01.09.12
00:32
В момента качвам ММ,тренирам 4 пъти фитнес и 2 кикбокс,правя веднъж седмично 30 минути кардио.Забелязва се значително покачване на мускулната маса,но срещам 1 проблем-качвам мазнини само и единствено в талията...може би защото не я тренирам.Упражненията за талия с повече повторения ще подпомогнат ли за намаляването и ? или поне да си стои така,а да не се трупа още мазно? ако може да препоръчате упражнения
01.09.12
00:37
Намали въглехидратите...
01.09.12
11:25
В момента качвам МАСА! Ям г/д по 5 гр. въглехидрат на телесен килограм,как да ги намаля,като тренирам 6 пъти седмично,откъде енергия...
01.09.12
12:19
Хах успокой се малко бе...питам ви упражненията за талия,ако ги правя с повече повторения ще помогнат ли изгарянето и,или поне да не трупам мазно там...ти ми се правиш на остроумен...като не можеш да ме посъветваш не коментирай!!
Как си мислиш, че точно от упражнения за коремната област ще си намалиш талията? Това е все едно да тренираш усилено бицепса и трицепса и да чакаш да ти станат по-малки. Всъщност е безсмислено аз да ти обяснявам, нали си боксьор - билдер или джудист - билдер, то това малко звучи като негър скиор, ама карай...
01.09.12
15:18
Да съм те питал?! Да тренирам 2 пъти кик бокс....тва е спорта,който практикувам,а фитнеса е начина ми на живот...не пиши безмислени коментари,щот ти си решил да се развиваш само и единствено в 1 област,аз съм решил в няколкО!!!
Мнението беше редактирано от Атанас Найденов на 01.09.12 15:19.
05.09.12
13:42
Бях пуснал подобна тема скоро,но не получих инфо.На 16 съм(почти 17),тренирам от година и половина,184 см висок,85 кг.В момента съм в период за покачване на ММ(от 4-5 дена почнах).Имам проблем с талията-90+ сантиметра е!! 4 пъти седмично се занимавам с фитнес и 2 пъти с кикбокс(яко потене е),правя и 1 път кардио 25 минути.Бихте ли ми предложили вариянт(упражнения например),с който да намаля талията докато качвам ММ,или поне да не трупам мазно там?
П.С. Още един въпрос-вярно ли е че тренировките за корем с тежести го издуват? и как е по добре да го тренирам-със или без тежести(имам съвсем малко мазно в долната част,не искам да го издувам)?