02.09.12
19:26
Нека всеки който разполага с фотоапарат в ръка (повечето вече имаме по един джоба си под формата на телефон) да поства снимка/и който е направил и смята за интересни от ежедневието си :)
Аз ще съм първи :) поствам снимка от днешната разходка с песа по баирите около нас. Както и как се опитва да ми изяде ръката докато аз се опитвам да снимам :D
Темата беше редактирана от Wolfy на 02.09.12 19:26.
02.09.12
20:49
от днес, малко игри на балкона в гадната но слънчева София
03.09.12
00:01
Докато работещите и учещите се опитват да увеличат брутния вътрешен продукт, другите лентяйстват...
04.09.12
20:54
Много от нещата, които са резултат на работния ми процес, минават през “дискутирането” им с тези човеци. Всеки ден.
Много от нещата, които са резултат на работния ми процес, минават през “дискутирането” им с тези човеци. Всеки ден.
The Butcher rulez! (rock)
Мисля , че темичката е много хубава.Така може да се види какви хора има във форума и кой какъв е, защото не сме само машини за блъзкане , дигане бутане и т.н. Преди всичко сме хора и всеки си има своя живот.Така че темичката определено ми харесва и ще я следя и ще се включвам като има с какво.
Митко, сигурно е много гадно ако ги настъпиш някъде по земята... :D :P
Днес намерих тези снимки в компа, не са кой знае колко свързани с ежедневието ми :D, но пък са яки !
От пролетта т.г. са (май месец), от демонстация на р. Марица по обезвреждане на терористи (punch) :D
Следобедна разходка там където живея.
и малко преговор преди началото на семестъра.
и накрая нещо нахвърляно за около час и малко. От целия фитнес, мислех че съм забравила да рисувам ама не, за щастие ((((:
Преди 2 седмици бях във Военноморска База Варна и снимах нашия “голям” флот :(
Докато работех сутринта,видях 1 птичка,която не можеше за излезе и поне 20 минути се опитвах да я хвана,за да я пусна :)
Накрая,когато я изкарах навън,в момента в който я пуснах,ме клъвна едно хубаво и излетя :D Неблагодарна работа. . .
07.09.12
16:46
Мдам, това са ни двете подводници, които си поделят един комплект батерии - когато едната е с батериите, другата не може да излезе в морето и обратното... А нямали пари да купят от Варта втори комплект.
Боби, и двете са свалени от въоръжение. Първата - “Надежда” преди доста време, втората - “Слава” миналата година и е превърната в музей (или ще бъде превърната, не съм сигурен дали вече е факт)
Малко спамец, ако треа да се трие:
Аз съм “ЗА” разоръжаването на България. Не ни трябва нито армия, нито голям флот.
То на тебе като гледам и други неща не ти трябват, ама... (беше по-пиперливо, ама айде, редактирах го ;) )
Преди 2 седмици бях във Военноморска База Варна и снимах нашия “голям” флот :(
Провери в Атия ;)
Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 08.09.12 20:33.
07.09.12
17:36
Една 1380 тонна машина преминаваща по улиците на Бургас снимана до една 0,1 тонна евентуална бъдеща машина :).
Мисля за втората да викна всички спортяги от форума да я дръпнем ръчно :).
Уж не трябваше да е за фитнес, ама, на тука, планквам си малко така. :D:D
Иии, още една страница от същия скицник, май ми е късметлийски.
Богдана, вдъхнови ме, не бях дращила от много време. Една петминутка от мен специално за теб :)
Малко спамец, ако треа да се трие:
Аз съм “ЗА” разоръжаването на България. Не ни трябва нито армия, нито голям флот.
Бъркаш много, момче... “Който народ не храни собствената си армия, храни чужда”.
07.09.12
23:22
Еее вдъхновихте и мен, та цял ден се мъча с въглена.. Бях забравила колко обичаам да рисувам и днес, като се захванах не можах да спра и тренировка не направих хихи(wasntme) Обаче съм доволна от 2те произведения като за след дълго прекъсване :)
П.С. Сори за кофти качеството, но имах само телефон под ръка.
Мнението беше редактирано от Teddy на 07.09.12 23:23.
Сестра ми ми разглеждаше телефона...и откри, че има “обратна” камера и ето какво засне :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 08.09.12 20:35.
Вдъхновен от този филм http://www.imdb.com/title/tt1836195/ вероятно...(giggle)
08.09.12
12:04
Темата беше модерирана, като всички мнения извън контекста бяха изтрити. Същото важи и за следващите такива, ако има. Благодаря за разбирането.
...обаче ква ярка тематична разлика между снимките на момченцата и момиченцата :D…
кучета, лего-човечета, подводници vs. рисунки, кафета, устни... :)
Мнението беше редактирано от Петър на 08.09.12 14:47.
...обаче ква ярка тематична разлика между снимките на момченцата и момиченцата :D…
кучета, лего-човечета, подводници vs. рисунки, кафета, устни... :)
Еми да всеки каквото го влече или се занимава :)
Имам още малко снимки от флота някой, ако иска да сподели ;)
Ето и от мен една - почти като леопард, влачещ уловената и убита антилопа по дървото, само че в друг мащаб... :)
08.09.12
17:06
Една снимка която буквално втрещи мен и колегите ми :).
Една снимка която буквално втрещи мен и колегите ми :).
Ако посетиш Букурещ, няма да те втрещява така. :)
08.09.12
20:23
И един цъфнал слънчоглед... за цвят!
Опи, пак на върха на хълма, който май вече си катеря всяка седмица за разнообразие. :)
Невърмайнд вида ми. :)
10.09.12
13:39
Виждам, че освен снимки, качвате и рисунки, затова ще покажа нещо мое.