Упражнения за талия

В момента качвам ММ,тренирам 4 пъти фитнес и 2 кикбокс,правя веднъж седмично 30 минути кардио.Забелязва се значително покачване на мускулната маса,но срещам 1 проблем-качвам мазнини само и единствено в талията...може би защото не я тренирам.Упражненията за талия с повече повторения ще подпомогнат ли за намаляването и ? или поне да си стои така,а да не се трупа още мазно? ако може да препоръчате упражнения

01.09.12
00:37

Намали въглехидратите...

В момента качвам МАСА! Ям г/д по 5 гр. въглехидрат на телесен килограм,как да ги намаля,като тренирам 6 пъти седмично,откъде енергия...

01.09.12
12:04

ЕМИ КАТО КАЧВАШ МАСА, ЩЕ ИМАШ ДЕБЕЛА И МАЗНА ТАЛИЯ!

Хах успокой се малко бе...питам ви упражненията за талия,ако ги правя с повече повторения ще помогнат ли изгарянето и,или поне да не трупам мазно там...ти ми се правиш на остроумен...като не можеш да ме посъветваш не коментирай!!

01.09.12
12:50

Как си мислиш, че точно от упражнения за коремната област ще си намалиш талията? Това е все едно да тренираш усилено бицепса и трицепса и да чакаш да ти станат по-малки. Всъщност е безсмислено аз да ти обяснявам, нали си боксьор - билдер или джудист - билдер, то това малко звучи като негър скиор, ама карай...

Да съм те питал?! Да тренирам 2 пъти кик бокс....тва е спорта,който практикувам,а фитнеса е начина ми на живот...не пиши безмислени коментари,щот ти си решил да се развиваш само и единствено в 1 област,аз съм решил в няколкО!!!

Мнението беше редактирано от Атанас Найденов на 01.09.12 15:19.

Бях пуснал подобна тема скоро,но не получих инфо.На 16 съм(почти 17),тренирам от година и половина,184 см висок,85 кг.В момента съм в период за покачване на ММ(от 4-5 дена почнах).Имам проблем с талията-90+ сантиметра е!! 4 пъти седмично се занимавам с фитнес и 2 пъти с кикбокс(яко потене  е),правя и 1 път кардио 25 минути.Бихте ли ми предложили вариянт(упражнения например),с който да намаля талията докато качвам ММ,или поне да не трупам мазно там?
П.С. Още един въпрос-вярно ли е че тренировките за корем с тежести го издуват? и как е по добре да го тренирам-със или без тежести(имам съвсем малко мазно в долната част,не искам да го издувам)?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1