Как да запазя мускулната маса която съм през натрупал зимата ?

Здравейте следя форума от доста време но реших да се регистрирам, защото имам проблем. Тренирах доста във фитнеса тази зима но когато времето се затопли апетитът ми намаля, започнах да губя мускулната маса натрупана през зимата а моята цел е да качвам. На 16 години съм 185см 75кг. Може ли да ми дадете някакъв съвет какво да правя и как да тренирам през лятото за да не губя масата която съм направил през зимата, има ли някакъв начин да я запазя ?  Благодаря ви предварително :)

Тренирах 3 месеца според мен сериозно здрави тренировки по 2 часа на ден. в началото 1 месец кръгова с 5 тренировки след това 4 тренировки на седмица, храних се по 8 пъти на ден и качих 8 килограма.

Яж яко и тренирай здраво и няма да загубиш. Даже ще качиш още.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1