21.08.12
09:58
здравейте,
моля за становище по следния въпрос - на безвъглехидратна диета съм, тъй като имам да сваля около 15 кг и мисля да направя двата цикъла по 24 дена с почивка от 2 седмици. Тъй като искам да приемам лецитин по време на диетата, може ли да ми кажете дали е съвместим с напълно безвъглехидратното хранене и ще забави ли по някакъв начин ефекта на диетата.
Мерси!
21.08.12
10:04
Най-глупавото нещо е да изключиш вуглените от диетата си за 2месеца :X Кг,който си загубил ще се върнат по-бързо и от бумеранг :D
21.08.12
10:12
Привет,
въглехидратите няма да бъдат напълно изключени от храненето за два месеца, тъй като на 25-я ден от режима плавно ще се премине към нормално разделно хранене, при което ще се приемат и въглехидрати в много умерени количества. Почивката между двата режима може да бъде и повече от 2 седмици моля специалистите да кажат колко е необходимо - затова задавам въпрос тук, на който ще съм благодарен да получа компетентни съвети по отношение на тази диета. Освен това, не напразно въпросът ми е свързан конкретно с лецитина, тъй като е полезен за мозъка.
Благодаря!
21.08.12
11:13
Няма проблем, пий си лецитина. По никакъв начин, няма да забави действието на диетата ти. Преди 1 месец и аз пиех лецитин на гранули, при почти стриктно ВМ-НВД.
27.08.12
15:21
Най-глупавото нещо е да изключиш вуглените от диетата си за 2месеца :X Кг,който си загубил ще се върнат по-бързо и от бумеранг :D
По-голяма глупост не бях чел скоро. Ако нямаш нещо конструктивно за казване просто не коментирай.