21.08.12
11:27
Здравейте, след като написах Кога да вкарам фетбърнър? и си забравих детайлите относно регистрацията във форума, обмислих нещата и прецених, че няма да вкарвам изобщо бърнър този път.
В момента тренирам по следната схема:
Понеделник - фитнес
Вторник - гребен тренажор, само загрявам мускулните групи във фитнеса
Сряда - фитнес
Четвъртък - кардио вкъщи, имам велоергометър
Петък - гребен тренажор, само загрявам мускулните групи във фитнеса
Събота - фитнес
Неделя - почивка и разходки
При храненето съм се спрял на:
Сутрин - овесени ядки, ленено семе, сусам в прясно мляко.
Обяд около 12 - яйца, месо със зеленчуци (плюс супа понякога)
Още две хранение през час и половина - риба тон или пилешки пържоли
След тренировка - лека вечеря, главно месо или риба
Алкохолът съм го спрял изцяло. Към 22:30 лягам, спя като къпан и в 6:30 ставам отпочинал и зареден с енергия.
Всичко е супер, килата се топят, но на този режим съм от 2 седмици, а в един момент ще дойде нагорно.
Като хранителни добавки приемам мултивитамини сутрин със закуската, а след тренировка магнезий плюс калции и/или протеинов шейк.
Целта ми е да се възстановявам по-бързо.
Мисля си да взема Scivation Xtend - течен и да праскам по едно след тренировка.
От Sargenor, което си е аргинин, когато съм го пил преди лягане, винаги съм се чувствал по-отпочинал на сутринта и се чудя и сега дали да не купя някакъв.
Евентуално L-glutamine на Primaforce по една ударна доза след тренивка и една ударна доза преди лягане?
Не гоня силови постижения и натрупване на мускулна маса, а постигане на симетрично и добре развито тяло...
Браво за написаните неща. Екстенд ТЕЧЕН ?? Откривате нова формула май - само в БГ :)) Екстенда се пие преди, продължаваш повреме и евентуално(зависи от добавките които приемаш) можеш и след тренировка да си свършиш дозата ;)
Отностно глутамина препоръчвам този на Синтракс - след трен и преди лягане ;)
24.08.12
20:44
Объркал съм се за течния Extend, гледал съм единични дози, които не са течни за съжаление.
Когато съм пил глутамин, определено съм се възстановявал по-бързо. Сега попаднах на някакви теми, че не помага.
Спрях се на следното:
NOW L-Arginine & Ornithine (500-250mg.) 100 капсули, 50 дози - мисля да го пия само преди лягане.
SCIVATION Xtend - това само след тренировка, защото отивам на дебелата оферта в противен случай.
SYNTRAX SuperGLU - това след тренировка и преди лягане, ако не тренирам - само преди лягане...
Мисля, че е добре. Храненето съм го напипал. За тренировките мисля също съм намерил баланса, защото не се “разгембвам” и съм готов да тренирам още на следващия ден.