31.08.12
21:48
Здравейте,
търся зала в районите на Мол София (тоест всички зони), Света Тройца(Арената), Надежда или Люлин. Мога да пътувам до там с кола, приемам всякакви оферти, стига да не е синя зона.
Преди няколко години скъсах кръстни връзки и менискуси, които в последствие бяха оперирани от Тони Георгиев. Човекът си свърши работата перфектно, но трябва и аз да положа усилия. Имам програма за тренировки, които ще помогнат на крака ми (кардио тренировки), а също така ще ми помогнат да сваля излишните килограми. Трябват ми пътечка за тичане, крос тренажор, степер, колело и по възможност легнало колело и евентуално гребло. Сега ходя във Уест Джим в Люлин (сградата на Лабиринт), но специално кардио уредите са им под всякаква критика, крос тренажорите не дават акуратна информация а колелата са много неудобни. Нямат и легнало колело.
Видях, че има фътнеси в Томас Джеферсън и Хенри Форд, но какво им е оборудването от към кардио уреди? За Про Джим (Томас Джеферсън не намерих никаква информация - нито цени, нито оборудване). Тренирам 5 дни седмично, така че се нуждая от месечна карта, ако можете да дадете цени също ще съм много благодарен.
Поздрави.
31.08.12
22:29
http://www.fitness-spots.com/tags/cities/1
Никола благодаря за линка, разглеждал съм този сайт, но сам може да видиш че просто има имена на зали без информация за цени, уреди, работно време и тн.
03.09.12
16:44
Не си го разглеждал много внимателно сайта май.