01.05.05
20:03
абе извинявайте ама къде има някоя готина зала за трениране имам предвид хем да е хубава от вътре с тежести хем повайното да има пичове вътре некви готини хора с които да мога да тренирам.пишете на police6000@abv.bg аз съм от сф
Моля пишете на кирилица! Моля спазвайте правилата във форума! И внимавайте каде поствате темите си!
Емил
Боевски 2000 в стадион “Васил Левски” ти препоръчвам. Приятна, прохладна и с добри инструктори (познавам един от тях и лично гарантирам). Има хубави промоции в тази зала, които намаляват цената на тренировката. Ако тази зала ти е далече от дома, кажи каде живееш и да мислим за друга.
по-здрави
01.05.05
22:55
живея в надежда а защо да не мога да питам за медикаменти
03.05.05
12:27
Доста субективни отговори ще получиш, а и никак не си ни помогнал по начина, по който си питал. Готино .. да има пичове - че това го има в абсолютно всяка зала, зависи просто от гледната точка.
Кажи горе долу за кой квартал те интересува, каква ценова категория, с каква насоченост да е - по тези критерии мисля, че по-лесно ще може да се стигне до правилния избор за теб. :)
03.05.05
13:12
[quote author=“Emil_mlo”]Боевски 2000 в стадион “Васил Левски” ти препоръчвам. Приятна, прохладна и с добри инструктори (познавам един от тях и лично гарантирам). Има хубави промоции в тази зала, които намаляват цената на тренировката. Ако тази зала ти е далече от дома, кажи каде живееш и да мислим за друга.
по-здрави
Даам там не е лошо , има и яко пички за гледане, ама ако те мотивират повече яките момчета, горилите с ебаси размерите, значи само ми казваш ....
А и цена трябва да ми кажеш , примерно знам и за 1лев къде можеш да тренираш и всъщото време да гледаш Художествена гимнастика , ако те интересува само кажи 8)