01.09.12
00:22
Добър ден, съфорумници, отдавна не съм писал във форума. Така, при движение: Тренировки, продължително бягане и каране на колело дори, стречинг ..... започвам да усещам някакъв дискомфорт в корема, болката е точно в пъпа, остра е, но е търпима, а понякога просто имам чувството, че нещо ще се влоши в тази област, ще се скъса нещо. Когато ме боли ми е супер некомфортно да си докосвам пъпа а да не говорим за натискане, когато не ме боли също ми е леко некофортно да го докосвам или натискам. Не съм сигурен дали болката се проявява само при движение. Ходих два пъти на лекар, по въпроса. Първият път(преди два месеца) ми каза да си почивам 2 седмици и ще ми мине, почивах, не напълно, но не ми мина. Вторият път беше днес. Питах дали може да са се оплели червата, или пъпа да се е развил нещо, или да е херния, то херния не може да бъде, но по-скоро може да прерастне в херния. Каза, че едва ли е някое от тези трите, най вероятно, нещо съм се претоварил, но дори и да е херния или нещо подобно, нищо не може да се направи освен оперативна намеса. Аз лично, ако се налага операция, съм съгласен.
Някой имал ли е същия проблем или да знае каква в причината за болките? Дайте някакви идеи какво да правя и как да се възстановя по-бързо. Нямате представа колко ми се тренира, бяга, скача.... Много обичам спорта. И отново казвам, не го усещам в коремните мускули а точно в самия пъп.
02.09.12
11:11
Като за начало си смени докторът, явно е от хората, които не вземат при сърце пациентите си и си стоят в кабинета, колкото да им мине времето. След като ти бъдат направени нужните изследвания, може и да мога да те препратя където трябва. Искай направление за ЯМР.
02.09.12
13:06
само да споделя опит....аз съ6то имах подобни болки,но все си мислех,4е е мускулна треска някъкси:))))таааа появи се и едно топ4е...имай предвид,4е тренирах много здраво,на по4ти никъкви въглехидрати,и когато отидох на лекар.——ингвинална херния!оперираха ме,имам платно...след 1 месец бях напълно възстановена,но и по внимателна...и така минаха ве4е 3 месеца...добре съм....но с едно наум:)))таааа по-леки4ко....:)))Успех!!!
Модерация: Моля, уважавайте българския език! Не замествайте буквите с цифри!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 02.09.12 14:11.