Жените и мъжете - кой за кого трябва да се грижи?

Прескочи до:

04.09.12
09:09

казано от Витан на 03.09.12, 19:22:

Май ми се разсърди като и казах, че не съм виновен, че са загорели всички :D

Ей, това загоряла жена е много опасно нещо :D

04.09.12
10:05

казано от Marina на 04.09.12, 09:09:

Ей, това загоряла жена е много опасно нещо :D

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 04.09.12 10:06.

04.09.12
10:10

Криворазбраната еманципация. Жената не трябва да готви, чисти и угажда на мъжа. Но е ок, когато мъжа ѝ плаща сметките, върши тежката физическа работа и ако има опасна ситуация да я защити.
Или - всички сме еманципатки, ама само когато ни отърва.
Ай сиктир на такива принцеси.

04.09.12
10:15

казано от CarnalK на 04.09.12, 10:10:

Криворазбраната еманципация. Жената не трябва да готви, чисти и угажда на мъжа. Но е ок, когато мъжа ѝ плаща сметките, върши тежката физическа работа и ако има опасна ситуация да я защити.
Или - всички сме еманципатки, ама само когато ни отърва.
Ай сиктир на такива принцеси.

Аз лично не бих била ОК ако някой ми плаща сметките!? ... Предпочитам да го правя сама ако след това ще ми го натяква цял живот..

04.09.12
10:17

И аз так предпочитам да стоя гладен, отколкото да ми се натяква, че ми е забъркала едни яйца.

04.09.12
10:26

На жена е много трудно да се угоди,колкото повече се мъчиш,толкова повече ти се качват на главата.
Винаги се измисля причина да се заяде за нещо,вечно си виновен и това,което правиш е недостатъчно. . .искам това,онова. . . искам. . .искам.
А когато стане въпрос за разбиране . . .Таратанци.
Трудна работа са връзките,характерите на хората да съвпаднат,цяла философия е,а нещата са толкова прости :) Ние хората винаги усложняваме всичко и сами си правим проблемите.

Мнението беше редактирано от Иван П. на 04.09.12 10:27.

04.09.12
10:34

Всичко зависи от една - единствена дума - уважение, колкото и любов да има, изгаряща, пламтяща и т.н., ако по време на една връзка не се е създало уважение между двамата партньори, накрая картинката става наистина грозна.
В този ред на мисли, смятам, че ако отвътре не ти идва да ” угаждаш” на партньора си, независимо от неговите желания и съответно да се правят компромиси И от двете страни, няма как да очакваш да получиш ти това, което искаш от една връзка.
Скоро бях на среща на един друг форум, със съвсем различна насоченост от тази, там се разискваше точно тази тема - Кой за Кого трябва да се грижи и докъде стигат границите на търпението ни?
Мненията бяха различни, някои дори доста егоистични, но като цяло по-зрелите от присъстващите смятаха, че всичко е до вътрешна нагласа, усещане и възприятие на човека отсреща. Ако той притежава качествата, които на теб са ти нужни, за да си щастлив, ти се стремиш да му угодиш, както и обратното. Всеки минава някакви граници в общуването си с половинката, друг е въпроса кой какви лимити и опасения има. Тук идва и доверието. Затова смятам, че в основата на една здрава и пълноценна връзка не стои толкова любовта ( онази изгарящата, изпепеляващата, която те кара да ИСКАШ ИСКАШ ИСКАШ и задушаваш), а именно Доверието и Уважението, но то трябва да е и от двете страни.

04.09.12
10:43

казано от Вики на 03.09.12, 12:02:

казано от HarleyQuinn на 03.09.12, 11:59:

Мъжът трябва да се почита и уважава и да му се готви. Моя тати така ме е възпитал в дълбок респект към мъжкото тяло :D

Ооо не не не не ..мога да споря вечно на тази тема по-добре да не започваме..тия комунистически разбирания много ги мразя,но всеки има право на мнение :)

Комунистическо?Искаш да кажеш , че любовта и уважението са комунистически разбирания?Искаш да кажеш , че като обичаш някого и искаш да му изкажеш уважението си или любовта си е комунистическо разбиране?Значи демократичните разбирания са да покажеш това колко не ти пука за другия, да не показваш уважение и да се мотаеш по чалготеки и молове и да имитираш чалга актрисите ( и казвам актриси защото те са п*рно актриси) ??

Еми аз в такъв случай предпочитам да съм “комунист” и да съм от тези, които показват уважението и любовта си на човека когото обичат , а не да се държа “демократично”

04.09.12
10:53

казано от Boris Angelov на 04.09.12, 10:43:

Комунистическо?Искаш да кажеш , че любовта и уважението са комунистически разбирания?Искаш да кажеш , че като обичаш някого и искаш да му изкажеш уважението си или любовта си е комунистическо разбиране?Значи демократичните разбирания са да покажеш това колко не ти пука за другия, да не показваш уважение и да се мотаеш по чалготеки и молове и да имитираш чалга актрисите ( и казвам актриси защото те са п*рно актриси) ??

Еми аз в такъв случай предпочитам да съм “комунист” и да съм от тези, които показват уважението и любовта си на човека когото обичат , а не да се държа “демократично”

В това ли се изразява любовта? Да се изявяваш повече като прислужница отколкото като жена?Никой не споменал,че не трябва да има уважение и да не ти пука за другия... камоли пък за чалготеките и чалга дивите,върху които ми идва да се изповръщам...

04.09.12
10:58

Тази тема е дълга, колкото и месоядни vs. вегетарианци...

Noctis Caelum

04.09.12
11:06

Жена ми ме бие.

04.09.12
11:11

казано от Вики на 04.09.12, 10:53:

казано от Boris Angelov на 04.09.12, 10:43:

В това ли се изразява любовта? Да се изявяваш повече като прислужница отколкото като жена?Никой не споменал,че не трябва да има уважение и да не ти пука за другия... камоли пък за чалготеките и чалга дивите,върху които ми идва да се изповръщам...

Ето ти веднага грешката ... ти го разбираш като прислужване, което е голяма грешка.Все едно ние да не ви правим мили изненади и да се държим мило с вас , да не ви изненадаме с някоя романтична вечеря , защото все едно ви прислужваме?Това се нарича самовлюбване , да обичаш повече себе си отколкото човека до теб.Да обичаш и да си отдаден значи точно обратното.И пак трябва да се прави разлика ... аз никога няма да бъда мъж под чехъл , никога , но когато съм отдаден на една жена и я обичам , ще направя всичко за нея и ще я обичам повече от себе си!

На мен ми прави впечатление, че най-активни са най-неопитните. Както всеки път става, тез’ дет’ не разбират, най-много лаят. Темата е малко за тинейджърските проблеми от рода на “Къде е мястото на кифлата в съвременна България?”. Поне от преобладаващите коментари научих това :D

ПП: Казвам го от позицията на момче, което няма претенции за компетентност в областта.

04.09.12
11:17

Ще ви разкажа нещо, пък всеки да си го тълкува кой както му отърва.
Вчера като си тръгвах от работа, в една странична уличка видях едно мъжко (16-17год.) и едно женско (сигурно и то някъде там на години), облегнали се на един автомобил, явно имаха някакви взаимоотношения... Мъжкото беше голо до кръста - или му беше много горещо или беше израз на някаква криворазбрана мъжка сексуалност, а женското се суетеше около него. По едно време женското започна да подръпва и говори нещо на мъжкото, онова в началото се съпротивляваше (но и то като кокошката дето тича бавно...), после се остави на женското. Тогава то започна да му изстисква пъпките от гърдите! Единственото, което оставаше, бе да прилапва, това, което изстисква...Щеше ми се да ги снимам, но реших, че не е редно.

При маймуните мъжката пощи женската като част от ритуала на ухажване, та или в еволюцията нещо тотално се е сбъркало от там досега или всичко е кой както си го направи...

04.09.12
11:17

По подобна тема спорът може да си продължи до края на света. Да се прояви разбиране пък е вероятно едно от най-трудните неща. Рядко някой ще се наеме да се постави на мястото на другия, за да се опита да погледне през неговите очи. Просто е по-лесно да бъде сочен с пръст и да се пресмята дребнаво кой какво е дал и кой какво е направил. Цялото това нещо е доста жалка картинка и мен лично както може да ме отврати мъж с държанието си и тъпоумието си, така може да ме отврати и същото у жена. Дистанцирам се и не общувам повече с такъв човек. Голяма част от нас се разхождаме все едно сме и глухи, и слепи, и сме научили единствено да дърпаме черджицата на правотата към нашата си страна и при всеки удобен случай да навираме в лицето на другия недостатъците и различията. Струва ми се, все пак, че не случайно природата ни е създала така, че да живеем заедно на една планета.

Мнението беше редактирано от Мари А. на 04.09.12 13:57.

04.09.12
11:21

Те тези неща дори няма смисъл да се коментират , защото в тази тема няма златно правило.Даже изобщо няма правила , така че дори е смешно да кажеш “това трябва да бъде така и това е” .Затова и коментирането е по-скоро за лаф моабет отколкото да се стигне до някакво заключение.Даже сега се сещам за един анекдот, който може да се погледна и от тази гледна точка ...

“Знаете ли как можете да разсмеете Господ ?
- Като му споделите за плановете си.”

04.09.12
11:22

Запазване на мнението за себе си. Пилеенето на енергия не ми действа добре :D

Мнението беше редактирано от Блажка на 04.09.12 13:21.

04.09.12
11:27

казано от Никола Фингаров на 04.09.12, 11:06:

Жена ми ме бие.

Не и давай да те рита :D

04.09.12
11:30

Ииии да генерализираме темата, с което да приключим днешното предаване “Кой е по, по, най”
Печелят двата отбора, отбор сливка и отбор краставичка :D

Или иначе казано, важното е пичето да е влажно :D :D :D
Тъй де едни ги възбужда да ги бият докато ги таковат, други да перат, трети да пият ракия с мъжа си, четвърти да спят с комшията и т.н. и т.н. хахаха
Важното е да сте в играта дет се вика :D

Когато в една връзка се заговори за пари, нещата стават специфични и тогава ясно си личи кой как подхожда към другия. Нормално е да има паритет при поемането на разходите, както във всичко друго, което е част от една връзка. Да се дели сметка в заведение е меко казано неестествено за хора, които претендират, че имат отношения по между си. Кой какви доходи има - това е незначитерен фактор. Пари се изкарват и се губят. Много по-важно е как ги използваш спрямо другия и какво правиш с тях в името на вашето общо бъдеще.

Колкото до загрижеността... ако тя не е взаимна, за какво говорим изобщо в тази тема?

04.09.12
11:37

Млади и крайни. Нормално.

Баща ми е много мъдър човек и има много точни попадения за човешките взаимоотношения. Та той казваше “Всеки човек заслужава партньора си.” Това адски ме дразнеше, когато бях на 20 г. и все му опонирах... Сега съм на 40, имам един развод зад гърба си и вече знам, че е 100% прав.

Колкото до връзката, 3 неща са задължителни, за да е успешна:
- Физическо привличане
- Уважение
- Отдаденост

Едно от тях да липсва, връзката е обречена на разпад.

Кой да готви, кой да чисти, кой да носи парите, кой да приспива бебето, кой да смени крушката... Глупости са това. Всеки един трябва да може да се справи с това, което прави другия. С времето нещата се напасват и всеки започва да прави приоритетно това, в което го бива. С краен егоизъм връзка не се прави, но пък да не мислиш за себе си е доста болно и никога не свършва добре.

04.09.12
11:48

Независимо дали става дума за пари или домашен уют, когато истинската Любов се случи няма да си казваш:-”е пак ли аз, не ма пъ да стане!”, а просто цялото ти съзнание ще бъде насочено в това как да зарадваш човека, който е спечелил любовта ти.
Любовта е по-шантава наука и от психологията, може би за тва изобщо не се разбират. Един ден целия свят ще разбере, че точно Любовта е най-святото, което може да се случва между хората...

В книгите на книгите е много добре описано, какво е Тя.

04.09.12
11:55

казано от Vic на 04.09.12, 11:37:

Млади и крайни. Нормално.

Ахам...но няма да го проумеят ;)

казано от Vic на 04.09.12, 11:37:

Кой да готви, кой да чисти, кой да носи парите, кой да приспива бебето, кой да смени крушката... Глупости са това. Всеки един трябва да може да се справи с това, което прави другия. С времето нещата се напасват и всеки започва да прави приоритетно това, в което го бива. С краен егоизъм връзка не се прави, но пък да не мислиш за себе си е доста болно и никога не свършва добре.

(bow)
Няма какво повече да се каже по темата.
Лошото е, че огъня на младостта не вярва на опита на старостта ;)

04.09.12
12:15

Кой за кого трябва да се грижи? Според мен зависи от грижата.

Не е комунистическо жената да готви, чисти и пере на мъжа, а правилно. Отношенията нямат нищо общо с политическите възгледи на някой. На които жени не им харесва това, никой не ги спира да си взимат меките западнячета, които бликат от пара, за които наистина няма да е проблем да им перат, да чистят, да готвят, децата да гледат и ако искат и масаж на стъпалата всяка вечер ще им правят. Страшни мъже ще имат ‘’щастливките’‘.

Истината е такава, че всеки трябва да получава това, което заслужава. Жената не е прислужница в буквалния смисъл на думата, но трябва и да е жена. Каква жена е ако не може/не иска да готви примерно? Еми никаква. Един мъж да се прибере пребит от работа и да няма нищо сготвено, да и каже ‘’сложи ми това и това’’ и тя да му каже ‘’сложи си сам’’ или ‘’не мога сега’’  или ‘’да не съм ти прислужница’‘... е такава няма да я трая и седмица. А да ми се зъби? Ще свирят уши. Виж за миене на краката на мъжете...това вече и при племената в Чукотка го няма. Предполагам много от нас мъжете са големи лежляци, не работят, не изкарват пари, не уважават половинката си, но да лежат и да командват го могат. Но има и такива, които се стараят да поддържат нормална финансова стабилност в една връзка, уважават приятелката/жената си, държат се мило с нея, някои си скъсват задника от бачкане за да може да я заведе зимата в Банско, лятото на Китен (пример просто), а тя да му се зъби, че не била прислужница...е.. чакай малко. Такива мъже заслужават и да им готвите, и да им чистите, и да им перете..ако не - първия тип по ще ви хареса.
От жена до жена има разлика, от мъж до мъж също.

04.09.12
12:33

Всеки от двамата трябва първо сам да може да се грижи за себе си, след това всичко останало.

04.09.12
12:43

Прочетох само заглавието на темата и с риск отново да ме обвинят, че се държа надменно, ще си дам мнението.
Самият факт, че подобна тема е отворена и коментирана показва, че много малко са тези от вас, които заслужават стойностна връзка. Сашо вече го е казал преди мен, но пак ще пвторя: Всеки ТРЯБВА да може да се грижи сам за себе си, това че двама души са заедно би трябвало да е израз на свободната им воля, на това, че те ИСКАТ да са заедно и да правят хубави неща един за друг, а не на това, че те имат нужда някой друг да се грижи за тях.
Горещо препоръчвам да се прочете The Mastery of Love, Дон Мигел Руис

04.09.12
13:14

Любовта си има лекарство и то е… компромисът!Никога не казвайте „никога“ и знайте, че компромисът може да запази любовта помежду ви.

Само аз ли не разбирам за какво говорите... любов, отдаденост, грижи, компромиси ?! ... мамка му къде ми е тълковния речник :D

04.09.12
13:29

казано от Val S на 04.09.12, 11:48:

Независимо дали става дума за пари или домашен уют, когато истинската Любов се случи няма да си казваш:-”е пак ли аз, не ма пъ да стане!”, а просто цялото ти съзнание ще бъде насочено в това как да зарадваш човека, който е спечелил любовта ти.
Любовта е по-шантава наука и от психологията, може би за тва изобщо не се разбират. Един ден целия свят ще разбере, че точно Любовта е най-святото, което може да се случва между хората...

В книгите на книгите е много добре описано, какво е Тя.

ЕВАЛА!!!

Както беше написал някой по-нагоре - хора, просто не сте срещнали Половинката си с главно ‘П’ и Любовта с главно ‘Л’ . Тогава всичко си идва на мястото, и пари, и грижи, и желание, всичко! За съжаление мисля, че не са много хората, които срещат половинката си. Естествено всичко се променя с годините, както казаха Вик и Сашо.
Пъпи, първото ти мнение е наистина много стойностно, за второто не бих казал същото.. Има успели жени, повечето от които, особено в нашата страна си търсят ‘равнопоставен’ мъж, не за друго, а защото когато имаш пари много често през акъла ти се прокрадва мисълта - ‘Абе тоя човек обича ли ме, или е с мен заради парите?’ Това е абсолютно меродавно и за богатите мъже, но на 99% от тях им е ясна причината защо ‘половинките’ им са до тях, ама то като им погледнеш ‘половинките’ , няма и как друго яче да бъде... но винаги има изключения. Срещнах половинката си на 35, след един 10 годишен брак, и поне една по-сериозна връзка, и в материално състояние далеч от това, в което съм бил преди 2-3 години. Да, в момента половинката ми печели повече от мен, или поне повечето от времето е така, но това по никакъв начин не ми пречи, животът е борба, и когато намериш с кого да се бориш, и целите ви са еднакви, то няма значение кой с какво допринася за това. Освен това дори аз съм по-заетия с работата си, повече от половината от денонощието, и в 90% от случаите тя се грижи и за така наречения ‘домашен уют’ и то по начин, по който не съм могъл да си представя, че може да съществува. И накрая пак ще го кажа - намерете половинките си, и тогава пак пишете тук!

казано от kristiancho на 04.09.12, 13:23:

любов, отдаденост, грижи, компромиси ?!... мамка му къде ми е тълковния речник :D

Спокойно... за младите и не чак толкова младите речниците са различни издания и в тях значението на тези плашещи думички е различно. :) По писаното в темата ясно се вижда кой какъв е... ;)

FaceOff е казал това, което е важно всъщност.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 04.09.12 13:37.

04.09.12
13:59

Мислех да приключа участието си в темата, но ми дойде на акъла едно нещо, споделям го, защото е породено от събития в моето семейство и аз като страничен наблюдател на отношенията между моите родители, им го казах и на тях самите. Става въпрос не толкова за парите, колкото за професията и самостоятелното развитие на един човек. Не считам, че имам право да споменавам конкретно семейната ситуация във форум (некоректно е спрямо нашите), затова направо пиша извода. Не може единият непрекъснато да върви напред и да се старае да даде най-доброто от себе си в личен план, а другият да тъпче на едно място. Абстрахирайки се от поговорката “Болен здрав носи”, обръщам нещата навътре, поглед към самия себе си. Ако единият от двамата по някаква причина е неудоволетворен от своите постижения, това веднага рефлектира върху другия и ако последният не е достатъчно уравновесен, повлиява се, става му мъчно и тегаво, и започват да се клатят бурно везните. В днешно време този фактор на неудоволетвореност най-често е в професионално и финансово отношение. Всеки може да си направи изводите нататък и да построи доминото.

04.09.12
14:30

Вече я разнищихте тази тема и вече знам като си търся жена коя да НЕ си взимам :D :D
Респективно възниква следния въпрос хммм

Кой трябва да направи първата стъпка? Мъжа да ухажва жената, да и подарява китки, питки, бонбони и свинско със зеле или жената не бива да чака да изстине манджата и директно да атакува по левия фланг и да приложи ушуру-гери на мъжа в черния дроб и да го нокаутира? :D :D

Хайде напънете се още малко знам че можете? :D :D :D

04.09.12
14:48

Не знам кой за кого трябва да се грижи, но според мен човек трябва да разчита на интуицията си при избора на партньор. Ясно е, че без физическо привличане и любов, една връзка трудно би просъществувала, но ако човек има силно развита интуиция към хората, би могъл да си спести доста безсмислени връзки. Аз лично след няколко срещи или разговори с някоя жена, мога да преценя ще имам ли някакво бъдеще с нея. Ще мога ли да разчитам на този човек, как би реагирала в определени ситуации, как бихме се разбрали при разни проблеми, би ли ми била стимул и мотиватор в живота, в кариерата, какви са ценностите й, характера и т.н. и т.н.  И да си кажа много рядко съм се лъгал, ама то и за това съм си сам още сигурно.. от много избиране :)))

04.09.12
15:26

малко за мамините синчета:
http://everydayblues.everydayblues.net/comics/2012-09-04-everydayblues.gif

иначе:
Много “дълбокомислени” слова се изказаха тук от младежи на по 17-19 години (не че съм много възрастен аз де). Та точно техните философствания са толкова смежни, че няма на къде. Хора, които живеят при мама и тате, или разчитат на тях за издръжка и подкрепа няма нужда да пишат кой каква роля имал. Поживейте малко самостоятелно и тогава си припомнете какво сте писали. Това особено важи за независимите млади дами, които при първото преместване ще са в матова позиция без помощта на приятели с топки между краката. Преживял съм над 20 премествания последните години (не всички мой естествено) и ситуацията винаги е такава, че на помощ се викат мъже - да носят кашони и да сглобяват мебели. Съответно никога не сме отказали (доколкото позволяват и служени ангажименти и тн.). Същото е и с ремонти.
Но мъж не съм чул да се е обадил на позната жена да му изчисти, изпере или сготви у тях.

Пожелавам на всички млади дами да имат успешна кариера и когато има се наложи да си вършат нещата сами, или да си плащат с лично изкарани пари, но нека не философстват за равенството на половете и разпределението на ролите от позицията на ученици. Смешно е.
Нито сте разпределяли бюджет, нито сте търсили и обзавеждали жилище сами. Ако си милите, че една връзка е секс, пране, готвене и чистене, ходене по заведения, ще изживеете много неприятни изненади когато принца, които не ви дава да пипнете “докакинска” работа му се наложи да отпуши мивката и се окаже, че ръцете са му завряни в гз. и го е страх да не се изцапа.

Колкото до задълженията в едно домакинство - редно е да се делят по равно. Но всеки ще върши това, което може по-добре. Няма смисъл да се редувате да гладите, ако единия го прави за 30 минути, а другия за 90 минути, нали?
И нека “жените”, които си мислят че са екплоатирани от мъжете си, защото те готвят 5 дни в седмицата, а мъжа два, да си спомнят, колко работа е имало при последния ремонт в къщи и кой я е свършил.

04.09.12
15:41

Работата в едно семейство , демек в къщата трябва да се разпределя както си му е реда.Демек домакинската работа - пране, гладене,чистене,готвене и т.н. се полага на жената, тъй като се предполага, че жената умее по-добре да се грижи за тази работа.А пък на мъжа се пада задължението да върши тежката работа - да мести мебели и тежки неща при ремонти, да ремонтира,кърти,износва,да сменя крушки и ключове,да оправя пералнята, хладилника и мивката и тръбите на мивката и така.Или вие жените какво искате вие да вършите тежката работа и да сте с бедра като на мистър Олимпия и гръб колкото гардероба и да можете да дигате сама дивана и хладилника?А пък ние да гладим дрешките и да сме изнежени като г*йчета? е някак си не върви нали?

Вие станахте пък много нагли , не стига, че ние вършим тежката работа пък сега искате и сами да си готвим перем и гладим.И вие какво правите накрая - ходите на фризьор и маникюрист и си клатите краката? Е не сте познали ....

04.09.12
15:46

Не че нещо, ама гладенето, прането и готвенето са всекидневна дейност, докато местенето на мебели и ремонтите стават веднъж на 5 години.

04.09.12
15:49

Няма нищо срамно в това да сготвиш или да изпереш, или пък да изчистиш.
Както няма нищо срамно в това да работиш и да получаваш по-малко пари от човека до теб.
Срамно е когато не уважваш човека до себе си и и е срамно когато си решил по някаква причина да му вменяваш задължения.

04.09.12
15:51

Аз не съм сългасен, че чистенето, прането, гладенето и готвенето са изключително женска работа. Мъжът трябва да се включва във всяко едно от тях. Да пусне една прахосмукачка или да мине пода с парцал е напълно нормално за един мъж, Същия трябва да може да си изглади сам ризата и да си сготви някаква манджа. Може и да не става за изискан ресторант.
По старо му мъжът е градил дома, жената се е грижила за този дом. Сега домът се купува (най-често с пари от двамата) и двамата го поддържат. Важното е да си намериш половинката, с която да си делите нещата както намерите за добре и ви пасва и на двамата.
А че ще има принцеси, които ги носят на ръце и мамини синчета, които без жена ще ходят мръсни и гладни - ще има. За мен подобни крайности са неприемливи.

редакция:
И моля 90+ набор да не говори за комунизма!

Мнението беше редактирано от CarnalK на 04.09.12 16:01.

04.09.12
16:01

Ясно е че мъжа трябва да умее да прави тези неща за да може да е самостоятелен и когато няма жена до него да се справя пак толкова добре.Ама какво от това искате да кажете , че мъжа трябва да прави цялата тежка работа , да работи и да носи пари вкъщи и като се прибере дори да няма нищо в хладилника и да трябва да си готви пере и чисти всичко , щото жена му по цял ден си вее гъза навън по моловете и т.н. ? Ако вие бихте търпяли такава жена , то аз не бих дори и за месец.

П.С. А кой е казал, че местенето става веднъж на 5 години или че ремонт се прави на 5 години?Познавам семейство, което прави ремонт на жилището си почти всяка година или през 2-3 години максимум и това е щото се налага, а не от нямане на работа.И кой ти гарантира, че мивката няма да се развали за 5 години или каквото и да било там?

П.С.2 Къде пък комунизма го намесихте сега :D за всичко все комунизма ни е виновен ае ае ..

Мнението беше редактирано от Борето на 04.09.12 16:07.

04.09.12
16:04

А няма ли да е по-честно ако седнат в началото на връзката и се разберат като мъже на една канадска борба, кой какво ще върши :D :D
Или пък може и като жени да си дърпат сутиените :D :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1