Проблем При Оформянето на Гърдите , Как да се Справя със долната странична част на гърдата?

05.09.12
00:20

Здравейте, бих искал да се оплача от нещо което много ме дразни като цяло и пречи в сремежа ми към съвършенство  това е нещото което се вижда на снимката а именно - страничната долна част на гърдата която, що не съм правил не върви и не върви, тренирам от 4-5 години натурално , като бих казал че не съм начинаещ вече в този спорт, но просто нещо тази част не ми върви , правил съм базовите упражнения от типа на - Долна/горна/Средна част на леженката, флайсове, пек-дек машина, кофички ама слабо.. та въпроса ми е някакви препоръки за това как да оформя тази част  или как точно да изпълнявам базово упражнение защото съм от малък град и фитнеса не ни е кой знае какво и няма много уреди  за гърди и т.н, може би има някаква друга техника която незнам,за да може и зърното да ми се оправи защото ми седи едно никво и е много кофти от страни да го гледам като се гледам на огледалото, Благодаря ви предварително.

05.09.12
09:28

привет.
Пробвай флайс около 12-15 бр. сьс кофички след това в супер серия около 3-5 серии.на 15 бр. флайс да ти е отказа , а кофички колкото можеш 3-5-10 .не знам на какво ниво си))дано помогне.Успех

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1