24.11.12
17:50
“Съучениците ми” :D
24.11.12
17:52
И тука Петър “Палавника” хванат в кадър! :D
Абе ква е стая в даскало е.. като на някои лан турнир по цс сте :Д
Мнението беше редактирано от tomboxer на 24.11.12 18:39.
24.11.12
19:35
Тая стая е благодарение на най-добрата госпожа по практика в електрото в Сливен, която спечели проект на стойност почти 900 000 лева и всички до стотинка са вложени в училището. Компютрите са много добри, всяка нова игра я подкарваме без проблем :)
казано от Петко К на 30.10.12, 20:43:
Ето как ми благодарят хората ;)
Ако на мен някой ми поблагодари така, щe ми образуват досъдебно производство :D :D :D
Искам да споделя една снимка, която е изключително рядка и е от личен албум. На тази снимка са Хенри “Мило” Щейнборн(от дясно) известен борец и рекордьор от миналото и известения силач от Куба на име Ричард Вилар-Кели(от ляво). Снимката е направена в началото на 50-те в Куба, когато Мило е бил на 63 годишна възраст, но в добра форма и изключително силен. Снимката значи много за мен и ми показва от една страна колко сме сбъркани в днешно време и че многото информация не винаги е от полза - няма да навлизам в подробности, не се и опитвам да сравнявам старото с новото. Но искам само да отбележа, че Щейнборн е имал официален рекорд на изхвърляне с една ръка на щанга “Берг” тежаща без малко 100 кг през 20-те години и рекорд на заден клек от над 220 кг, като е вземал щангата от земята(в една друга тема съм описвал как я е вземал) през Първата световна война в затвор.
Ето я снимката, надявам се да я оцените както аз :) :
Мнението беше редактирано от Old Timer на 30.11.12 17:49.
05.12.12
10:30
18.12.12
13:03
А това е дървото от другата страна на оградата
02.01.13
21:45
Ето две мои творения ..
Цяло албумче с красоти на Шуменското плато....и тук там някой колоездач :)
15.02.13
22:41
Съживявам темата със снимка на аквариума вкъщи :)
казано от Aleks S на 15.02.13, 22:41:
Съживявам темата със снимка на аквариума вкъщи :)
Много приятно аквариумче се е получило! Аз съм стар цихлидар и от акваскейпинг много не разбирам, но бих добавил още някой елемент, освен растенията. Корен, обрасъл с явански мъх или камък, който да разчупи симетрията по хоризонтала, ще помогнат. Освен това може да се наблегне още малко на средния план. :)
17.02.13
12:06
Благодаря Боби. Всъщност има 2 корена, които са в другия край и на снимката не се виждат добре. Ще има разместване скоро, може би ще се наложи да намаля любимите ми лилии, защото правят сянка на другите растения, а и субстрата ще се сменя. Ще приложа снимки след промяната, най- рано след месец, защото новият субстрат отделя амоняк и има период на адапрация. Рибите ще са наказани в един по-малък аквариум поне за 2 седмици (giggle). Да си призная, аз не съм главния „градинар„ , само давам съвети за дизайна, храня рибките и сменям водата.
01.03.13
06:25
Няколко фотки на бездомничетата :( , които храня всеки ден и на които се опитваме да намерим дом!
Ако някой си търси приятелче, нека ги има предвид!
18.03.13
14:20
+ набирания
От една друга тема:
казано от Vasil Stoianov на 21.03.13, 17:16:
Така е, но при колоездачите е “аномалия”(не знам точната дума), интересното за тях е, че практически те могат за карат до безкрайност, ако се хранят до като карат( за естествените нужди няма да говоря)!
Но като заговорихме за това...
Днес много ми хареса тази снимка от фейсбука на наше момче колоездач. Прави набирания с тежест :D
казано от Маргарита Манева на 01.04.13, 18:36:
Нещо пролетно...и мазно :)
Още по мазен ще бъде пържен или с ориз. :D :D
Една от любимите ми снимки. Направена е на Трънското Ждрело. Това е най- големия гущер, който съм виждала на свобода :) приближихме се на 1м. без да избягя :)