fraction of the results you achieve. Based on 20 years of experience in bodybuilding and fitness, I believe that at least 97% of your results will come from good training and good nutrition.
If most of your results come from nutrition and training, then why would you chase after that last 3% “edge” if you haven’t even maximized the first 97%? Isn’t that approach completely backwards?”

казано от Atanas Georgiev на 15.08.12, 13:36:

Знам ,че е трудно ,ама бих направил всичко възможно ,за да стане :Д

Ами като за начало отдели време за четене. Отслабване в корема и задника и покачване на мускулна маса става с тренировки и правилно хранене, а не с вълшебни добавки. Но няма как някой от нас да дойде и да те храни под час с правилната храна, нито да ти е личен фитнес инструктор, а темата е доста обширна, за да се обясни в два-три поста. Така, че ако наистина си толкова надъхан, ще намериш време да се самообразоваш, да си изясниш някои основни неща, за останалото ако питаш умно, със сигурност ще ти се отговори.

25.08.12
13:05

За да си мазен на 65 килограма/175 см значи имаш много малко мускулна маса.По-добре първо тренирай 2-3 месеца за мм и после се изчисти

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1