29.08.12
10:08
Интересува ме понеже доскоро бях на 90 дневната диета , наистина има ефект . Но е временно решение , искам да си изградя постоянен хранителен режим с който да изглеждам добре и да може да се съчетава с спорт . Гледах НВД , мисля че е подходяща за мен понеже имам малко килограми за сваляне . Бях 118 килограма. , след 1 година съм 89 с много спорт и 90 дневната диета но след като направя НВД , как да се храня след като съм постигнал желания резултат ? Благодаря за отговорите !
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 29.08.12 10:09.
90 дневната диета е пълна глупост.Ако почнеш сега да се храниш нормално ще си върнеш бързо кг.Хубаво си се ориентирал към НВД.След това има поддържащи режими.Просто се храни здравословно.
29.08.12
11:03
А дали ВБД не е по-подходяща за изчистване , моята цел е да изкарам пресата и да си оформя релефа . Коя от двете диети е по-подходяща ?
29.08.12
16:50
Винаги съм се чудел на желанието да получите стриктен хранителен режим на готово.
Просто прочети в какво се състои НВД или Палео примерно, и малко по малко промени това което ядеш да бъде близо до желаната диета.
Така хем няма да ядеш нещо непривично за теб, хем ще си губиш килограми.
Мнението беше редактирано от Boris Yankov на 29.08.12 16:50.
30.08.12
12:34
Въпроса не беше да си губя килограми , аз почти съм свалил тези които трябва . Ще ги до сваля с НВД , но след това искам да си изградя някакъв постоянен режим на хранене . Ясно ми е , че не става с чипс , бира и т.н . Но и не става цял живот на диета , затова пиша , за някакви съвети . Има ли някой свалил доста килограми , изчистил се и задържал ги . С спорта съм ок , просто искам съвет за храненето . Благодаря предварително за отговорите :)