Въпрос за мазнини в долната част на корема

27.08.12
22:22

Здравейте:)
Имам проблем с мазнини в долната част на корема, под пъпа.От няколко месеца го тренирам основно с няколко вида коремни преси и ефекта е доста добър, като изключим мазнините в долната част.Не са много, но все пак ги има.Знам, че трябва да спра тестените изделия и да започна да тичам или карам колело.
Мислите ли, че само каране на колело ще е достатъчно  да се изчистя(ако да, по колко минути на ден), или ще трябва и още нещо?
Пак казвам, става въпрос само за малко мазнини около и под пъпа, нагоре всичко е ок.
Също така смятам от утре да започна тази програма >>>>>http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474&feature=related
Моля за мения по двата въпроса( за мазнините и програмата).

Благодаря предварително.

Noctis Caelum

27.08.12
23:40

На същата тема отговорих по надолу.Предполагам,че оттам си взел и програмата...Първо напиши колко си висок,колко тежиш.Ако единствената ти цел е да свалиш мазнините от корема само с карането на колело няма да стане.Най-важното нещо,което трябва да направиш преди всичко е да си оправиш храненето.След това идват тренировките.Ако те интересува нещо по конкретно отиди в раздел Хранене и си избери диета според целите,но тъй като се съмнявам,че ще се оправиш сам с изграждането на хранителен режим погледни предишната тема.

Поздрави.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1