Програма за МАСА 3дни / 4 дни

28.08.12
00:13

Здравейте тренирам от около година 190 80 кг, хранене на ниво, добавки почти без. Казаха ми è като тренира повече ( 4 пъти в седмицата ) горя повече калориий,което ми се вижда напълно логично, а като се качва маса калориите са важни. От една страна обаче като тренирам всяка мускулна група в отделен ден ги усещам по хубаво и аз лично съм за 2рия вариант . Мисля да тренирам така -

1                               2
гърди                      гърди+бицепс
гръб                          почивка
почивка                      Гръб+трицепс
ръце                          почивка
РАМО КРАКА                  рамо крака

Целя покачване на мускулна маса, моля да ми кажете коя от програмите ви допада повече и да напишете своите аргументи БЛАГОДАРЯ

Темата беше редактирана от Svetlio s. на 28.08.12 00:19.

Noctis Caelum

28.08.12
00:17

Целта ти е мускулна маса.Казваш,че според тебе е по-добре да тренираш четири пъти седмично от колкото три и ще има по-голям ефект.Ще ти го кажа така.Мускулът расте не докато го тренираш,а докато ПОЧИВА.Сам си направи сметка дали твърдението ти е вярно.Това не значи,че вариантът с четирите тренировки седмично отпада.Както казва един мой кумир “Надявам се да разбереш,че програмата не е само кой мускул кой ден е.”Без да напишеш всичко няма как да ти се даде адекватен отговор.

Поздрави.

Мнението беше редактирано от Noctis Caelum на 28.08.12 00:22.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1