28.04.04
13:53
iskam da popitam ti4aneto po vreme na steroiden cikal vredi li natrupvaneto na masa!smisal 4uval sum 4e taka se izgarqt maznini no i muskula namalqva…?vqrno li e tfa !smisal moq sport e mnogo svurzan s ti4aneto i prosto nqma na4in da ne se ti4a do sega zabelqzvam samo poka4vane na dosta sila podobrih si rekordite na leg klek itn no ne6to masata ne q vijdam…?dali e ot intenzivnoto ti4ane??
mersi predvaritelno
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:20.
29.04.04
07:46
Напълно нормално. Ако тичаш 40-50 мин. на ден ще изгориш около близо 700-800 калории. Трябва да ги възстановиш с храна ако искаш да има ефект.
Между другото за какво ти е маса тогава, щом тренираш спорт свързан с тичане - да не си ръгбист? :)
29.04.04
16:55
OK mersi SAX!ami da vqrno ne mi trqbva masa tolkova mnogo kakto sum trugnal she ka4vam samo na ka4estvo… :roll: glavanta mi cel e krakata da mi stanat vuzmojno nai zdravi sled toq cikal….(tfa se iska ot men ti4ane i golqm otskok :idea: :arrow: tfa e se svurzano s krakata)
29.04.04
17:06
SAx bate ne sum rugbist xuxuxuxu basketbolist sum…. :P
29.04.04
19:30
Какви медикаменти взимаш?
30.04.04
14:28
bionabol cikal 6 sedmici max do 20mg na den she stigna!piq i AMino qm qko meso oriz qica sirene….piq voda na den okolo 4-5 litra!shteh da praa cikal s Winstrol ama to4no sa ne mi dostigaha pari i za tfa na bionabol karam za sujalenie :cry:
30.04.04
14:37
ta az sa sled 1 mesec imam edno super vajno sustezanie po basketball i mi trqbva da sum maximalno v dobra forma kakto kazah po gore celq po golqm otskok glavno…zabelqzah su6to 4e mnogo trudno se umorqvam po vreme na ti4ane na ma4 pri izpolzvaneto na tozi preparat no mislq 4e tova ti4ane mi pre4i da poka4a masa v gornata 4ast na tqloto vupreki 4e hodq 4 pati sedmi4no na fitnes…a bih iskal da te pitam kak e po dobre spored teb predi trenirovka (basketballnata s ti4aneto ska4aneto itn) ili sled neq da pravq fitnesa???kfo she kae6???
Аз не отбарям мноо от баскет... :)
Само ще ти кажа, че в залата ми идват едни пичове баскетболистчета и винаги дигат тежестите преди тренировките им по баскет.
Предполагам щото след баскета няма да могат да дигнат 5 кила в залата :)
Ама пък примерно боксиорите дигат тежести след тренировка щото ако се напомпат преди това немогат да се движат :)
За това според мен най-добре раздели тренировката с тежести от тази по баскет.
30.04.04
21:09
xmm gotcha pi4 na4i az da ti kaja sum probval predi trenirovka da digam djeleza i rezultata be sledniq ot na4alo tolkoa si napompan v rucete i gurdite 4e prosto ti treperqt se6ta6 se nali?kato se napompa6 kak ti treperi si4ko ruce gurdi..itn tfa ozna4ava 4e :arrow: ti prosto ne moe6 da ucelish ko6a….se edno vremenno si bolen ot parkinson axaxax taaaa drugo ako pak prai6 kraka prosto na 20min si murtav ot trenirovkata i po4vash da se vla4ish krakata ti poddavat itn itn…..........
8)