20.08.12
13:02
Здравейте! В момента съм на село и нямам възможност да посещавам зала.Искам да ви попитам след какъв период от време без тренировки започва да се наблюдава мускулен спад най - често ?
20.08.12
14:14
При все различно... оня ден в залата се засякох с един пич не беше тренирал повече от месец... и нямаше да го знам ако не беше казал... човека си направи 15-16бройки на лежанката със 100кила, ръката му пак е много голяма... Аз ако не тренирам повече от 4дена съм тотално сринат и визуално и силово... то не че ся като тренирам е кой знае колко по-добре де :D
казано от kristiancho на 20.08.12, 14:14:
При все различно... оня ден в залата се засякох с един пич не беше тренирал повече от месец... и нямаше да го знам ако не беше казал... човека си направи 15-16бройки на лежанката със 100кила, ръката му пак е много голяма... Аз ако не тренирам повече от 4дена съм тотално сринат и визуално и силово... то не че ся като тренирам е кой знае колко по-добре де :D
И аз съм като теб - за седмица почивка се връщам назад с по 10 кила на упражнение и имам усещането, че съм се разплул като буца лой.
На мен като спра да тренирам за седмица-две ми се отразява супер, ама ме сърбят ръцете и не я правя често тая почивка :D
казано от Vintage на 20.08.12, 18:45:
Това за усещането мисля,че всеки го има.По скоро е на ментална основа.
Естествено, че е чисто психологически ефект. Знаеш ли обаче колко е тънка границата? :) Плацебо ефектът е мощна сила не само в медицината, а и в нашия спорт/хоби.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 20.08.12 19:17.