19.08.12
22:41
Бих искал да направим нещо като анкета по тази тема ... :)
1.В супер модерен фитнес с голямо разнообразие на уреди ?
или...
2.В фитнес с приятна тренировъчна атмосфера с всичко неубходимо за пълноценна тренировка но залагайки предимно на свободни тежести и уреди за тренировка със собствено тегло ? /от старата школа /
Темата беше редактирана от Георги Николаев на 19.08.12 23:18.
19.08.12
23:02
2
19.08.12
23:27
3. Вкъщи.
4. На площадка навън.
5. На стадион.
6. Навън (парк, плаж, улици).
7. В зала с група.
И тогава бих била: 2, 3, 6.
19.08.12
23:54
У нас :D
Опция 2 + навсякъде из природата. Най-много сутрин, по изгрев слънце. Чат-пат и у нас :)
20.08.12
19:40
Олд скоол бейби :D само фитнес,но не от тези новите женските с розовите гирички,а истинските фитнеси като тези в които е тренирал Арнолд :P и да само свободни тежести!
ПС мечтата ми е да тренирам в gold gym venice california
Мнението беше редактирано от Georgi Ivanov на 20.08.12 19:44.
21.08.12
07:21
В долната изкорубена кочинка с изпокъсани дунапрени на лежанките. Без уреди. Мускули се правят с лостове и дъмбели.
Преди години ми се наложи да тренирам в един модерен фитнес. Дори на лежанката машинката ми отброяваше повторенията и ми казваше кое е правилно и кое-не. Оставаше само да ги вдига вместо мен.
22.08.12
18:55
Тези новите,въобще не са хубави (puke)
Ще ми се да тренирам вкъщи в собствена зала или в класическа зала оборудвана с пълен комплект тежести “Йорк” - класическите дискове, които са гладки от едната страна. Пълен набор от солидни дъмбели и пудовки, който са и над 40-45 килограма, пълен комплект лостове - прави, къси и дълги, един огънат по средата и трап бар. Подходяща настилка върху пода, която позволява да се изпускат големи тежести върху нея, една силова стойка, стойка за клек и няколко лежанки, може и един съвсем първобитен тип скрипец и няколко уреда за предмишница и врат.