Тренировката на Zyzz .. Споделете мнението си

Прескочи до:

26.05.13
23:44

http://media.tumblr.com/bfe8188c23c5e4540f70913803eeda1c/tumblr_inline_mhfg714VLd1qz4rgp.gif

27.05.13
00:00

Аз се пуснах веднъж гол в чатрулетката, обаче хОя ми е толкова огромен, че ги удря по челата и през интернеда. Счупих им мониторите, главите, интернеда и све.

#извинисебе

Ибайгън с тоя Зиз, Ходжтвинс и всякакви ютуб величия. Хората вече се чудят на кой идиот да се “възхищават”

27.05.13
00:02

Ма тоя мъртъв ли е вече? Аз като погледнах клипчето по-горе и умрях от смях. Може би защото не съм тийнейджър. Само такива може да му се кефят. Квадратна челюст, тен, тъмни очила и шапката накриво - много яко ама за до 22 годишни. По-натам само среден пръст биха му показвали. Не се захласвайте по такива прекалено много. Ще се разочаровате какви лайна са всъщност ако ви се даде възможност да пообщувате с такъв, а не дай си боже да разчитате на екземпляр като него за каквото и да било освен да ви оплоди. :) ( и това е под въпрос с химоча дето го е погълнал).

27.05.13
00:10

ей ша ва бия сичките тука, шото ей тва отгоре дето го казаха и аз го приемам лично :Д

27.05.13
01:33

казано от CarnalK на 27.05.13, 00:00:

Аз се пуснах веднъж гол в чатрулетката, обаче хОя ми е толкова огромен, че ги удря по челата и през интернеда. Счупих им мониторите, главите, интернеда и све.

Хората не вярват, че си е бреме.

27.05.13
17:39

казано от Ragnar Lodbrok на 27.05.13, 01:33:

казано от CarnalK на 27.05.13, 00:00:

Хората не вярват, че си е бреме.

Не влаа, а?? :D

27.05.13
20:07

казано от Камен Илиев на 27.05.13, 00:02:

Ма тоя мъртъв ли е вече? Аз като погледнах клипчето по-горе и умрях от смях. Може би защото не съм тийнейджър. Само такива може да му се кефят. Квадратна челюст, тен, тъмни очила и шапката накриво - много яко ама за до 22 годишни. По-натам само среден пръст биха му показвали. Не се захласвайте по такива прекалено много. Ще се разочаровате какви лайна са всъщност ако ви се даде възможност да пообщувате с такъв, а не дай си боже да разчитате на екземпляр като него за каквото и да било освен да ви оплоди. :) ( и това е под въпрос с химоча дето го е погълнал).

И за какво среден пръст?Че не е дървар като тебе ли? Тоя? Със сигурност никога не би говорил така по твой адрес той,ама тук ще кажеш, щото не съм такъв ‘смешник’,хяхаха. Явно не знаеш,че всичко е интернет-фейс и имитация да събира публика,да си прави кефа на такива дето му сипват,без да го познават.Иначе никой не е така какъвто се представя по интернет,не само той,аз също,както и почти всички др.Това не значи,че в живота е такъв.И не,това не са вид комплекси някакви. Не може да разчитате на такъв човек,защо? За какво да е лайно? Знаеше ли го лично ти преди? Предал ли те е,излъгал ли те е с пари или нещо друго,говорил ли е зад гърба ти?Това че се показвал гол и позира за собствено забавление,щото изглежда добре и може да си го позволи го прави клоун и смешен,така ли?Хахахахахахахаха,аман,само за оплождане ставал,ххааххахахахаха,100% е правил повече пари за 2 дни от колкото ти правиш за цял месец.

Мнението беше редактирано от lordinario на 27.05.13 20:09.

Бахти хейтърите жалки, не стига, че сте по - слаби от него, не стига, че нямате неговата визия откъм релеф, маса и симетрия, ами и мускулът в главата ви е бая гладък и ненабразден, трябва да поработите за плътност и нафибреност на мозъка, за разлика от него, който си е правил кефа от такива като вас. Станете като него или по - яки, тогава хейтвайте, мазни мекици. Ай пийс.

27.05.13
21:03

казано от A.W.E.I.T на 27.05.13, 20:07:

..Хахахахахахахаха,аман,само за оплождане ставал,ххааххахахахаха,..

Ххахахахаха, ама наистина е много смешно, хахаххахахах , то мъж може ли да оплоди мъж, ахахахахаххахахаха

27.05.13
21:06

Учени установиха, че мъж не може да оплоди мъж... в Турция опитите продължават.

27.05.13
21:19

казано от FaceOff на 27.05.13, 21:03:

Ххахахахаха, ама наистина е много смешно, хахаххахахах , то мъж може ли да оплоди мъж, ахахахахаххахахаха

маааааааайка ти шиба за дет хейтваш ,хаххахахахах

27.05.13
21:23

Значи като си нацепен и релефен шут...значи си успял...ахаааааа...ЯСНО, баси железната логика.

Значи като изкарваш кинти от хорската тъпота и комплексарщина...значи си яката работа...

Бах го...аз съм бил голям зле значи. Ще си нацепвам пресата, ще говоря безумици и ще чакам недъзите да ми дават пари.

Това ли са ви рол-моделите и ценностите бе тъпани...такива ли ще са Ви синовете...шутове?!?!?!? Тия ли ще Ви възпитават децата, те ли ще им дават пример.

Ай ай ай...всичко е загубено...

Дали няяше да го адмайрвате ако беше пред вас, или щяхте да го плюете ей тъй, както тук. Деба и хейтърите.

27.05.13
21:26

Мен ли лично питаш?!?!?!?
Не те разбрах нещо?!?!?!?

Не, за по - горе хората става въпрос, аз даже коментара го писах и като го постнах, ти беше написал вече и излезе, че на теб отговарям. Човекът се е забавлявал, не му е дремело от нищо, но в очите на по - възрастните би се сторил като клоун и е разбираемо.

Мнението беше редактирано от Калоян Чолаков на 27.05.13 21:30.

27.05.13
21:29

казано от slavko на 27.05.13, 21:23:

Значи като си нацепен и релефен шут...значи си успял...ахаааааа...ЯСНО, баси железната логика.

Значи като изкарваш кинти от хорската тъпота и комплексарщина...значи си яката работа...

Бах го...аз съм бил голям зле значи. Ще си нацепвам пресата, ще говоря безумици и ще чакам недъзите да ми дават пари.

Това ли са ви рол-моделите и ценностите бе тъпани...такива ли ще са Ви синовете...шутове?!?!?!? Тия ли ще Ви възпитават децата, те ли ще им дават пример.

Ай ай ай...всичко е загубено...

+1

P.S. Това, че правил някакви пари авторитет ли го прави ? Верно ? :D

27.05.13
21:30

Аз се извинявам всъщност за отношението си, няма да си трия поста...но наистина мисля, че има доста по-заслужили и успяли хора, които да вдъхновяват и водят едно последващо поколение.
Няма да пиша повече тук.
Пак се извинявам.

27.05.13
21:32

Всеки е тук с различна цел - визия , сила , функционалност и т.н.
Не мога да разбера защо спорите , за някаква глупост като тук трябва уж да се помага , а гледам напоследък всеки гледа само да го изкара най-голям  и всеки си стой само зад неговата теза , и нищо друго не е вярно пък ако ще и Ония горе да го казал.к
KEEP CALM and LIFT HEAVY колкото можете и за каквато цел си гоните

27.05.13
21:39

казано от A.W.E.I.T на 27.05.13, 21:19:

казано от FaceOff на 27.05.13, 21:03:

маааааааайка ти шиба за дет хейтваш ,хаххахахахах

Не ти връзват младите рускинчета, та опре до 65 годишна баба ли бе? Еби си твойта,

Може и да не може... :D

27.05.13
21:57

Ясно,но защо с лошо,обиди и подигравки?Защо не се забавлявате на това, което прави,все съм се чудил?

27.05.13
22:03

казано от A.W.E.I.T на 27.05.13, 21:57:

Ясно,но защо с лошо,обиди и подигравки?Защо не се забавлявате на това, което прави,все съм се чудил?

Защото това, което прави е лош пример за децата. Това е като чалгата на фитнеса и железните хора

27.05.13
22:45

казано от Калоян Чолаков на 27.05.13, 20:29:

...Станете като него или по - яки, тогава хейтвайте, мазни мекици. Ай пийс.

Като него, в смисъл млади и добре изглеждащи трупове ли? Не, мерси.
И пийс...

27.05.13
22:52

“Тренировката на Zyzz .. Споделете мнението си”

Пълен ташак са.

27.05.13
23:44

казано от Lachezar Tomov на 27.05.13, 22:03:

казано от A.W.E.I.T на 27.05.13, 21:57:

Защото това, което прави е лош пример за децата. Това е като чалгата на фитнеса и железните хора

И кое е лош пример за децата? По-добре ли ще е да стоят пред компютрите по цял ден или да пият по пейките или беседките (както виждам навсякъде,постоянно) И Т.Н? ... И не говорим само за него,а за фитнес индустрията (фитнес моделите,а не културистите и не кльощавите фешън модели) като цяло.Кое е лошото в това да тренират,да са здрави,силни и да изглеждат добре?И най-вече да правят това,което им харесва без значение на чуждото мнение (щото това е най-вече,което Зиз е карал хората да разберат,че човек може да се промени и да бъде това,което иска да е и да не се влияе от НИЧИЕ мнение) и т,н.?И не ми казвайте,моля,взимал е наркотици,пил е алкохол,друсал се е и е взимал стероиди.Тялото му е напълно постижимо,дори и без стероиди,както и на много други подобни.Това,че се е зобал си е негов проблем,а и никъде не е парадирал с това,нито го е крил от някого.За наркотици или алкохол даже не съм чел или чувал никъде споменато.

Мнението беше редактирано от lordinario на 27.05.13 23:45.

Преоценете примерите си за подражание и започнете да се интересувате от тренировките и живота на личности като Дан Колов и Георг Хакеншмид, примерно.

28.05.13
00:10

Пример за подражание?Аз съм по-як и скоро ще съм по-релефен бе. :) Иначе говоря истина,а хейтвате яко, ако ви дам подобна тема,само че в миска в бб.ком ще видите,че е съвсем друго яче. Тука просто сте ограничени и гледате с лошо на нещата. Не защитавам никого, нито подръжавам, просто като гледам тук и после гледам там и като се върна тук, виждам само лошо, с лошо и на лошо.

28.05.13
00:12

бах колко хейт има тук

28.05.13
00:14

Аз пък да ви кажа хич не ми дреме за него. Само ми е смешен в тиквата, щото е по-направен и от приятелката ми...и докаросва устните “кокошо дупе” доста умело. :D
Всъщност трябваше минало време да вкарам, ама нейсе...

Мнението беше редактирано от Петър на 28.05.13 00:14.

28.05.13
00:18

Как изобщо вие мазни маймуни си намирате приятелки,тея трябва да нямат self-respect.

28.05.13
00:19

казано от A.W.E.I.T на 28.05.13, 00:18:

Как изобщо вие мазни маймуни си намирате приятелки,тея трябва да нямат self-respect.

Ако мен визираш, да ти кажа, хич не ми е трудно :D

Мнението беше редактирано от Петър на 28.05.13 00:19.

28.05.13
00:21

Ако се смяташ за мазна маймуна.

Мнението беше редактирано от lordinario на 28.05.13 00:21.

28.05.13
00:25

казано от A.W.E.I.T на 28.05.13, 00:21:

Ако се смяташ за мазна маймуна.

Много “акота” нещо станаха тук и замириса :D, изнасям се преди да се изцапам, айде от мен лека нощ :D

Мнението беше редактирано от Петър на 28.05.13 00:26.

28.05.13
00:26

Айде лек,лека и мека.

28.05.13
00:38

u mirin?

Искам света да стане едно по-гъзарско място за живеене. Искам всички жени да са с визия на поп певици, а всички мъже да са прототипи на Zyzz.

Искам да съм забавен като Zyzz, докато слуша хаус музика. Искам жените да са умни и независими, като асистентката на Къци – Ивето.

Искам живота ми да е jersey shore и да ме дават 24 часа по определен канал. Искам хората да пускат СМС-и за мен, и да ме коментират с чат съобщения по мобилния си телефон. Искам в bodybuilding.com да ме коментират.
Искам когато кажа нещо да чувам аплодисменти от публиката все едно гледам Приятели. Също да се чува публиката как подсвирква и аплодира всеки път като  си сваля тениската.
Искам да съм единствения в целия свят, който има гел за коса.
Искам солариума да стане безплатен и задължителен.

28.05.13
00:47

И накрая какво стана,събуди ли се?

28.05.13
00:48

^ От това клипче ми стана гадно нещо, май ще повърна. :D

28.05.13
00:50

Петьо,ти,впрочем,нямаше ли да си лягаш преди половин час?Гледам харесваш мнения тук,а-у.

Мнението беше редактирано от lordinario на 28.05.13 00:51.

28.05.13
00:56

казано от A.W.E.I.T на 28.05.13, 00:47:

И накрая какво стана,събуди ли се?

Накрая манипулираха смс-вота в риалитито и загубих. Фейсбук и туйтър бушуват. масови самоубийства на малолетни и непълнолетни коври.
Оборота на производителите на гел и автобрознатни падна с 40%
Пускам собствена линия бельо и продукти за коса.
Forever mirin става политическо движение и влизаме в парламента. Ама преди да влезем помпим яко ръце. В пленаранта зала се влиза напомпен и по потник. Опозицията влиза по тесни тениски. Охраната не пуска ненапомпани.
Фидосова е перманентно изгонена на дебелариум и НВД.

На сградана на народното събрание ще напишем “U mirin?”
Кокоша Глава - анаболоболомен става химн на република Бицария. Бицария на три суплемента.

28.05.13
00:59

Имам чувството, че в тоя форум хората нямат представа, кога някой си прави ташак с тях.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1