Каишки/Презрамки за теглене на тежест

27.08.12
22:14

Пичове супер отчаяно желая да започна такива тренировки, а именно, теглене на тежест.
Понеже не зная как се казва аксесоара който трябва да наподобява каишки или презрамки за чиито гръб се закача въжето с което се теглят тежестите. Въпросът ми е, как се казва този аксесоар :)
Рових в нет-а, четох търсих писах и ми излизат резултати само за кучета и аксесоари съответно за тях... бе ние сме хора, трябва да има такива тренировки и за нас :Д

Извинявам се предварително, ако има вече такава тема, нов съм и ми е тъмна Индия форумът, мерси предварително братлета.

prowler sled?

28.08.12
00:23

Хмм за това не се бях сетил, но също е много добра идея, която може да се осъществи с подръчни материали. Относно аксесоарът по темата, съществува ли въобще такъв? Нещо ми подсказва, че май подобен артикул ще намеря във магазин за алпинисти?

мерси Ради, жив и здрав.

28.08.12
18:26

Този уред може да ти свърши работа: http://shop.bb-team.org/mypower-gym-mypower-gym В долната част ласото където са дръжките и където се поставят карата можеш да вкараш ръцете. Задната част можеш да закачиш директно за тежестта с карабинера и плюс това ще си имаш още един уред за функционална тренировка със собствена тежест, с който сам по себе си можеш да направиш сума ти упражнения.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1