Тренировката на Zyzz .. Споделете мнението си

Прескочи до:

28.05.13
01:05

Добре дърдориш,ставаш за оратор,продължавай,може и да ти е от полза и да обърнеш малко от излишната мазнина в глюкоза и да иде към мозъка за енергия (то друга полза не виждам де).Но допусна бая сериозна грешка,обърка религията с политиката. Зизиянството е религия!

Мнението беше редактирано от lordinario на 28.05.13 01:06.

28.05.13
01:13

Пфф..дожаля ми за това момче...Зизз/Азиз?!
От форума съм разбрала за бившето му съществуване, но явно е имал някаква брутална активност...нетна?!
Защо са го хейтваили(че да има подобни “мъдри” изказвания/писания?!, ако са и негов “патент”), защо и продължава the хейт!?
Че е “чалга”, както е вметнал Lachezar, така си е..може и да подведе някое дете ектоморфче там...но въпросното чаве ще се подведе от всичко...
Чисто визуално...дори и метаморфоза, не е нещо уникално, че да се коментира. Нет влиянието върху “гениалната” младеж е друго, но пак се зачудвам, че е имало интерес... и има...манекенчета бол...
Няколко снимки мернах, за безсмисления му маниер на живот и ценности не съм зяпала...тъжно е, предполагам, хах.
Не е натискал краката, което е добре предвид генетиката му, обаче. Не е ставал за баране от средностатистически персони- не си представям аз на 17-20% + мазнини да ми е комфорт.
Учудих се, че е роден в Москва...на индийско/арабско ми бие...примерно...това няма връзка, хах. Not fan :D От солариумът ще да е, хах...
Не му ровете кокалите, въпреки че това е била целта, евентуално.
Сори за спама...нямах грижи :D и мернах минималистично по темата...и ми стана тъжно за детето...
Не съм запозната с биографията му, камо ли да са ми ясни схемите за тренирането на въпросния, но излишно много се изписа, хах..
Лека :)

28.05.13
07:07

A.W.E.I.T, много по-полезно е да се възхищаваш на себе си, отколкото на някакви измислени медийни герои, камо ли да влизаш в подобни спорове

28.05.13
10:20

A.W.E.I.T, за човек с претенции да троли страдаш от отчайваща липса на чувство за хумор.

28.05.13
11:13

Ако един ден, когато сина ми порасне, все още има такива “герои” и “вдъхновители” и го хвана да се държи като вас, феновете на тоя Zyzz, ще го изгоня от къщи :) Обаче се съмнявам това да стане, защото не отглеждам и не възпитавам “овца”... :)

28.05.13
11:29

казано от A.W.E.I.T на 28.05.13, 00:50:

Петьо,ти,впрочем,нямаше ли да си лягаш преди половин час?Гледам харесваш мнения тук,а-у.

Иванье бре, кога ни еволюираха толкова отношенията, че да се следим?  ;) :D

Мнението беше редактирано от Петър на 28.05.13 11:30.

28.05.13
14:04

казано от James Hinks на 28.05.13, 11:13:

Ако един ден, когато сина ми порасне, все още има такива “герои” и “вдъхновители” и го хвана да се държи като вас, феновете на тоя Zyzz, ще го изгоня от къщи :) Обаче се съмнявам това да стане, защото не отглеждам и не възпитавам “овца”... :)

Жорката такива елементи, ще ходи да ги нокаутира...:)))

Ама аз знаеш ли как припадам от смях. Представям си го тоя объркан младеж да дойде в Плевен на дискотека и да почне да размахва така божествените си ръце...

Ай ай ай...как ги обичат такива местните:)))

За дивия северозапад не говоря, там още на табелата, рецидивите ще му изпънат гелосания гребен.

28.05.13
14:56

казано от A.W.E.I.T на 28.05.13, 00:18:

Как изобщо вие мазни маймуни си намирате приятелки,тея трябва да нямат self-respect.

И аз кат бях девствен си мислех, че гаджетата се свалят с плочки, ма не.. не става само с ядене..

28.05.13
16:44

казано от FaceOff на 28.05.13, 14:56:

Как изобщо вие мазни маймуни си намирате приятелки,тея трябва да нямат self-respect.

И аз кат бях девствен си мислех, че гаджетата се свалят с плочки, ма не.. не става само с ядене..

xhahaxhxahxahxaahaxhxahxahaxhxah тва тряяше да ми го кажеш преди 6 години лек : ] само дето тогаа мислех,че се свалят с пари

28.05.13
17:03

казано от A.W.E.I.T на 28.05.13, 16:44:

казано от FaceOff на 28.05.13, 14:56:

xhahaxhxahxahxaahaxhxahxahaxhxah тва тряяше да ми го кажеш преди 6 години лек : ] само дето тогаа мислех,че се свалят с пари

Ето.. И аз така виках.. че от 6 години не съм, ма кой ли ми вярваше :D :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1