Колко месеца можем да правим НВД?

Интересувам се дали има някаква информация доколко месеца можем /или поне е добре за тялото/ да правим НВД или въобще такъв срок не съществува ако диетата се прави и спазва правилно? Аз лично съм вече 2,5м. ефект има, но взе да ми омръзва храната:) Някой във форума /мисля, че някой от модераторите/ бе споменал , че НВД се прави мин. 3 месеца...а максимум има ли?...или докато постигнем целите си?

KN

03.05.05
12:25

[quote author=“v_sokolov”]Интересувам се дали има някаква информация доколко месеца можем /или поне е добре за тялото/ да правим НВД или въобще такъв срок не съществува ако диетата се прави и спазва правилно? Аз лично съм вече 2,5м. ефект има, но взе да ми омръзва храната:) Някой във форума /мисля, че някой от модераторите/ бе споменал , че НВД се прави мин. 3 месеца...а максимум има ли?...или докато постигнем целите си?

прави си почивка. тялото се адаптира и не иска да променя нищо. освен това е много важно да не ти омръзва храната, ако е така значи трябва да си направиш малка почивка.
иначе много хора живеят на тази диета нон-стоп

що се отнася до храната - просто няма как да не ми омръзне, тъй като например на мен ми се яде вафла или пък баклава и т.н. тестени работа - дори и баничка със сиренце не бих отказал., а не извара! Иначе мога да издържа физически, но психически изперквам понякога. Съвсем искренно и лично.:)

03.05.05
13:18

Тия неща не е хубаво да ги ядеш дори и да не си на НВД ;) Е, може, ама само понякога :)

03.05.05
13:49

Съгласен съм с Петко.

Глада за тестено, банички, шоколадови вафли, торти и така нареченото “изперкване” идва от намаленото консумиране на въглехидрати. В НВД има един ден на всеки 6-7 дена който е високовъглехидратен и тогава спокойно можеш да ядеш тези неща които ти се хапват (без да се тъпчеш, което май е неизбежно).

Максимален срок на диетата е относително понятие, за мен може да е 3 месеца, за теб 5, за другите по-малко или повече. Когато достигнеш дадена форма която ти харесва минаваш на поддържащ хранителен режим известно време и продължаваш с тренировките.

Успех!

П.С: 62 дена на НВД (с малки изключения), резултата е повече от видим, много съм доволен. Още месец смятам да съм така, после на поддържащ минавам. Успехи, умната и търпение.

03.05.05
14:57

Еми аз 5 седмици НВД направих - 6 кила свалих.Сега 2 дена покраи Великден си позволих много козунак и сладко , и от днес продължавам пак по старому , зареден за още 1 месец напред.

03.05.05
16:03

Aз съм на НВД от близо 2 месеца и се чувствам адски добре, изглеждам супер и мисля, че мога да се храня така завинаги. Не съм хапвала никакви хляб, картофи, ориз, бобови и тн. Обаче и аз често изперквам- близо 2-3 пъти в седмицата при тва точно за най-гнусните боклуци- шоколад, бисквитки, вафли, сладолед и неделята съм си я определила за глезене- ям жито с разни работи (стафиди; бисквити;мед;канела;ванилия) или купешки чийзкейк или пък шоколад. И ВСЕКИ ПОНЕДЕЛНИК МИ СЕ ДРАЙФА!!!!!!! Ужас направо след едно такова зареждане не ядох 1 ден за да се прочистя от тази гнус, която я приех. Психика- тъпа работа! И ми се яде и след тва се псувам 2 дни, че съм яла боклуци и ми е лошо, но се надявам в последствие да си тренирам съзнанието, за да ги спра завинаги. Изобщо човек може ли да живее без бързи въглехидрати и много нисък прием на сложни или само фруктоза от плодовете?

03.05.05
22:55

Kaia кой ти проми мозъка мило? :shock:

Kaia, “Ужас направо след едно такова зареждане не ядох 1 ден за да се прочистя от тази гнус, която я приех. Психика- тъпа работа!”

И при мен е така - има някои храни, които знам , че са вкусни , но като си представя, че ще спрат ефекта от НВД или пък като знам колко време трябва да бича в залата и ми се отщява...един затворен кръг се получава...

04.05.05
10:16

повече от 3 месеца не е хубаво да се стои на НВД
тя се явавя един вид шок за организма
стреса не е малък,ако продължите повече можете да имате проблеми с здравето
може би 4 месеца е максималното

04.05.05
11:30

[quote author=“xtasss”]повече от 3 месеца не е хубаво да се стои на НВД
тя се явавя един вид шок за организма
стреса не е малък,ако продължите повече можете да имате проблеми с здравето
може би 4 месеца е максималното

Това е точно така.Иначе организма започва да складира и се получава обратен ефект.Това го казвам и от личен опит.Стоях на НВД 1 год и 2месеца.Абсолютно безумие :o

[quote author=”Миле”][quote author=“xtasss”]Стоях на НВД 1 год и 2месеца.Абсолютно безумие :o

Миле, колко килограма си свалил, бе човек?:)

04.05.05
16:00

28 :cry:

Браво, браво, Миле. Да те питам като прекратиш НВД и минеш на поддържаща колко време след това можеш пак да започнеш НВД? Месец?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1