Отслабване и стягане :)

23.08.12
14:26

Здравейте! Имам голям проблем... висока съм 159 см и тежа 54 кг (на 13 съм)! Имам много за стягане, защото през зимата МНОГО напълях (инжектираха ми кортикостероиди и пих хапчета за увеличаване на апетита) и за капак се подух и станах направо тройна! :О  Тежах повече от 70кг и след като отслабнах толкова много, следователно се отпуснах ;/ Образуват ми се плочки вече, талията е супер, ама бедрата от вътрешнета страна и дупето са зле ;хх искам да стегна цялостно бедрата, ии да изчистя мазнините по корема. Дайте съвет какви упражнения да правя и какво да започна да спортувам :) (Само за инфо ограничавам се от сладкиши, безалкохолни, пържено и мазно, ям главно плодове и салати, пия вода, сок и чай). МЕРСИ предварително :*

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 23.08.12 14:28.

27.08.12
14:15

Здравей , първо поздравления за количеството свалени кг. Много е хубаво когато човек полага усилия за да изглежда по начин по който желае. Моя съвет е да наблегнеш предимно на кард. тренировките. Разбира се задължително е да правиш общо развиващи упр.  Все пак тялото трябва да се развива комплексно. Специално за стягането на дупето и бедрата освен класическия крос, спринтове и колела , много ще ти помогне изкачването на стълби ( скоково , спринтово ), а също и клякания с тежест. Успех :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1