ЛЯТО-ЧИСТЕНЕ НА МАЗНИНИ

01.05.05
18:49

Такаа, първо да дам мерките си за да има реална представа за нещата:
-ръст-174см.
-тегло-60кг.
-16години.
-гръдна обиколка-94см.
-талия-74см.
-ханш-82см.
-китка-17см.
-глезен-25см.
-спортове-В училище 2 пъти седмично, понеделник и петак по 30 минути(чисто в часовете) не ям преди 1-ния (на гладно е) а преди 2рия сам ял близо 2 часа преди него.
-тридневна програма във фитнеса за маса (но предполагам ще се промени по време на чистене) -неделя-гръб 4 упражнения х 3 серии.
-вторник-гърди и бицепс общо 6 упражнения по 3 серии
-четвъртък-рамо,крака,трицепс общо 9 упражнения по 3 серии ( за крака 4)
Сега като наближава лято и мисля да започна малко изчистване с НВД обаче не сам много наватре в нещатата и знам, че тази диета е противоположна на тази която спазвам сега (ВВД). И на вапроса.
Та, вапросите са  ми:
:arrow: Какви храни трябва да ям горе долу (пълен набор искам да питам понеже разбрах от други постове за извара, белтъци и кисело мляко) и как горе долу да ги подредя в деня (смисъл сутрин,кам обед и слетобед и вечер) аз схе си ги подреда по възможностите ми понеже ходя сутрин на училище.
  Когато качвам или свалям всичко започва от корема и гърдите. Бях болен за седмица и много ми хареса как изглеждах отпред с минимално мазнини, но след това му одарих една “нарастваща диета”. Та искам да кажа, че бързо свалям и качвам мазнини и няма да са ми нужни много време, за да постигна желания резултат. Така че ако има някаквав хранителен режим (цикъл) от седмица 2 мога да го пробвам въпроса е само какви са храните които са ми нужни и по колко горе долу при теглото ми (60 кг.)
:arrow: Другият ми вапрос е кога да си наместя кардиото (тичане) няма велометър във фитнеса :wink: .

П.П. - Забравих да кажа, че не вземам никакви суплементи, но ако мислите че нещо ще помогне и е от полза-кажете.
И кажете вярно ли е че кафето ще ми помогне и ако да кога да го пия  :?:

Благодаря предварително :!:

01.05.05
21:21

Абе човече , ти вземи качи още 10 кила пък тогава му мисли за чистене .На тоя етап ако се изчистиш , ще станеш една релефна клечка.НЕ ИСКАМ ДА ТЕ ОБИЖДАМ !!!

®N

01.05.05
22:02

[quote author=“master”]Абе човече , ти вземи качи още 10 кила пък тогава му мисли за чистене .На тоя етап ако се изчистиш , ще станеш една релефна клечка.НЕ ИСКАМ ДА ТЕ ОБИЖДАМ !!!

Точно така. По- добре качи още килограми, преди да чистиш. Посмисли малко- ако изчистиш качествено, ще снанеш 55 кила, което е много малко за твоя ръст!

01.05.05
22:53

качи 20 кг за 2 години, после му мисли за чистене! Просто съвет от опит! Успехи!

RA

02.05.05
11:41

Lelele na 60kg iska da 4isti.Kakvo 6te 4isti6???Kostite ili suhujiliqta?:)Kato stane6 80-90 kg togava misli za 4istene.

02.05.05
12:27

и си 175,горе долу колкото мене,а аз съм над 75кг вече и ще продължавам да качвам,защото качвам относително чисто,а и сега си изглежад като скелет,е с по-широки рамена и гръб съм,ама като си се представя когато бях 60кг,че аз бях като скелет за музей,всеки кокал ми се виждаше,предполагам и на тебе сега ти се четат ребрата,ама имаш леко коремче и се стряскаш,споко,като развиеш дугите мускули всичко ще си дойде на мястото

02.05.05
16:16

Занчи, стажа ми е 5 месеца и казах по-горе че искам да изчистя мазнините по корема и гърдите, но тва, решено е вече, минава по назад. тук жазниква друг вапрос.
ВВД-то което спазвах е “ВВД” искам да кажа,че гледах в таблицата и каквото ми попадне в хладилника и видя в таблицата че има повечко въглехидрати ми отиваше в корема. Вапроса е-Кажете ми какви храни трябва да съдържа предимно менюто ми, и отгоре отгоре как и кога да ги ям. Четох във сайта обаче така не ми звучи много реално щото 200 грама пилешко как даго измера и сурово ли да го ям :lol:
Суплементи сега обращаме за качване на кг. кога и какви (в града има на БГ фирмите нутрим, биогейм и на JK вносни не сам срещал)

Съжалявам, че така задавам въпроса и той би трявало да предиме на друго място във форума.

Ще бада благодарен ако сега отговорите на вапроса ми, а ако може пак на първия пост да ми отговорите ще е чудесно понеже не ми се ще цело лято да изглеждам като мазна топка.
ПРЕПОРАЧВАХА МИ ВЕЧЕ ВЪВ ФОРУМА ДА КАЧВАМ СЛЕД ТОВА ДА ЧИСТЯ И ПАК. АЗ ЗАПОЧНАХ 56 КГ. СНОЩИ СЕ МЕРИХ И НЕ САМ 60 А 63 (СЛЕД ВЕЧЕРЯ ТА КАМ 62) СЕГА ИСКАМ ДА СЕ ИЗЧИСТЯ МАЛКО И ПОСЛЕ ЩЕ ЗАПОЧНА ОТНОВО ДА КАЧВАМ.
ЩЕ САМ ВИ БЛАГОДАРЕН АКО ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ И НА ПЪРВИЯ ПОСТ

МЕРСИ

02.05.05
19:25

ти си изястни какво искаш от живота и след това потърси малко информация-ГОТОВАНЦИ!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1