Аз и моят спортен дневник

Темата е заключена.

30.08.12
19:40

Грижете се за тялото си – то е единственото ви постоянно жилище на тази земя !

Здравейте,
    аз съм един от много които си правят дневник. Ето, че след неопределено време за размисли, реших и аз да създам своя ...
Голямата част, да не кажа цялата от съзнателният ми живот е свързана със спорт, и в  частност с професионален. В момента спортувам за поддържане на добро общо-физическо и здравословно състояние . Разбира се като всеки един от вас и аз си поставям определени цели, който трябва да изпълня в даден период от време....и както може да се предположи стремя се да ги постигна преждевременно :)
  Привърженик съм на тренировките на открито (когато условията го позволяват). Предимно спортните ми занимания (освен спортните игри ) се провеждат на уреди и с уреди (лостове, успоредки, шв. стени, ластици , MyPower Gym, стълби и т.н). И свободните тежести намират място в тренировките (най-вече зимата) и в някой от заниманията, като допълнителни упражнения .
  Смятам, че съм много добре запознат с спортно-хранителният режим, въпреки това на този етап не съм си поставял за цел да спазвам строг хранителен р-м. Разбира се внимателно си подбирам храните, но не изпадам в крайности. Общо взето ям всичко, като се стремя да бъде добре балансирано. До голяма степен и сложния ми режим на работа, който включва и нощни смени ме възпрепятства да спазвам точно определена хранителна диета . Това е и една от причините поради които няма да споделям в дневника храненето си .
  Информацията която най-често,ще публикувам, ще отразява вида на тренировките, целите и резултатите които съм постигнал.
  Ще се радвам ако бъда полезен на някой  с някое от отделните ми тренировъчни занимания, тъй като аз сам си ги моделирам и се стремя да не спазвам стандартни програми на различни специалисти.
Също би ме зарадвала и сериозна градивна  критика, ако някой реши да ми покаже гледната си точка. Уважавам чуждите мнения и смятам, че колективната работа(в следствие на съвет, приложен в тренировките ми ще даде своето положително отражение ), дава най-големи резултати ....
В момента съм дал (ако мога така да се изразя ) няколко дневна почивка ” разбира се спортувам но минимално”, която свършва в неделя и от понеделник с свежи сили започвам “новия сезон “. И така първата ми тренировка ще бъде отразена в дневника, непосредствено след нея още в понеделник. 

Поздрави на всички спортуващи и грижещи се за духа и тялото си атлет и/ки :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1