30.08.12
15:16
Колеги, препоръчайте:
1. нещо за цялостно възстановяване, не знам как се казваше точно, помня, че май се взимаха след тренировка, да възстанови тялото, да не се чувства човек, като пребито куче.
2. за ставите и сухожилията нещо, подхранващо, заздравяващо, укрепващо.
Да нямат никакви “химикали” т.е. все хранителни добавки и да не са ментаци. От доказани марки.
1. Сън.
Ако имаш артък пари - BCAA, ZMA и тн.
2. Правилни тренировки. Евентуално рибено масло.
3. За косата - новия шампоан с витамини, минерали, пшеничен протеин, екстракт от жен-шен и концентрат от перуански диви треви
Сериозно:
Ако ще пускаш теми с такива въпроси - очаквай подобни отговори. Обясни поне какъв си, що си. Как и от колко време тренираш, как се храниш.
30.08.12
15:30
За стави и сухожилия на Now или Animal Flex. http://shop.bb-team.org/now-foods-glucosamine-chondroitin-msm , http://shop.bb-team.org/universal-nutrition-animal-flex . Останах с добри впечатления и от двата продукта.По-добри няма да намериш за здравето на ставите и сухожилията ти.Другият вариант е рибено масло.
Поздрави.
Мнението беше редактирано от Noctis Caelum на 30.08.12 15:31.
30.08.12
16:19
казано от CarnalK на 30.08.12, 15:29:
1. Сън.
Ако имаш артък пари - BCAA, ZMA и тн.2. Правилни тренировки. Евентуално рибено масло.
3. За косата - новия шампоан с витамини, минерали, пшеничен протеин, екстракт от жен-шен и концентрат от перуански диви треви
Сериозно:
Ако ще пускаш теми с такива въпроси - очаквай подобни отговори. Обясни поне какъв си, що си. Как и от колко време тренираш, как се храниш.
Сериозно - не си 100% длъжен да се разписваш във всяка тема. Ако изпитваш неистова нужда да се правиш на селския шут с малоумните си постове ще те помоля да не го правиш в моите теми. Достатъчно ясно съм написал какво се търси.
На теб въпросите са ти като “Докторе, дай ми нещо за болки в корема” “Дайте ми накладки за колата”. Според теб това ясно ли е?
01.09.12
22:11
казано от sujuka sujuka на 30.08.12, 16:19:
казано от CarnalK на 30.08.12, 15:29:
1. Сън.
Ако имаш артък пари - BCAA, ZMA и тн.2. Правилни тренировки. Евентуално рибено масло.
Сериозно:
Ако ще пускаш теми с такива въпроси - очаквай подобни отговори. Обясни поне какъв си, що си. Как и от колко време тренираш, как се храниш.Сериозно - не си 100% длъжен да се разписваш във всяка тема. Ако изпитваш неистова нужда да се правиш на селския шут с малоумните си постове ще те помоля да не го правиш в моите теми. Достатъчно ясно съм написал какво се търси.
Еми той човека в крайна сметка ти е отговорил - БЦАА,ЗМА,рибено масло.
Като искаш доказани продукти взимай един чувал от суроватъчния изолат на НАУ,ЗМА и рибено масло,лецитин,витамин Ц и селен,ако не ядеш достатъчно яйца.
Мнението беше редактирано от donsir на 01.09.12 22:11.
04.09.12
00:06
Освен изброените също и адаптогени биха ти помогнали. Само дето на тях им трябва системна употреба.